Ασθένειες Επίθεση απο γάτα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης dani
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Λαμία
Εχθές ανέβηκα στη ταράτσα του σπιτιού μου, στον 4ο όροφο για να δω τα πουλάκια μου. Τα έχουμε σε ένα μικρό δωμάτιο. Και τι να δω... Μια γάτα, οπου είχε ρίξει το νεράκι απο το 1 κλουβί. Ευτυχώς τη πρόλαβα και δε τα έφαγε! Και αυτή μετά βγήκε έξω στη ταράτσα. Προσπαθήσαμε να την πιάσουμε, αλλά μας ξέφυγε πέφτοντας κάτω, απο τον 4ο οροφο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.
Εμείς είχαμε ξεχάσει την κάτω πόρτα ανοιχτή. Και αυτή σαν καλή κυρία, ανέβηκε τα σκαλιά. 😱

τυχερος εισαι που δεν σου εφαγε κανενα πουλακι αλλα τωρα μπορει καποιο απο τα αρσενικα σου να σταματησει να κελαιδα για λιγο καιρο επειδη πηρε μεγαλη λαχταρα εγω το επαθα με κουκουβαγια στο χωριο μου.

• Like
Αντιδράσεις: dani
να εχεις το νου σου γιατι γλυκαθηκε και θα ξαναερθει, την αλλη φορα ομως αν μπει να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις θυματα

• Like
Την αχρηστη τη γατα. Ειχα παει κα τα δικα μου πουλακια εκει για μικρες διακοπες. Επεσε απο τη ταρατσα κ δεν επαθε τιποτα. Αλλα εδω που τα λεμ καλυτερα να ειχε σκοτωθει. Αν κ αγαπω ολα τα κατοικιδια, δε θελω να φαει τα πουλακια μας.

Δεν έφταιγε η γατούλα που πήγε να φάει τα πουλάκια. Μην ξεχνάτε πως είναι στη φύση της και από ένστικτο να κάνει.. Εκτός αν τις κάνουμε vegeterian:D
Κρίμα να πέθαινε, για κανένα ζώο δεν αξίζει ο θάνατος όταν αναζητάει απλώς την τροφή του, αλλά η ευθύνη βαραίνει εμάς που πρέπει να φροντίζουμε να μην πέσουν τα πουλάκια στο στόμα της.

Σωστή καρδούλα! Αν και τις γάτες δεν τις συμπαθώ για ότι έχω τραβήξει εξαιτίας τους φταίω εγώ και μόνο εγώ. Να ξέρετε πώς πηδάνε και πολύ ψηλά. Εμένα μία μέρα θα μου κατέβαζε το κλουβί που ήταν κρεμασμένο σε ύψος 1,80 περίπου. Τώρα τα πουλάκια τα κρεμάω σε ύψος 2+μ.

Προσεχε πολυ για να μην ξανασυμβει το ιδιο, ευτυχως ησουν τυχερος και πηγες εγκαιρα.Φανταζομαι τα πουλια ειχαν τρομοκρατηθει!

Δηλαδή ο Danny Devito :
Danny_DeVito_1-1024.htm
DannyDeVito_Cohen_12102558.jpg
Pictures
nm0000362

καμία σχέση!

Την αχρηστη τη γατα. Ειχα παει κα τα δικα μου πουλακια εκει για μικρες διακοπες. Επεσε απο τη ταρατσα κ δεν επαθε τιποτα. Αλλα εδω που τα λεμ καλυτερα να ειχε σκοτωθει. Αν κ αγαπω ολα τα κατοικιδια, δε θελω να φαει τα πουλακια μας.
Σκέψου ότι κάποιοι μπορεί να λένε έτσι για τα πουλιά σου, θα σου άρεσε;

Την άχρηστη τη γάτα, όταν μας τρώει τα πουλάκια και την super ήρωα γάτα όταν τρώει τα ποντίκια; Το νού σου! 🙂

• Like
Εχθες μια γατα εφαγε το μικρο καναρινακι του γειτονα. Το καημενο ειχε γεννηθει πριν 4-5μηνες. Και ηταν μαζι με τη μαμα του. Ενα κατακιτρινο καναρινακι. Και το κλουβι ταν κρεμασμενο ψηλα στον τοιχο ☹

κριμα το καναρινακι τωρα προσεχε και εσυ τα δικα σου γιατι η γατα γλυκαθηκε και μπορει να ερθει και σε εσενα.

Τα προδεχω, αλλαο γειτονας πρεπει περισσοτερο. Γιατι εχει ακομα τους γονεις. Φανταστειτε τι πονο περασε το μικρο κ ακομα τον "ψυχικο" πονο της αναρας.

Back