Γενικά Επισκεφτηκα σημερα το Σιβο (cockatiel)

Mαλιστα, αγνωριστος εγινε. Κι ετσι ωραιος ειναι... Να μας βαλεις φωτογραφιες του απο το τελικο του χρωμα.
 
Η τριτη φωτο ειναι η αγαπημενη μου! . 😀 Εχει γινει οντως πολυ ομορφος! Φαινεται να περναει τελεια με την οικογενεια του!
 
Πολύ όμορφος ο Σίβο, θαυμάσιες οι φωτογραφίες της παρέας με το γατούλι! Πραγματικά απολαυστικές! Μπράβο, να τα χαίρεστε!
 
Απολαυστικος ο Σιβο Αγγελε.Φαινεται πολυ ευτυχισμενος με την οικογενεια που τον φροντιζει! Σ'ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες!
 
Μωρέ, κοίτα καμάρι! Έχει πολλή πλάκα που του λείπει το μισό λοφίο! Πάντως μάλλον το πλάγιο κοίταγμα είναι παραδοσιάκή πόζα της οικογένειας.
 
Πολυ ομορφο κι αυτο!
Τι καλα που εχουν παει σε καλα σπιτια ειναι ωραιο συναισθημα...
 
χθες συναντησα τυχεα την μαμα του σιβο... Και μου ειπε καποια ευχαριστα νεα!

καιρο τωρα υποψιαζοταν ο οτι ο σιβο προσπαθει να μιλισει, αλλα νομιζε πως ειναι απλος η ιδεα της... Και δεν το ελεγε παραεξω..

αλλα πλεον οπως μου ειπε ο σιβο λεει καθαροτατα(καλα.. Μπορει να υπερβαλει και λιγακι).. Το ονομα του... Κατι γλυκολογα του τιπου "που ειναι το παιδακι μου" και στελνει φιλακια!

ελπιζω οταν τον ξαναεπισκευτω να μην τον πιασουν οι ντροπες...
 
χθες ημουν στο σπιτι του σιβο... Που φιλοξενει την οικογενεια του(μεχρι να τους διαξει και να κρατισει μονο τη μαμα του)

... Οταν δεν ηταν η μαμα του μπροστα την φωναζε. Γελοντας με το γελιο της!(συνεχεια γελουσε.. Και κουνουσε και το κεφαλι μεζι το θεατρο)...
ειπε μια φορα το ονομα του!
και ειπε και... Πουντο, πουντο, πουντο. Γιατι η μαμα του του λεει πουντο το παιδι μου>πουντο, πουντο, πουντο...


μολις εβλεπε την μαμα του στματουσε και απλα την κοιτουσε...
 
Πανέμορφο το πουλάκι! Μπράβο!
Πόσο μηνών είναι τώρα;
 
Συγχρονίζονται τα αδερφάκια στην πολυλογία! Αχ, πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μικρά μου! Πωλίνα, ο Σίβο και τα αδέρφια του τώρα είναι περίπου 6 μηνών.
 
Αρα δεν έχει περάσει ακόμα τη πρώτη πτερορια του. Τραγουδάει;
 
Τώρα περνάνε την πρώτη τους πτερόρροια. Ο Σίβο είναι αδερφός του δικού μου, του Κίμπα, ο οποίος έχει αρχίσει να αλλάζει χρώματα και να προσπαθεί να μιμηθεί διάφορους ήχους.
 
έχεις φωτογραφία απο τους γονείς του;
ο Ρίκι άρχισε να τραγουδάει απο 2,5 μηνών. Αλλα δεν μιμείται τους ήχους καθόλου. Τα καναρίνια του γείτονου άρχισαν να σφυρίζουν σαν το Ρικι μου... Ο καιμένος γείτονας :)
 
ο σιβο την πρωτη μερα που πηγε στο νεο του σπιτι, αρχισε να τραγουδαει σαν αρσενικο... Μιλαμε για 2-2,5... Και το εκανε την ωρα που τους εξηγουσα ποτεθα καταλαβουμε το φυλο... Οπως καταλαβενετε αυτος μας το εδιξε...
τωρα περναει την πρωτη του πτεροροια και σχεδον την τελιοσε... Το χρωμα πλεον διχνει και αυτο ενα αρσενικο κοκατιλ...

για φωτο απο τους γονεις πατα στην αναζητηση:ζορζ,ροζα...
 
Back
Top