Γενικά Εναλλακτικό pet shop.

Ιωάννα

PB New Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Το συγκεκριμένο πετ σοπ πεφτει σχετικα κοντα μου και το αρθρο με τσίγκλησε να το επισκεφτω καθως δεν εχω παει.
Θεωρώ πως οι νόμοι για τα πετ σοπ ειναι εξαιρετικα "χαλαροι" στον τοπο μας (δεν τους γνωρίζω ακριβώς, ξέρω μόνο οτι οι μισες και παραπανω προϋποθέσεις δεν πληρούνται τουλάχιστον στα πετ σοπ που πηγαίνω εγώ) και αυτή μου η σκέψη προκύπτει απ' το γεγονός πως κατα την προσωπική μου παντα άποψη Ελληνας και φιλοζωία είναι δυο λέξεις αντίθετες.

Το βλέπω (στην άνοδο της Μεσογείων) σχεδόν καθημερινά (όπως οδηγώ).
Βλέπω από την βιτρίνα, παρότι έχουν κουρτίνες, πως κάνουν grooming.
Δεν έχω το έχω επισκεφθεί, αλλά η εξωτερική εμφάνιση του καταστήματος, διαφέρει... Μακάρι να διαφέρει των άλλων και σε ουσιαστικά θέματα...

Σαν εικονα ειναι ομορφο μαγαζι, νομιζω εντασσεται στην ιδια κατηγορια με τα κρεοπωλεια που μετατραπηκαν σε μπουτικ κρεατων, στα σουβλατζιδικα που εγιναν deli που πουλανε σουβλακι και στα φαρμακεια που μοιαζουν με κοσμηματοπωλεια!

Φανταζομαι οι τιμες θα κυμαινονται και σε αντιστοιχα επιπεδα 😛 (αν καποιος ειναι πελατης ας μας ενημερωσει για τιμες και ποικιλια προιοντων)

Σε οτι αναφορα το νομικο πλαισιο μπορεις να το δεις στο επισυναπτομενο αρχειο. (σελιδα 5)

Συνημμένα

Τελευταία επεξεργασία:
Σε οτι αναφορα το νομικο πλαισιο μπορεις να το δεις στο επισυναπτομενο αρχειο. (σελιδα 5)

Υπέροχα! Δεν αναφερεται πουθενα σε πτηνα...
[automerge]1547732638[/automerge]
τοσες φιλοζωικες οργανωσεις... Τι κανουν;

Οι Instagramers το έχουν αγαπήσει λόγω της μοναδικής του αισθητικής και συχνά γίνονται φωτογραφίσεις στον χώρο, που πραγματικά προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Αμα ακουω τετοια δημοσιευματα με ακολουθους, ινσταγκραμερς φεισμπουκαδες κ τουιτεραδες. αστα να πανε! Φυσικα το μαγαζι μπορει ναναι σουπερ αλλα το στυλακι το καταλαβα!

Οι Instagramers το έχουν αγαπήσει λόγω της μοναδικής του αισθητικής και συχνά γίνονται φωτογραφίσεις στον χώρο, που πραγματικά προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Αμα ακουω τετοια δημοσιευματα με ακολουθους, ινσταγκραμερς φεισμπουκαδες κ τουιτεραδες. αστα να πανε! Φυσικα το μαγαζι μπορει ναναι σουπερ αλλα το στυλακι το καταλαβα!

Εχω και facebook και instagram και twitter! Θες να μου πεις κατι;😛

νομιζω εντασσεται στην ιδια κατηγορια με τα κρεοπωλεια που μετατραπηκαν σε μπουτικ κρεατων, στα σουβλατζιδικα που εγιναν deli που πουλανε σουβλακι και στα φαρμακεια που μοιαζουν με κοσμηματοπωλεια!

+1👍

Back