Γενικά Ενοχλήσεις από ήχους παπαγάλου των γειτόνων

MariaKass

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2020
Μηνύματα
6
Πόλη
Πάτρα
Ναι, εμείς είμαστε οι γείτονες... Με αφορμή παλιότερο post που είδα σε αυτην την σελίδα και ψάχνοντας για λιγη βοήθεια ειπα να σας μιλησω.
Οι γείτονες μας έχουν εναν παπαγάλο κάτι χρόνια τωρα. Το τελευταίο διαστημα το έχει παρακάνει καπως με την ένταση των κελαηδισμάτων του. Δεν μας ενοχλεί βεβαια όλους στην οικογένεια αυτος ο ήχος, αναγνωριζουμε όλοι όμως ότι ειναι αρκετα δυνατός και συχνός καθ'όλη την μερα. Μεγάλο πρόβλημα έχει η μητέρα μου της οποιας της σπάει πολύ τα νεύρα αυτός ο ήχος, ειδικα τωρα τελευταια.
Γενικα δεν ειναι ήσυχοι γείτονες και προκαλούν καποιες "ζημιές" στην πολυκατοικια και επειδη η μητερα μου τους έχει μιλησει αλλα αυτοι δεν δεχονται καμια ευθυνη για αυτα αλλα αντιθετως την βγάζουν τρελη, τωρα απλα ειναι τσακωμένοι.
Ο λόγος που σας γραφω ειναι γιατι βλέπω να καταντάει στα αληθεια τρελη η μητερα μου και δεν το θελω, αφου ο παπαγαλος τραγουδαει ολη μερα και η μητερα μου ειναι συνεχεια με νευρα, βαζει τερμα τα ακουστικα για να μην ακουει (καθως εχουν τον παπαγαλο στην μερια της κουζινας και αυτη εχει να κανει δουλειες εκει, αν και ακουγεται σε ολο το διαμερισμα μας ο ηχος του παπαγαλου) και βριζει συνεχως... ειναι στα όρια της από τα νευρα.
Σε αντιθεση απο το παλιοτερο ποστ που ειχα δει που είχε αναρτησει ο κάτοχος των πουλιών και τα περισσοτερα σχόλια σχολίαζαν αυτόν τον τρελό γείτονα που ενοχλείτε ήθελα να σας παρουσιασω και την άλλη όψη αυτού...
Δυστυχώς έτσι σχεδιαζεται το ανθρώπινο μυαλό, με κάποιες παραξενιές, όπως αυτες του να ενοχλείτε από διαφορους ήχους, όπως αυτούς των πουλιών (που ειναι μονιμα διπλα σου, δεν μιλαμε για πουλια που πετουν και φευγουν) αλλα ακόμα και από πιο παράλογους ήχους όπως αυτος του μασήματος και άλλους.

Αμα μπορείτε να μου δωσεται κάποια λύση γιατι δεν μπορω να βλέπω την μητέρα μου σε τετοια κατασταση αλλα και ξέρω ότι δεν προκειται οι γειτονες να σταματησουν το πουλι ουτε να καταλάβει το πουλι την φράση "μιλα πιο σιγά"...
Ελπιζω να κατανοήτε τον φιλικο μου τόνο.
 
Προσωπικά κατανοώ την κατάσταση, καθε νομισμα εχει 2 οψεις.

Αν δεν μπορειτε να το λυσετε σε φιλικο επίπεδο θα πρεπει να προχωρήσετε νομικα.
Ειναι στο μπαλκονι ο παπαγαλος;
Υπαρχουν αλλοι στην πολυκατοικία που να ενοχλουνται;
 
Για τι είδος παπαγάλου μιλάμε; Μιας και στην Ελλαδα οι ώρες κοινής ησυχίας συμπεριλαμβάνουν μεσημεριανές ώρες, η πρώτη κίνηση θα ήταν να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε απο το νόμο, να μπορείτε δηλαδή να ησυχάσετε το μεσημέρι. Κάνατε παράπονα (γραπτώς) στην αστυνομία;
 


 
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Το βγάζουνε συχνά στο μπαλκόνι, συνήθως το έχουνε μέσα όμως δίπλα από την μπαλκονόπορτα και για αυτο ακούγεται νομιζω και πολύ έντονα σε εκείνη την μεριά.
Δεν εχω ακούσει άλλον γείτονα να ενοχλέιτε από τον παπαγάλο. Βέβαια είμαστε οι μόνοι τους γείτονες στον όροφο αυτό.
Δεν έχουμε κάνει καθόλου παράπονα στην αστυνομία μεχρι τώρα. Το σκεφτόμαστε όμως. Οπότε θα μας φανούν χρήσιμα αυτά τα άρθρα. Ίσως να κάνω και άλλη μια προσπάθεια πρώτα να μιλήσω στους γείτονες.
 
