Ακριβώς αυτήν την έννοια έχει η συνέχιση της συζήτησης από την πλευρά μου. Το έψαξα γιατί είναι σοβαρό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο Μαρία μου:)
Το ''πιο πριν'' ήταν θεωρητικό (μια απλή κουβέντα με τον γιατρό είχα), η πράξη όμως (χθες) σε κάνει ν΄αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις:D
Δεν υπονόησες αλλά κάτι αιωρήθηκε και πρέπει να το "καθαρίσω". :)
Τον συγκεκριμένο γιατρό, τον έχω συστήσει χωρίς να τον γνωρίζω σε πάρα πολλά παιδιά, ακριβώς επειδή εσύ είσαι κατευχαριστημένη μαζί του.
Όμως όποιος γιατρός και να ήταν, με τον ίδιο σεβασμό θα τον αντιμετώπιζα απλά αν τον είχα ενώπιος ενωπίω θα τον ζάλιζα στις ερωτήσεις για να καταλάβω.
Όταν ψάχνω πληροφορίες για να παραθέσω σε ένα θέμα, στόχος είναι ο εμπλουτισμός του θέματος και πάντα από πηγές αξιόπιστες και όσο γίνεται επιστημονικές και επίσης σε κάθε περίπτωση να αναλύεται όσο είναι εφικτό ο τρόπος λειτουργίας των πραγμάτων.
Νομίζω ότι η πλήρης κατανόηση, διώχνει τους φόβους και βοηθάει στην καλύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών.
Στο συγκεκριμένο, χρησιμοποίησα μια κτηνιατρική και μία σελίδα ενός αντίστοιχου μ' εμάς site, πολυποίκιλα ενημερωμένου.
Έχω αμφιβολίες κατά πόσον η σύριγγα είναι κατάλληλη για μια τέτοια δουλειά, αφού το μεγαλύτερο μέρος των σωματιδίων θα "στομώσουν" στην έξοδο της και δεν θα διοχετευθούν στο πουλί.
Για μένα, ο τρόπος χορήγησης είναι ένα θέμα που αξίζει να συζητηθεί στην συνέχεια αφού κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη.