Φροντίδα Εξωτερική κλούβα μεγάλων διαστάσεων

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jenia21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εβαλα ενα φαρμακο μεσα στις πετρες και εχω να δω τρωκτικα πανω απο χρονο. Εβαλα και μια καινουργια φωτο νυχτερινη

Καταπληκτική φωτογραφία. Δείχνει πολύ όμορφα με το φωτισμό αλλά με τον ύπνο τι γίνεται; Κοιμούνται τα πουλιά;

Συνημμένα

• exoteriki-klouva5.webp
    exoteriki-klouva5.webp
    33,7 KB · Προβολές: 277
Μπαβο δαμιανε ωραια δουλεια παρε ενα λεπτο σκοινακι εμποτισμου με θειαφι και δεν ξαναπαει ουτε ποντικι ουτε τιποτα το μονο που δεν ξερω που θα βρεις τεταια πραγματα

Κοίταξε εδώ.:: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α. Ε. ::.
Η φωτογραφία είναι λάθος αλλά επικοινώνησε μπορεί να βρεις κάτι.

φιλε μου πολυ καλη η κλουβα σου αν θεs να απαλαγειs μια και εξω απο τα ποντικια και δεν εχειs μικρα παιδια στην αυλη σου η λυση ειναι να παs σε καποιον που κανει απολυμανσηs να σου δωσει κατι μικρα μπλε κυβακια θα τα ξεκανει ολα. σε μενα που καποτε ειχα προβλημα τα εξαφανισε. Να τα βαλειs εξω απο την κλουβα προσοχη αν εχειs κατοικιδια μην τα αφησειs εξω γιατι αν το φανε θα τα χασειs. Φιλικα σακιs _40

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι ΔΕν επιτρέπεται να αφήνει κανείς ποντικοφάρμακο σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριαστούν τα αγριοπούλια.

φοβερη δουλεια μπραβο σου, οσο για τα ποντικια εχω δει να σκαρφαλωνει κατακορυφα χωρις κανενα προβλημα, να περναν απο σχισμες 1/4 του μεγεθους του σωματος τους. Αν περασει το κεφαλι απο εκει και περα ολα ευκολα ειναι γι'αυτα. Μπορεις να αγορασεις κατι κυβακια(δηλητηριο) και να τα βαλεις απο την εξω μερια περιμετρικα.

Το ξαναγραφω λόγω της επικινδυνότητας του θέματος και της αλλαγης σελίδας.

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι ΔΕν επιτρέπεται να αφήνει κανείς ποντικοφάρμακο σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριαστούν τα αγριοπούλια.

υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα πλαστικα στα οποια μεσα βαζουμε το δηλητηριο τα πουλια δεν εχουν προσβαση σ'αυτο.

φοβερη η κλουβα σου. με τον τον χειμωνα πως τα πας; υπαρχει τετοιο πλεγμα με ποιο μικρο κενο 1*1 και οχι1*2 που ειναι αυτο. Θα ηθελα να μου πεις για τις καρδερινες πως συμπεροφεροντε οσον αφορα το κελαιδιμα τους μεσα σε κλουβα

Υπαρχει ενα φαρμακο για αρουραιους και ποντικια σε κυβους ειναι μπλε χρωμα
ειναι τοσο σκληρο που δεν νομιζω οτι μπορει να το φανε τα αγριοπουλια.
το φαρμακο λεγεται KLERAT.

Για τα ποντικοφαρμακα υπαρχουν κουτια δολωσης αλλα δεν πωλουνται σε σουπερ μαρκετ πρεπει να πας σε εταιρια που ασχολειται με μυοκτονιες,6 κουτια ειναι αρκετα, αυτα τα κουτια ειναι κατασκευασμενα ετσι ωστε να μην επιτρεπουν την προσβαση απ'ολα ζωα η πουλια και απο τις καιρικες συνθηκες
Τα ποντικοφαρμακα ειναι αντιπηκτικα, δηλαδη προκαλουν εσωτερικη αιμοραγια στα τρωκτικα, το τρωκτικο δε ψωφαει αμεσως πρεπει να φαει 2-3 φορες και μετα ψωφαει στη φωλια του
Οταν τοποθετεις φαρμακο θα πρεπει να το πιανεις με γαντια μιας χρησεως, με γυμνο χερι ο ποντικος μυριζεται την ανθρωπινη παρουσια και δεν προκειται να φαει

• Like
Αντιδράσεις: gioko
Πολλυ καλη δουλεια, ομορφη κλουβα και σε φυσικο περιβαλλον για τα πτηνα!
Με εντυπωσιασε.

Γεια σας παιδια χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και ευτυχεια για ολους. Ελειπα λογω γιορτων και δουλειας αλλα τωρα θα τα λεμε συνεχεια. Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον σας και για την βοηθεια. Για τα ποντικια το προβλημα τελειωσε με κατι κυβους που εβαλα μεσα στις πετρες του νερου χωρις βεβαια να εχουν προσβαση τα πουλια. Για το φιλο απο την χαλκιδα υπαρχει πλεγμα 1χ1 για το χειμωνα βαζω ναυλον περιπου την μιση κλουβα και στην οροφη για το βορια.Απο κελαισμα και απο εμφανιση πρεπει να τα δεις απο κοντα

Πραγματικα ειναι καταπληκτικη αυτη η κλούβα...
Συγχαρητήρια...

Back