Σιγουρα καλο ειναι να πρπσπαθησεις να κανεις διαλογο μαζι τους και να ληθει το προβλημα.

Σιγουρα όμως εχεις την δυνατοτητα για νομικη διευθέτηση.
Μεχρι πρότινος η διαταραξη κοινης ησυχιας ηταν πταισμα, αλλα με προεδρικο διαταγμα εχουν καταργηθει καποιες κατηγοριες πταισματων συμπεριλαμβανομένης της διαταραξης κοινης ησυχιας.
Επειδη προέκυψε νομικο κενο, πλεον αναβαθμιστηκε σε πλημμέλημα και ακολουθειται η διαδικασια του αυτοφώρου.
 
Δικό μας είναι το διαμέρισμα και το δίπλα το νοικιάζουν αυτοι και ανήκει σε ατομο της οικογενειας. Το είχουμε πει στον ιδιοκτήτη τους ότι υπάρχει θέμα με την ησυχία παλιότερα αλλα του έλεγαν ότι δεν κάνουν φασαρία αυτοι και μάλιστα ότι εμεις έχουμε πρόβλημα.
Το γεγονος ότι γνωριζουμε τον ιδιοκτητη είναι που μας κρατάει να μην πάμε νομικα, για να μην δημιουργησουμε κάποιο θεμα σε αυτον. Αν όμως δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι και ο ιδιοκτήτης δεν μπορει να κάνει κάτι, θα το κοιτάξουμε και αυτό, ως τελευταία λύση...
 
@MariaKass σιγουρα και ο ιδιοκτητης ειναι δυσκολο να επιβληθει εφοσον στα υπολοιπα ειναι τυπικοι! Εγω προσωπικα σαν ιδιοκτητης με προβλημα σκυλου που ενοχλουσε ενοικιαστρια της αδελφης μο,υ καθε λιγο και λιγακι τους ενοχλουσα και τους ελεγα για το προβλημα! Καποια στιγμη μετα απο 10 μηνες τον πηγανε στο χωριο τους σε συγγενεις και ησυχασαμε! Αλλα πρεπει να υπαρχει και βουλιση απο τον ιδιοκτητη και θεληση απο τον ενοικιαστη
Φωναξτε τον ιδιοκτητη λοιπον για καφε για να ακουσει κ αυτος τον παπαγαλο και καντε συζητηση
 
Καλησπέρα σε όλους,
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Γράφω ένα update της κατάστασης με το παπαγαλάκι των γειτόνων...
Όταν μου είπατε για να γίνουν παράπονα μέσω αστυνομίας το συζήτησα με την μητέρα μου αλλά η ίδια δεν θέλει να μπλέξει αστυνομίες (ή πιστεύω ότι θα το ήθελε πραγματικά αλλά μάλλον σκέφτεται την "φασαρία" που θα δημιουργήσει με την αστυνομία και ότι είναι πολύ πιθανό η αστυνομία να μην κάνει τίποτα και θα είναι απλά μια τρύπα στο νερό).
Αυτό το διάστημα λείπω από το πατρικό μου λόγω υποχρεώσεων αλλά όταν μιλάω με την μητέρα μού λέει ότι η κατάσταση με τον υπερβολικό ήχο του παπαγάλου δίπλα παραμένει ίδια. Μάλιστα, μια από αυτές τις μέρες που έτυχε να συναντηθούν στα σκαλιά με τους δίπλα, τους είπε ότι ενοχλείται από τον ήχο του πουλιού (δεν ανοίξαν διάλογο βέβαια λόγω των όχι καλών σχέσεων που έχουν ως αιτία της φασαρίας που κάνουν γενικότερα οι γείτονες), αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η άλλη ιδέα που υπόθηκε ήταν να έρθει σπίτι μας ο ιδιοκτήτης του διπλανού διαμερίσματος να ακούσει το πουλί μήπως και κάνει κάτι αλλά και πάλι δεν νομίζουμε ότι θα λειτουργήσει καθώς είναι ενημερωμένος αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει κάτι. (Εδώ να αναφέρω ότι στην αρχή του χρόνου είχαν φέρει και σκύλο οι δίπλα και τότε τους έγινε η παρατήρηση από τον ιδιοκτήτη, καθώς δεν επιτρέπονται στην πολυκατοικία).
Αφορμή για να σας γράψω σήμερα είναι το γεγονός ότι με πήρε τηλ. η μητέρα μου και μου είπε ότι σήμερα της έχει σπάσει τα νεύρα ο παπαγάλος (συνηθίζει να με παίρνει να μου το λέει κάθε φορα γιατί έτσι, μοιράζοντας το, ηρεμεί λίγο). Πέρα όμως από το φυσιολογικό αυτό τηλεφώνημα, δυστυχώς, άκουσα από την μητέρα μου φράση-βρισιά που δεν είχα ξανακούσει. Τι μας λες τώρα θα λέτε... Αλλά η μητέρα μου ήταν πάντα παράδειγμα για εμένα για την ηρεμία της, την ψυχραιμία της στις δύσκολες καταστάσεις και βρισιές πολύ σπάνια εώς καθόλου ακούγονται από αυτήν. Οι γείτονες όμως την έχουν φέρει μάλλον στα όρια της, το παπαγαλάκι δεν φτάιει σε τίποτα βέβαια απλά κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση.
Είναι στενάχωρο να βλέπω μια τόσο δυναμική γυναίκα, λίγο μεγάλη μεν σε ηλικία, να φτάνει στα όρια από τέτοια μικροπράγματα, όπως θα έλεγε κανείς... αλλά δεν μπορούμε να ανεχόμαστε και τα πάντα στην καθημερινότητα μας. :'(
Πλέον το μπαλάκι έχει πέσει σε εμάς καθώς πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, είτε λέγεται αστυνομία είτε αλλιώς, αφού οι γείτονες δεν κατανοούν το πρόβλημα. Οπότε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε όσο μπορούσατε, μου δώσατε λύσεις και με ενημερώσατε κατάλληλα για αυτό το θέμα!
Να είστε όλοι καλά και να φροντίζετε υπεύθυνα τα παπαγαλάκια σας!

ΥΓ.: Για όσους δεν κατανοούν την κατάσταση του "ενοχλημένου-παράξενου γείτονα" ίσως βοηθήσει άμα σκεφτούμε ότι ο ιδιοκτήτης του παπαγάλου έχει και την χαρά να το μεγαλώνει και να βλέπει την ομορφιά του, στον γείτονα όμως φτάνει μόνο ο ήχος... :p
 
Μαρία, έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή όλων μας που πρέπει ν΄ αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας με τον Α ή Β τρόπο 🙂
.. Το συζήτησα με την μητέρα μου αλλά η ίδια δεν θέλει να μπλέξει αστυνομίες (ή πιστεύω ότι θα το ήθελε πραγματικά αλλά μάλλον σκέφτεται την "φασαρία" που θα δημιουργήσει με την αστυνομία και ότι είναι πολύ πιθανό η αστυνομία να μην κάνει τίποτα και θα είναι απλά μια τρύπα στο νερό).
Αφορμή για να σας γράψω σήμερα είναι το γεγονός ότι με πήρε τηλ. η μητέρα μου και μου είπε ότι σήμερα της έχει σπάσει τα νεύρα ο παπαγάλος (συνηθίζει να με παίρνει να μου το λέει κάθε φορα γιατί έτσι, μοιράζοντας το, ηρεμεί λίγο). Πέρα όμως από το φυσιολογικό αυτό τηλεφώνημα, δυστυχώς, άκουσα από την μητέρα μου φράση-βρισιά που δεν είχα ξανακούσει. Τι μας λες τώρα θα λέτε... Αλλά η μητέρα μου ήταν πάντα παράδειγμα για εμένα για την ηρεμία της, την ψυχραιμία της στις δύσκολες καταστάσεις και βρισιές πολύ σπάνια εώς καθόλου ακούγονται από αυτήν. Οι γείτονες όμως την έχουν φέρει μάλλον στα όρια της, το παπαγαλάκι δεν φτάιει σε τίποτα βέβαια απλά κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση.
*Είναι στενάχωρο να βλέπω μια τόσο δυναμική γυναίκα, λίγο μεγάλη μεν σε ηλικία, να φτάνει στα όρια από τέτοια **μικροπράγματα, όπως θα έλεγε κανείς... αλλά δεν μπορούμε να ανεχόμαστε και τα πάντα στην καθημερινότητα μας..
..***Πλέον το μπαλάκι έχει πέσει σε εμάς καθώς πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, είτε λέγεται αστυνομία είτε αλλιώς, αφού οι γείτονες δεν κατανοούν το πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που η μητέρα σου είναι γειτόνισσα τους, είτε εσύ είτε κάποιος άλλος (της οικογένειας) καλέσει την αστυνομία, το αντίκτυπο πάλι τη μητέρα σου θα ''βαραίνει''.
*Είναι στενάχωρο μεν αλλά μήπως ''ήρθε'' και η ώρα ν΄αντιδράσει;... Πιστεύω πως για κάποιο λόγο γίνονται όλα (το ''λίγο μεγάλη σε ηλικία'' δεν λέει κάτι, όσο ζούμε μαθαίνουμε και αλλάζουμε ή κάτι ''μας αναγκάζει'' ν΄αλλάξουμε).
**Δεν θεωρώ την ησυχία κάποιου στο σπίτι του μικρό πράγμα, έστω κι αν πάντα είχα ζώα-πουλιά. Είναι θέμα ανθρώπου-ιδιοκτήτη, όπως ακριβώς πχ γονιών (κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου αν τα παιδιά τους ενοχλούν άλλους!).
Εύχομαι το καλύτερο!
***(και μην αφήνεις τα ''μπαλάκια'' άλλων να πέφτουν σ΄εσένα) στο γράφω με πλήρη συναίσθηση και εντελώς καλοπροαίρετα (και ως μητέρα κάποιας ηλικίας 😁).
 
