Ναι, όπως έγραψα και πιο πάνω έχω μέσα ένα ζευγαράκι μπάτζι. Το έχω 8 χρόνια και είναι σαν καινούργιο. Για το τελευταίο που έστειλες βεβαιώσου ότι το διακενο δεν είναι μεγάλο όπως το πρώτο. Από τη φωτογραφία δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.ειπατε το "συγκεκριμενο δεν το ξερω " το δευτερο το εχετε;
Έχω και το πρώτο και το δεύτερο. Είναι και τα δύο πολύ καλά κλουβιά. Για το πρώτο, όπως σου έγραψα και πιο πριν, το διακενο είναι μεγάλο για λοβμπερντς. Το δεύτερο είναι ό,τι πρέπει.
Ωραίο φαίνεται. Έχεις τη δυνατότητα να δεις το κλουβι πριν το αγοράσεις;ριξτε μια ματια και σε αυτο #faq-row-open
Δηστυχος όχι θα πάρω τηλέφωνο όμως να ρωτήσω αν ακανει ακο άμα κάνει θα καταλήξω σ εαυτόΩραίο φαίνεται. Έχεις τη δυνατότητα να δεις το κλουβι πριν το αγοράσεις;
Για μπάτζι να ρωτήσεις αν κάνει γιατί αν τους πεις για λοβμπερντς μπορεί να σου πούνε ότι κάνει και κάποιο με μεγάλο διακενο.Δηστυχος όχι θα πάρω τηλέφωνο όμως να ρωτήσω αν ακανει ακο άμα κάνει θα καταλήξω σ εαυτό
οκ ευχαριστωΓια μπάτζι να ρωτήσεις αν κάνει γιατί αν τους πεις για λοβμπερντς μπορεί να σου πούνε ότι κάνει και κάποιο με μεγάλο διακενο.
Σε ζευγαρώστρα έχω τώρα την Tamu. Δεμένο με δερματινο σκοινάκι το κάθε άνοιγμα (αχ βαχ) και το διαολακι παιζει με το να τα λύνει :DΆσε που η ζευγαρωστρα έχει 4 πόρτες και 4 θήκες για ταΐστρες. Πως θα τα μανταλωσεις όλα αυτά για να μην δραπετεύει; :D
Θα τα καταφέρει όμως σύντομα :DΣε ζευγαρώστρα έχω τώρα την Tamu. Δεμένο με δερματινο σκοινάκι το κάθε άνοιγμα (αχ βαχ) και το διαολακι παιζει με το να τα λύνει :D
Ευτυχώς δεν έχει τη "δύναμη" να σπρώξει την πόρτα με το ελατήριο (ακόμα)
Σε ζευγαρώστρα έχω τώρα την Tamu. Δεμένο με δερματινο σκοινάκι το κάθε άνοιγμα (αχ βαχ) και το διαολακι παιζει με το να τα λύνει :D
Ευτυχώς δεν έχει τη "δύναμη" να σπρώξει την πόρτα με το ελατήριο (ακόμα)
τι ενοεις 75αρα;H ζευγαρωστρα που χρησμοποιω εγω η 75αρα για κοκατιλ ειναι σουπερ! Φαντασου για τα λοβακι πως θα ειναι! Παρολα αυτα και το κλουβι που σου λεει η Ζωη και το χρησιμοποιει κιολας η κοπελα το βλεπω καλο κι εγω!
η ζευγαροστρα δεν ειναι πολυ κοντη για παπαγαλακια;
Η μεγαλη η ζευγαρώστρα είναι ικανοποιητική, ποσο μάλλον που εμεις την έχουμε για προσωρινή.
Για μας ναι, αφου καταφέρουμε να ερχεται στο χέρι μας θα της παρουμε ενα μεγαλο κλουβι.ααα δηλαδη ειναι προσορινη λυση
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας