Γενικά Ενοχλήσεις από ήχους παπαγάλου των γειτόνων

@Tony Forpus ξερεις φιλε μπορει και ο αλλος να κανει μηνυσεις και οχι μια αλλα 100 αμα θελει. Σε τετοιες περιπτωσεις βρισκεις συμαχους δε μπορει να ενοχλει μονο εσενα ο θορυβος αλλιως εσυ εισαι ο περιεργος.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
@Μπαιρακταρης τασος

Θα σου προτεινω να μελετησεις λιγο το νομικο πλαισιο σε οτι αναφορα την κατοχη και εκτροφη των περιστεριων μεσα στον αστικο ιστο οπως επισης και τις αστυνομικες διαταξεις περι κοινης ησυχιας ωστε να κανουμε αν θες μια κουβεντα που να εχει νοημα.
 
@Μπαιρακταρης τασος Εχουν γινει άπειρες φασαρίες για το συγκεκριμενο με γείτονες και διαφορες υποδειξεις ωστε να μη κινηθει το θέμα νομικά. Αλλα ολες οι προσπαθειες ευρεσης λυσης μεσω συζήτησης επεσαν στο κενό. Η λογική που επικρατεί είναι "εγω αυτο γουσταρω, αυτο κάνω."
[automerge]1612362761[/automerge]
@Tony Forpus Σα πρωτη νομική συμβουλή μου πρωτάθηκε να στείλω ενα εξώδικο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@GIANIS30

Στο αστυνομικό τμημα απευθύνεσαι πρωτα και εκεινοι με την σειρα τους θα πρεπει να πραξουν τα δεοντα.
Η αστυνομία λογικά θα προβεί σε συστάσεις;
 
@GIANIS30

Αρχικα ναι και αν δεν ειναι αρκετο

 
@GIANIS30 αν επιτεθεις σε καποιον νομικα θελει στρατηγικη. Δεν ειμαι και δικηγορος αλλα η συμβουλη μου ειναι βρεις και αλλους και να πατε ολοι μαζι με ενα δικηγορο. Αλλιως αν πας μονος σου μπορει να μη σου κατσει καλα για παραδειγμα η αδερφη σου που μενει στο ρετιρε εχει παρανομο υποστγο...
 
@Tony Forpus ειναι καθηκον του καθε δημοκρατικου και λογικου πολιτη να τηρει και να προστατευει τους νομους ομως για την εφαρμογη αυτων εχουμε ορισει δημοσιες αρχες οπως η αστηνομια και τα δικαστηρια. Οπως εσυ εχεις το δικαιωμα να κινηθεις νομικα εναντιον ενος ανθρωπου ετσι εχει το δικαιωμα και ο αντιδικος δλδ εσυ κανεις μηνυση για τα πουλια και αυτος για τις γλαστρες.
 
@Μπαιρακταρης τασος Τα πραγματα είναι απλά. Μη ψαχνομαστε τι μπορει να κανει ο αλλος. Εδω ανοίξαμε ενα συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει ενας τυπος που διατηρει 2 περιστερωνες σε ταρατσα μεσα σε κατοικημένη περιοχή, με κανενα σεβασμο σε ωρες κοινης ησυχίας και μη και σίγουρα με πολύ βρώμα. Ενημερωτικα για τη καταγγελια συο υγειονομικο εχουμε μαζευτει ηδη 5 οικογενειες.
 
Εν κατακλείδι, μακάρι να μη χρειαζοταν τίποτα από τα παραπάνω. Στην αρχή με θεώρησα περίεργο και υπερβολικό. Σε κουβέντα λοιπόν με τους γείτονες, προέκυψε οτι το πρόβλημα υπάρχει. Ετσι θα γινει ονομαστική καταγγελια στο υγειονομικό από αρκετούς ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών.
 
Back
Top