@Sissy Ευχαριστώ για την απάντηση!
Σχετικά με την αστυνομία, σε ένα περιστατικό δικό μου, πάλι με καθημερινή φασαρία στη γειτονιά που μένω εγώ, την είχα καλέσει 3 φορές και καμία δεν ήρθε, σκέτη αδιαφορία... Το θέμα τότε έληξε με φωνές που έβαλα εγώ σε αυτούς. Εννοείται βέβαια ότι της το λέω συχνά ότι μια παρέμβαση της αστύνομίας ίσως να κάνει κάτι καθώς δεν το έχει αποκλίσει εντελώς.
Παρόλαυτα, πριν στο τηλέφωνο είπε σε κάποια στιγμή ότι νομικά θα ήταν καλή λύση. Της είπα ναι φυσικά.
Τώρα θα δείξει τι θα γίνει τελικά...
*ανέφερα το λίγο μεγάλη γιατί η ησυχία μας στο σπίτι είναι σημαντική όπως λες και νομίζω πως όσο μεγαλώνουμε η αξία της μεγαλώνει επίσης
Και γω η ίδια είχα στο μυαλό μου την αστυνομία ως ακραία λύση αλλά με τα σχόλια σας κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι παράλογο σε αυτή την περίπτωση! Για αυτό σας ευχαριστώ! 😊
 
