Τώρα άστο.. ό,τι έγινε έγινε.. Ας ευχηθούμε πως όντως το θηλυκό είναι υγιές και δε θα μεταδώσει κάτι στο αρσενικό..να το βαλω σε καραντινα εν τελει
?
Μια μικρή παρατήρηση Μαράκι εδώ... Σπανάκι απαγορεύεται όταν δίνουμε ασβέστιο γιατί εμποδίζει την απορρόφηση του!Χόρτα - χόρτα, ό,τι βρίσκεις στον μανάβη. Δεν απαγορεύεται κάτι, μπορείς να δίνεις φύλλα μπρόκολου, κουνουπιδιού, παντζαριού, καρότο, μήλο και φρούτα πιο σπάνια.
απο την βιασυνη σου να δεις πουλια μπηκες σε περιπετεια..Εγω εθεσα ενα ερωτημα. Εφοσον η κατασταση ειναι γνωστη τι να κάνω;να το βαλω σε καραντινα εν τελει
?
το τελευταιο πραγμα που θα θελα θα ταν να σε ειρωνευτω ειναι αργα ειμαι πτωμα και καθομαι κ ασχολουμε και προσπαθω να σου εξηγησω καποια πραγματα τα οποια τα λαμβανεις ως ειρωνια λυπαμαι κανε οτι θες και καλη επιτυχιαΗ ειρωνια θα μπορουσε να λειπει. Δεν θελησα να δω πουλια, απλα τα εβαλα μαζι γιατι με διαβεβαιωσαν οτι ειναι υγιες το θηλυκο. Το θεμα ειναι να βοηθηθω και οχι να αγχωθω.. Εν παση περιπτωση.η καραντινα ετεθη σε εφαρμογη.
Διαβασε τα μυνηματα υπολοιπων μελων που μου εγραψαν. Μετα διαβασε τα δικα σου, λογικα θα καταλαβεις καποια διαφορατο τελευταιο πραγμα που θα θελα θα ταν να σε ειρωνευτω ειναι αργα ειμαι πτωμα και καθομαι κ ασχολουμε και προσπαθω να σου εξηγησω καποια πραγματα τα οποια τα λαμβανεις ως ειρωνια λυπαμαι κανε οτι θες και καλη επιτυχια
το τελευταιο πραγμα που θα θελα θα ταν να σε ειρωνευτω ειναι αργα ειμαι πτωμα και καθομαι κ ασχολουμε και προσπαθω να σου εξηγησω καποια πραγματα τα οποια τα λαμβανεις ως ειρωνια λυπαμαι κανε οτι θες και καλη επιτυχια
Πολλές φορές εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος...Διαβασε τα μυνηματα υπολοιπων μελων που μου εγραψαν. Μετα διαβασε τα δικα σου, λογικα θα καταλαβεις καποια διαφορα
Η Μαρία στο 11 το έγραψεΜια μικρή παρατήρηση Μαράκι εδώ... Σπανάκι απαγορεύεται όταν δίνουμε ασβέστιο γιατί εμποδίζει την απορρόφηση του!
δίνε χορταρικά πράσινα σκούρα, (όχι σπανάκι),
Ότι και να κάνεις τώρα περιέχει ένα ρίσκο και δύσκολα θα σου απαντήσει κάποιος στο θέμα της καραντίνας.Εγω εθεσα ενα ερωτημα. Εφοσον η κατασταση ειναι γνωστη τι να κάνω;να το βαλω σε καραντινα εν τελει
?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας