Γενικά Ελληνική Ακαδημία Καρδερίνας - ΕΑΚ

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης pap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

pap

PB Member
Πόλη
Αθήνα
Νεο σεμιναριο ΕΑΚ 16/3/14

αν και δεν ειναι συλλογος μου, εδω μεσα πρεπει να προωθουμε οποιαδηποτε προσπαθεια γινεται για το καλο και την προστασια του "χομπυ" μας, που δεν ειναι αλλο απο την αγαπη για τα πουλακια μας.
ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 16/3,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
το ιδιο σεμιναριο θα γινει και κυπρο, οπως ακριβως και το προηγουμενο σεμιναριο (σε συνδιοργανωση με ΠΣΕΕΠ) που ειχε γινει και κρητη και Αθήνα.

1496697_10203001875354289_1773202026_n.webp

και συνεχιζω..

Charamountanis Michalis said "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΑΚ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΣΗ για το επομενο σεμιναριο μας στις 16/3/2014. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συλλόγων αλλά με την προϋπόθεση να έχουν δηλωθεί τα μέλη που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο μας έως τις 28/2/2014."

μπραβο στο μιχαλη αλλα και τον γιωργο!

Ενδιαφέρον, ευχαριστούμε! Δεν γράφει που θα γίνει ή εγώ δεν το πρόσεξα;

στη Αθήνα! 😀 περιμενε..
ακομα δεν εχει ανακοινωθει η τοποθεσια,ισως σε καποιο ξενοδοχειο παλι δε δομενου οτι το προηγουμενο εγινε στο mrtpltn στη συγγρου.
με το που μαθω θα ανεβασω και τη διευθυνση

καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω και εγω τον τοπο του σεμηναριου ευχαριστω

φιλε δεν εχει ανακοινωθει ακομα απ'οτι ειδα, Αθήνα θα ειναι. Τωρα κοιτα και στο σαιτ του συλλογου, εχουνε και σελιδα στο fb. Παρακολουθησε τα λιγο για να μαθεις το δυνατον συντομοτερο

φιλε δεν εχει ανακοινωθει ακομα απ'οτι ειδα, Αθήνα θα ειναι. Τωρα κοιτα και στο σαιτ του συλλογου, εχουνε και σελιδα στο fb. Παρακολουθησε τα λιγο για να μαθεις το δυνατον συντομοτερο
σ ευχαριστω παναγιωτη

παναγιωτη θα σου κανω εγω μετα φροντιστηριο! 😛

Σεμινάριο ΕΑΚ - ΠΣΕΠΠ - CCA

Η Ελληνική Ακαδημία Καρδερίνας, Ε.Α. Κ., σε συνεργασία με την Cyprus Cardellino Association, CCA,
την 15-3-14 στην Κύπρο, διοργανώνει σεμινάριο με τον κύριο Paulo Gregorutti,
με θέμα τη διαχείριση εκτροφείου και την πορεία των μεταλλάξεων της καρδερίνας μέχρι τώρα.
1496697_10203001875354289_1773202026_n_zpscff4481b.jpg
1979760_10203545525505203_1398036364_n_zps50d817e8.jpg

και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εξωτικών Πτηνών, ΠΣΕΠ, την 16-3-14,
στο Μετροπόλιταν Hotel, στη Λ. Συγγρού.

seminariogregorutti_zpse92d6967.jpg

Στο σεμινάριο της 16-3-14 θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν και σύλλογοι ή ομάδες εκτροφέων από απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας μέσω τηλεδιάσκεψης. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν με τον κύριο Κουκουμέλη Γιώργο, μέσω skype. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΕΛΗΣ.
Ευχαριστούμε για την δημοσίευση μας αυτή το petbirds.gr.

Καλο θα είναι για όλους μας να μάθαμε κάτι καινούριο, ανεξάρτητα αν έχουμε εκτροφείο με πολλά πουλάκια η μονο μερικά ζευγάρια στην κατοχή μας.
Πιστεύω είναι μια καλή ευκαιρία να πλουτίσουμε όλοι τη γνώση μας (εφόσον είναι και δωρεάν)... Να γνωρίζουμε ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον.

Κι αν αυτό με τη διαχείριση εκτροφείου ίσως φαίνεται ''ανιαρό'', ειδικά για όσους έχουν λίγα πουλάκια, αυτό με την πορεία των μεταλλάξεων της καρδερίνας, τα είδη και τις διαφορές τους, θα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Διαχείριση από διαχείριση έχει διαφορά επιτρέψτε μου να πώ.
Π.χ. Άλλο έχω φώς στα πουλιά, και άλλο έχω τοποθετήσει αυτού του τύπου τις λάμπες, με τόσα Lum, τόσα Kelvin, σε αυτή την απόσταση, με τόση διάρκεια φωτοπερίοδου, αυτή τη θερμοκρασία και την υγρασία και με αυτό τον τρόπο την επιτυγχάνω, στο χώρο μου. Και όπως είπε και η Πωλίνα αν ενδιαφέρεται κάποιος για να μάθει, κάτι ίσως γι αυτόν, χιλιοειπωμένο, δεν θα είναι το ίδιο με οποιουδήποτε άλλου. Κάθε ένας έχει το δικό του ειδικό βάρος και εξαρτάται πως και πόσο από αυτό μεταλαμπαδεύει.

Γιώργο, ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι. Απλά για κάποιον που έχει 1-2 κλουβιά, είναι πληροφορίες που πιθανώς να μη χρειαστεί ποτέ. Αφού είναι δωρεάν, εξυπακούεται ότι μόνο κέρδος είναι για όσους μπορούν να το παρακολουθήσουν!
Εξάλλου, κι αν στη παρούσα φάση κάποιος δεν θέλει η δεν είναι έτοιμος να κάνει το βήμα για μία πιο ''σωστή'' υποδομή και εκτροφή, ποτέ δεν ξέρεις την πορεία της ζωής. Εξυπακούεται ότι αν κάποιου του αρέσει το χόμπυ, καλό είναι να είναι σωστά ενημερωμένος.

Back