@MariaKass μου αρέσει που απαντάνε άνθρωποι που δεν έχουν ιδεά για αυτά τα θέματα.έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με γείτονα απέναντι μου και όχι μονο εγώ αλλα η οικογένεια μου γενικότερα και σαφως καποιοι γείτονες.μόλις έκανα μύνηση και περιμένουμε την δικάσιμο.μιλαμε για γείτονα που ξέρουμε 20 χρόνια.όταν του το πεις 1-5-10 φορές και σου λεει εμένα δε με ενδιαφέρει καθολου θα βγαζω τον παπαγαλο εξω (αφρικανικο ζακο)7 το πρωι μεχρι τις 2-3 το μεσημερι και μετα ξανα το βραδυ απο τις 5-9 δεν κανεις υπομονη ουτε τον παρακαλας.για να σέβεσαι καποιον πρεπει να σε σέβεται.Σου λενε καποιοι να τον βαλεις σπιτι σου να ακουσει το πουλι.Λες να μην ξερει; δε βγαινει απο το σπιτι νομίζεις δεν τον ακούει οταν έρχεται απεξω ή οταν περπατάει στο δρόμο του σπιτιού του; Σαφως και τον ακούει και σαφως τον βγαζει εξω στο μπαλκονι στον κηπο η μπροστα σε μπαλκονόπορτες για να μειώνει την ένταση του ήχου που ακούει ο ίδιος.Εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω τι παίρνουν ενω ζωο που δεν αντέχουν οι ίδιοι! Δεν ισχύουν αυτα που σου γράφουν για ώρες κοινης ησυχίας μόνο.οι νόμοι έχουν αλλάξει και κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού που έχει κατοικίδιο ειναι υποχρεωμένος ωστε το ζώο του να μην ενοχλεί 24 ωρες το 24ωρο.Δε μπορει να το εχει ουτε στον κηπο ουτε στο μπαλκονι να ορίεται. Αν δε μπορεί να το σταματήσει η να βρει λυση ειναι δικο του πρόβλημα και οχι δικο σου. Αν το ζώο φωναζει, κραζει γαυγιζει οποιαδήποτε ώρα της μερας και ενοχλεί τους γείτονες υπαρχουν πλεον συγκεκριμμένες διαδικασίες.Και λεφτα θα παρες και την ησυχία σου θα βρεις.Δε χρειαζεται να ειναι ώρα κοινης ησυχίας για να γίνει αυτο. Αλλιώς παρε και συ ενα τρυπανι μια ηλεκτρικη κιθαρα και παιζε απο τις 7.30 το πρωι μεχρι τις 15.30 και απο τις 17.30 μεχρι το βραδυ.Όπως καταλαβαίνεις αυτο δε γίνεται και παρομοίως και ο γείτονας δε μπορεί να ενοχλεί με τον παπαγάλο όλη μερα.Ο δικος μας γείτονας τον πήρε χαρισμένο απο ξαδερφό του που πέθανε δεν είχε ποτε κατοικίδιο, τον φοβάται τον παπαγάλο δεν τον βγάζει ποτε έξω και τον έχει σε ένα κλουβί μια σταλιά.Εντωμεταξύ του το ζητάνε πολλοί που γνωρίζουν απο αυτά τα πτηνά και δεν τον δίνει.Γουστάρει να τον έχει σε ένα μικρο κλουβί όλη μερα και να ενοχλεί γιατι το έχει χασει τα 60 του και γουστάρει να ασχολούνται μαζι του αφού δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει στη ζωή του.Ήδη ο παπαγάλος ξεπουπουλιάζεται μονος του και είμαι απολύτος σίγουρος οτι δεν έχει και χαρτιά αφου πολλά είδη παπαγάλων ανήκουν στην λίστα appendix και προστατεύονται με ευρωπαικούς νόμους.Οπότε αν δεν εχει χαρτιά και στην δική σου περίπτωση, βιβλιάριο υγείας δαχτυλίδι, πιστοποιητικό απο εκτροφέα κτλ του το κατάσχουν επιτόπου και υπάρχει και μεγάλο πρόστιμο εως 30.000 ευρώ και 2 χρόνια φυλάκιση.Έπειτα αν πατε δικαστικως με μαρτυρες τη μητερα σου η καποιον αλλον κτλ επισης υπαρχουν προστιμα αφου ενοχλει πολλες ώρες την ημέρα.Και καθε φορα που θα φερνει μετα την αστυνομια να καταγραφει παλι παραβαση παλι προστιμο.Πρέπει να καταλάβαιτε μερικοί οτι δεν είναι τρελός όποιος ενοχλείται.κάποιοι ακούνε καλύτερα κάποιοι βλέπουν καλύτερα.εγώ όταν κοιμάμαι ξυπνάω με τον παραμικρό θόρυβο και έχω άριστη ακοή.άλλοι δεν ακούνε τίποτα όταν κοιμούνται.όπως κάποιοι έχουν μυωπία 10 βαθμούς και κάποιοι βλέπουν τέλεια.τρελός είναι όποιος πάρει ενα αφρικανικό ζακό παπαγάλο που ουσιαστικά δεν τον θέλει δεν μπορεί να τον ακούει ο ίδιος και τον βγάζει έξω να τρελάνει τους υπόλοιπους στην γειτονιά.Διαβαζω τα διάφορα φορουμ φιλόζωων και πραγματικα απορώ.