Παιδιά νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα πλέον η συγκεκριμένη αντιπαράθεση. Το θέμα τελειώνει από τη στιγμή που δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, είτε έγιναν δεκτές είτε όχι από την κάθε πλευρά. Εάν από εκεί και πέρα υπάρχουν κενά στις εξηγήσεις που απαιτείτε ο ένας από τον άλλον, είναι ένα θέμα που δεν αφορά το σύνολο.
Σας παρακαλώ πολύ να μην συνεχίσετε την προσωπική αντιπαράθεση σε ένα δημόσιο θέμα. Παρέχονται ένα σωρό άλλοι τρόποι προσωπικής επικοινωνίας για να βρείτε την άκρη εφόσον σας ενδιαφέρει.
Θα μιλήσω προσωπικά τουλάχιστον λέγοντας ότι δεν μου καίγεται καρφί για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας από τη στιγμή που δεν θέλω να έχω προσωπικές σχέσεις μαζί του. Αυτό που με ενδιαφέρει από έναν άνθρωπο που συμμετέχει σε ένα φόρουμ είναι οι απόψεις του επί των θεμάτων που συζητούνται. Για τους ανθρώπους που θέλω να έχω προσωπικές σχέσεις μαζί τους φροντίζω να μαθαίνω σε προσωπικό επίπεδο τι είδους άνθρωποι είναι και εφόσον επιλέξω να τις διατηρώ δε με ενδιαφέρει αν θα δηλωθούν δημόσια.andreasrodos είπε:Από εκεί περιμένω να καταλάβω (αν με βοηθήσεις να μπορέσω) τι άνθρωπος είσαι!
Σας παρακαλώ πολύ να μην συνεχίσετε την προσωπική αντιπαράθεση σε ένα δημόσιο θέμα. Παρέχονται ένα σωρό άλλοι τρόποι προσωπικής επικοινωνίας για να βρείτε την άκρη εφόσον σας ενδιαφέρει.