Γενικά Επιστροφή στη φύση!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης BISBA
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τελικά το site κάτι μας διδάσκει!
Και όσον αφορά της καρδερίνες εκτροφής θα πάρουμε παρέα να μας κάνουν και καλύτερη τιμή


Αν διδάσκει, εγώ τα πιο πολλά απ'αυτόν το χώρο τα έμαθα

Κάτσε να έρθουν οι εκπτώσεις...
 
Μπράβο Μπάμπη. Έκανες την σωστή κίνηση Πρίν μερικά χρόνια μου είχαν χαρίσει ένα Λούγαρο. Μόλις έβλεπε άνθρωπο χτυπιοταν μέσα στο κλουβί. Ευτυχώς δεν μου πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω οτι ένα άγριο πτηνό δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένο μεσά στο κλουβί. Το άφησα ελευθερο, και μόλις το είδα πως πέταξε προς την ελευθερία κατάλαβα οτι έκανα το σωστό.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
 
και εγω φιλε αφησα εναν σπινο ο οποιος δεν μπορουσε να εγκληματιστει και τον αφησα ελευθερο. και εγω ειχα αναμηκτα συναισθηματα χαρας και λυπης. 🙂☹ μπραβο για την κινηση σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BISBA
Αν διδάσκει, εγώ τα πιο πολλά απ'αυτόν το χώρο τα έμαθα

Κάτσε να έρθουν οι εκπτώσεις...

Φίλε Μπάμπη δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα, είναι οι ελείψεις αρκετών ακόμα γνώσεων για την εκτροφή και την διαχείρηση της καρδερίνας. Είμαι της απόψεως οτι καλύτερα να πάρεις το δίπλωμα και μετά το αυτοκίνητο.
Φιλικά
 
Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ.
Γι αυτό το λόγο διαβάζω απο όπου μπωρώ.
Ούτε στο σχολείο δεν διάβαζα τόσο.

Όσο για τις εκπτώσεις αστειευόμουν
 
Ούτε στο σχολείο δεν διάβαζα τόσο.
Στην αρχη σκεφτηκα οτι τοχουν τα Γιαννενα, μετα ομως συνηδειτοποιησα το προφανες οτι ο πιο μεγαλος φταιχτης ειναι ο δασκαλος σε αυτο το σχολειο και αισθανομαι την αναγκη να τον ευχαριστησω δημοσια για το ηθος του και τις παρενεργειες που βλεπω να εχει σε ολους μας και βεβαια ο Μπαμπης ειναι απο τους" πρωτους και καλυτερους" μαθητες
 
  • Like
Αντιδράσεις: BISBA
Back
Top