Έλα μωρε τι ενοχλεί το πουλάκι! Εχω σκυλο που τον εμαθα να μην ενοχλει ποτε.δε γαυγιζει σε κηπο η μπαλκονι ποτε.Ασχοληθηκα μαζι του δεν το εδεσα εξω με μια αλυσιδα και το αφησα στην τυχη του.Αν γαυγιζει ο σκυλος ολη μερα τον εκπαιδευεις τον πας σε εκπαιδευτη και αν δε γινεται τιποτα ειναι δικο σου προβλημα.βαζεις ηχομονωση σε δωματιο τον κλεινεις μεσα η τον παιρνεις στο κρεβατι σου να τον ακους εσυ και μονο. Στησε του ενα ηχειο οπου εχεις ηχογραφησει το πουλι απεναντι απο το δικο του παραθυρο να το ακουει ολη μερα και θα δεις για ποτε θα ενοχληθει.Για να καταλάβεις έχουν εκδικαστεί και υποθέσεις ακομα και για παιδιά που φωνάζουν σε μπαλκόνια ώρες μη κοινής ησυχίας.Δέ μενουμε μόνοι μας στην άκρη της γης. Για αυτό υπάρχουν συγκεκριμμένοι νόμοι και διαδικασίες και καλο ειναι αν δεν γνωρίζει κάποιος να μη σε κατευθύνει.Η αστυνομια δε θα κανει τιποτα.θα ερθει η μπορει και να μην ερθει θα χτυπησει το κουδουνι δεν εχει δικαιωμα να μπει μεσα ο γειτοντας δε θα ανοιξει και την επομενη φορα που θα τους καλεσεις δε θα ερθουν σιγουρα.κανε μια μυνηση και πηγαινε δικαστικως.ετσι και αλλιως απαιτει χρονο η διαδικασια.Αν θες να εισαι κύριος, πες του το πρωτα με όμορφο τροπο.Αν δεν σταματησεις θα κινηθω νομικα. Αν σου αρχισει τις τρελιτσες και το πρόβλημα συνεχίζει κανονικά δεν έχεις άλλη επιλογή.Σε κατι γείτονες που στις διακοπες βγαινανε 7.30 το πρωι και τσακωνόντουσαν εξω απο το μπαλκονι μου το ειπα μια το ειπα δυο τιποτα.τα ιδια και τα ιδια.για να μην παω στα δικαστήρια, έστησα ενα ηχείο φατσα καρτα απεναντι τους και όποτε ενοχλούσανε έβαζα μουσική στο τέρμα.δεν έχει άλλα σπιτια τριγύρω.πίστεψε με σε μια μερα καταλαβαν και το έκοψαν.Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν με το καλό δυστυχώς και σε αναγκάζουν να παιρνεις ακραία μέτρα.Μου είχαν απαντήσει οτι δεν είναι ώρα κοινης ησυχίας.οκ παιδιά...παρτε μεταλ 4 ωρες μεσα στη μουρη σας...δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@ΝΙΚΟΣ ΛΑΤΤΑΣ Δεν έχω ιδέα από αυτά...
[automerge]1603310846[/automerge]
@guitarider Υποκλίνομαι!👏
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!
Θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε και μεις έτσι την υπόθεση!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα σε όλους. Σε παρόμοιο πρόβλημα, γείτονας σε παρακείμενη πολυκατοικία διατηρεί στη ταράτσα 2 άτυπους περιστερώνες με πάνω απο 50 περιστέρια. Τη χειμερινή περίοδο, κάθε μεσημέρι 3 με 5, ανεβαίνει στη ταρατσα και τα απελευθερωνει προκαλώντας πολύ φασαρία, τόσο ο ίδιος όσο και τα 50 περιστερια που πεταρίζουν. Το καλοκαίρι το ίδιο συμβαίνει 6 με 9. Πρόκειται για μια υπερβολικά ήσυχη γειτονιά οπότε ο θόρυβος καταντά αρκετα ενοχλητικος, σε σημειο που δε μπορουμε να κάτσουμε στη βεραντα μας, ούτε να έχουμε τα παράθυρα ανοιχτά. Σεβόμενος την αγάπη του κάθε φιλόζωου, του εγιναν μια, δυο παρατηρησεις αλλα ηταν επιθετικος. Επειδή η κατασταση εφτασε να ειναι αφόρητη, οντας εγκλωβισμένοι στο ίδιο μας το σπίτι, κάθε συμβουλή σας αποδεκτή.
Υγ. Δε μας φταίνε τα δύσμοιρα τα πουλιά, ίσα ίσα εχουμε κανει υπομονη σχεδον 2 χρόνια σεβόμενοι την αγάπη του ιδιοκτήτη ως προς αυτα.
Υγ2. Φτασαμε σε σημειο να θελουμε να μετακομισουμε καθως η ησυχια που αποζητουσαμε στη γειτονια που επιλέξαμε, δε συμβαίνει.
 
Φιλε μεσα στη πολη σε διαμερισματα πολυκατοικιες που να βρεις ησυχια! Σημερα ο παπαγαλος αυριο το σκυλι τα παιδια του γειτονα, φοιτητες , μουσικη, μηχανακια δε θα βρεις ποτε ησυχια. Νοικιασαι ενα σπιτι σ χωριο να εχε και τα λουλουδια της το μπαξε της και οσο ησυχια θελει!
 
Back
Top