Επιλογή υλικού κάλυψης

Akanthillis

PB Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2021
Μηνύματα
496
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα/Καλησπέρα αποφάσισα να εχω τα πουλιά μου στο μπαλκόνι και έχω βρει και κατάλυμα για να τοποθετώ τα κλουβιά τους θα το κάνω σαν ντουλάπα απλά στις πόρτες θα βάλω πλέγμα από πάνω μέχρι κάτω και πίσω από το πλέγμα τούλι μαυρο καθώς και πλαστικά ποδαράκια , και ρωτω...ποιο διαφανές υλικό είναι καλό για τις μέρες που θα βρέχει ώστε να χρησιμοποιήσω;
Συμφέρει το νάιλον ως σκέπαστρο ή να κάνω κάτι πιο στιβαρό ας πούμε να πάρω πολυκαρβονικο το οποίο θα μπαίνει και θα βγαίνει πάνω στις πόρτες;
Χρειάζομαι κάποια μόνωση για τον χειμώνα;
Η κατασκευή μέχρι στιγμής είναι έτσι:IMG_17062022_163408_(1080_x_1080_πίξελ).webp
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Χρειάζομαι κάποια μόνωση για τον χειμώνα;
View attachment 89013

Καλή επιτυχία...!

Θα πρέπει να σε απασχολούν περισσότερο οι υπόλοιποι εννέα μήνες με έμφαση οι καλοκαιρινοί κι όχι τόσο ο χειμώνας...
 
Από ζέστη μέχρι στιγμής είναι καλά θα δω και Ιούλιο και Αύγουστο πως θα είναι, είμαι 3ο οροφο και έχω και δροσιά σχετικά αν δω πως έχω θέμα θα κάνω ίσως και σκέπη και κάποια παραθυρακια.
 
Ο μόνος σου εχθρός είναι αν το χτυπάει ο ήλιος. Τι ώρα και για ποση ωρα.
Όσο για το χειμώνα.. Με αυτή την κατασκευή και μια καλή διατροφή το θεωρώ υπερβολή το νάιλον.
Αν θα το έβαζες ΜΟΝΟ για το βράδυ και νωρίς το πρωί το βγάζεις γιατι πιανει θερμοκρασία και με αυτό τον τρόπο μπερδευεις τα πουλιά με τις απότομες αυξομειώσεις.
Αυτή είναι η δική μου ρουτίνα που ακολουθησα το χειμώνα με τα χιόνια και μια χαρά πήγε.
 
Έχουν φως γενικά αλλά ήλιος απευθείας δεν χτυπάει πάνω τους , τα έχω βάλει στην άκρη του μπαλκονιού με προσανατολισμό προς θάλασσα και στην ουσία όταν ο ήλιος είναι πάνω το διαμέρισμα της γειτόνισσας κόβει όλο τον ήλιο, είναι δροσερή η γωνιά που τα έβαλα ευτυχώς, το βράδυ πάντα τα σκεπάζω με ένα σκούρο καφέ σεντόνι, οπότε μπορώ να κάνω το ίδιο και με κάποιο κάλυμμα τον χειμώνα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα το ανεβάσω και όταν με το καλοδ τό ολοκληρώσω
 
Συμφέρει το νάιλον ως σκέπαστρο ή να κάνω κάτι πιο στιβαρό ας πούμε να πάρω πολυκαρβονικο
Στη θέση σου θα έβαζα ένα πορτάκι με το πλέγμα από έξω και τη σίτα από μέσα. Πάνω σε αυτό από την εξωτερική πλευρά θα έβαζα και το νάυλον το χειμώνα. Το πολυκαρβονικό είναι πολύ πιο όμορφο αλλά και πολύ πιο ακριβό.
 

Σχετικά θέματα

Back
Top