Γενικά Επιστροφή στη φύση!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης BISBA
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

BISBA

PB Member
Εγγραφή
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
517
Πόλη
Αθήνα
Χθές λόγου του καιρού έβαλα τις καρδερίνες μου μέσα στο σπίτι για να μην αρπάξουν κάποιο κρυολόγημα.
Η μία απο τις τρείς παρατήρησα οτι ήτανε πολύ ανύσηχη, τρόμαζε μολις με έβλεπε και φόβιζε και τις άλλες οι οποίες είναι πιο ήμερες.
Ετσι σήμερα το πρωί αποφάσισα να την επιστρέψω εκεί που ανήκει, στη φύση.
Χάρηκα γι αυτήν την κίνηση που έκανα.
Βέβαια θα μου λείψει το δυνατό της κελάηδημα,ήταν αρσενική.
Ελπίζω κάπιοα στιγμή να καταφέρω να αγοράσω εκτροφής.
 
χρονια πολλα μπαμπη σου ευχομαι, μπραβο σου γιαυτο που εκανες αφου ειδες οτι το πουλακι δεν μπορουσε να εγκληματιστει, και ελπιζω συντομα να καταφερεις να παρεις ενα.
 
Εχώ αλλα δύο 1 αρσενικό και ένα θυληκό και ένα ζευγάρι καναρίνια, προς το παρόν θα δω την πορεία τον πουλιών αν και αυτά δεν ηρεμήσουν τελείως κάποια στιγμή θα τα αφήσω.
Σίγουρα κάποια στιγμή θα ψάξω για κάποιο ζευγάρι εκτροφής το οποίο θα χαίρομαι να το φροντίζω.
 
Τα συγχαρητήρια μου Μπάμπη για την κίνηση σου, έχω αφήσει και εγώ μία καρδερίνα που είχα αρσενική(την μοναδική αρσενική που είχα) και έχω μείνει με μια θηλυκιά εκτροφής που μου εμπιστεύτηκε ένας καλός φίλος απο το φόρουμ, μεγάλη η στεναχώρια μου κατά την απελευθέρωση αλλά τελικά μου έμεινε μια γλύκα καθώς την άκουγα να τιτιβίζει πετώντας ελεύθερη!
 
Μπράβο Μπάμπη, και μπράβο Σταμάτη και Νάντια! Τέτοιες ενέργειες μας αποδεικνύουν οτι υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
 
χρονια πολλα μπαμπη και οτι επιθυμεις. Πολυ καλη η ενεργεια σου. Εαν βεβεωθεις οτι ενα τετοιο πουλι δεν θα εγκλιματιστει και δεν θα μπορει στην αιχμαλωσια, καθως και να δωσει απογονους ειναι κριμα να βασανιζεται. Πρεπει νομιζω η εκτροφη της καρδερινας να βρει τον δρομο της με το υπαρχον `κεφαλαιο`. Και παλι ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ.
 
Μπράβο φίλε μου για την κίνηση που έκανες αλλά αν αυτή την καρδερίνα την είχε\ς πολλή καιρό στο κλουβί θα μπορέσει να ξαναεπιστρέψει και να επιβιώσει στη φύση. Ενοώ θα μπορέσει να βρεί τροφή και νερό.
 
Μπραβο σου. Ελπιζω και αλλοι να ακολουθησουν το παραδειγμα σου. Και παλι μπραβο.
 
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ.:) Υπεροχο αυτο που εκανες! Ετσι θα θυμασαι παντα ποσο ευτυχισμενο εκανες τον μικρο σου φιλο. Δεν χρειαστηκε να τον δεις παγωμενο και ακινητο στηνφυλακη του. Νομιζω οτι τον κερδισες για παντα μεσα στην... Καρδια σου που ειναι και μεγαλη.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
 
μπραβο σου κ απο μενα.
κ γω ειχα αφησει 2 καρδερινες πιασμενες.
μου τις καναν δωρο.
η μια ερχεται κ μου κανει επισκεψη το νινι μου καθε μερα... 😀:):D
πολυ χαιρομαι!:D
η αλλη δυστυχως δεν ξαναφανηκε να την δω...
 
Πριν απο λίγο επέστρεψε στο φυσικό της σπίτι και η θηλυκιά καρδερίνα που είχα στην κατοχή μου.
Έμεινε μόνο 1 αρσενική που είναι πιο ήρεμη.
Που θα πάει κάποια στιγμη θα τα καταφέρω να πάρω εκτροφής
 

Συνημμένα

  • HPIM1914.webp
    HPIM1914.webp
    7,7 KB · Προβολές: 71
Μπράβο σου βρε Μπάμπη, χαιρόμαστε πραγματικά και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα καταφέρεις να πάρεις εκτροφής αλλά και να χαρείς τα μικρά τους. :)
 
Αν και με κάλυψε ο Σταύρος, θέλω να στειλω τα συγχαρητήρια μου στον Μπάμπη για αυτή την τόσο ανθρώπινη πράξη! Μακάρι να έβρισκαν πολλοί την δύναμη να κάνουν κάτι παρόμοιο! Σου ευχομαι ό,τι καλύτερο!
 
  • Like
Αντιδράσεις: BISBA
Μπράβο Μπάμπη! Τα συγχαρητήρια μου! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Τελικά το site κάτι μας διδάσκει! Και όσον αφορά της καρδερίνες εκτροφής θα πάρουμε παρέα να μας κάνουν και καλύτερη τιμή :)

Φιλικά
 
  • Like
Αντιδράσεις: BISBA
Back
Top