Ασθένειες Επιτέθηκε αρπακτικό στο καναρίνι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Alex alex
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Alex alex

PB New Member
Εγγραφή
16 Φεβ 2021
Μηνύματα
47
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδιά επιτέθηκε αρπακτικό στο καναρίνι Μου το είδα τώρα είναι κάτω στο κλουβί δν μπορεί να σηκωθεί από τι καταλαβαίνω βλέπω λίγα πούπουλα κάτω στο κλουβί πρέπει να είναι ισως δαγκωμένο δεν το έχω πιάσει στο χέρι τι μπορώ να κάνω να το βοηθήσω ??.
Απο τι κατάλαβα η επίθεση πρέπει να έχει γίνει το μεσημέρι αλλα ζει θα τα καταφέρει πως να το βοηθήσω σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα
 
  • Sad
Αντιδράσεις: olgi
Πάρε το κλουβί μέσα στο σπίτι, βάλε το κάπου ζεστά και πιάσε το πουλακι να δεις αν έχει τραυματιστεί κάπου ή βγαλε το μία φώτο να το δούμε εμείς.
Χωρίς εικόνα, πως να σου πούμε τι να κάνεις να το βοηθήσεις.
 
@patrickios το εχω πιάσει στο χέρι φυσάω απ'δω φυσάω από εκεί δν βλέπω κάποιο εμφανές τραύμα πάντως είδα ότι έχει σπασμένο πόδι ολο του το ποδαράκι έχει σπάσει 😢😢 αλλα κάποιο άλλο τραύμα δν βλέπω μέχρι στιγμής
 
Προσπάθησε επίσης να δεις αν τρώει και πίνει νερό γιατί όπως ανέφερες ήταν αρκετές ώρες στον πάτο του κλουβιού τρομοκρατημένο ή χτυπημένο... πρέπει να φάει και να έχει εύκολη πρόσβαση σε τροφή και νερό.
 
Λυπάμαι πολύ όταν διαβάζω τέτοια μηνύματα από φίλους/μέλη του φόρουμ (έστω και νέους) κι όχι από περαστικούς αλεξιπτωτιστές που βρήκαν το φόρουμ πάνω στη ταραχή τους για αυτό που εν αγνοία τους συνέβη... 😢😭

Εμείς εδώ γνωρίζουμε/νοιαζόμαστε και παίρνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις ενημερώνουμε/προειδοποιούμε και άλλους γνωστούς και φίλους εκτός φόρουμ.

Περαστικά στο πουλάκι...
 
Αγαπητέ @TZANNSPY το να κρίνεις τις απόψεις των άλλων σου είναι πολύ εύκολο σε αντίθεση με το να εκφράσεις την δική σου άποψη επί του θέματος καθότι θεωρείσαι όπως λες γνώστης και έμπειρος.
 
@ellf Θέλεις να μου πεις που ακριβώς έκρινα την άποψη του οποιουδήποτε;

Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις θα κάνω ότι δεν τα είδα και δεν θα τα σχολιάσω κι αυτό όχι από αδυναμία...
 
το να κρίνεις τις απόψεις των άλλων σου είναι πολύ εύκολο σε αντίθεση με το να εκφράσεις την δική σου άποψη επί του θέματος
Σε μία συζήτηση οι απόψεις εκφράζονται για να κρίνονται. Παρ' όλα αυτά, στη συγκεκριμένη συζήτηση το -> μήνυμα αυτό <- δεν κρίνει κανενός την άποψη. Αντίθετα, εκφράζει την άποψη ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει κάποιος για τα πουλιά όταν τα έχει έξω είναι να φροντίζει για την προστασία τους από τα αρπακτικά.

@Alex alex η δική μου ΠΡΟΤΑΣΗ σε σένα για το μέλλον είναι αυτό:

Πώς είναι σήμερα το πουλάκι;

Περαστικά εύχομαι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top