Γενικά Εχασα ολα τα πουλια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gklavasj
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν με αφήνει το σύστημα να σε αξιολογήσω ξανά θετικά ρε Μαρία, αν και σε κάποια λεπτομέρεια διαφωνώ μαζί σου. Το θέμα δεν είναι, αν θα ξαναερχόταν κάποιο άλλο (από όσα έχω διαβάσει από αυτά που έχεις γράψει, υποθέτω πως ίσως και εσύ να το εννοείς αλλιώς). Το θέμα είναι, τελικά, αν αγαπώντας το όποιο ζώο μας, αγαπάμε αυτό το δικό μας, ή αλλιώς αγαπάμε το "κτήμα" μας και όχι τη φύση και τα δημιουργήματα της. Δεν μπορεί η εκδίκηση του θανάτου ή και η απλή προστασία κάτι δικού μας, να συνεπάγεται την εξολόθρευση κάποιου άλλου ζώντος οργανισμού, που όπως σωστά είπες, απλά ακολουθεί το ένστικτο και την επιβίωση του. Αν εδώ έχουμε καταφέρει, να συζητάμε για τις καλυτερες δυνατές διατροφές και διασταυρώσεις, τα εξελιγμένα σκεύη και βελτιωμένες κατασκευές και άλλοτε κρίνουμε αυστηρότατα καταστήματα και εκτροφείς, μήπως πιο σημαντικό να μάθουμε να αγαπάμε τη φύση στο όλον της;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Yasmin
έχω την εντύπωση πως συμφωνούμε Πολύβιε. εννοείται θέλω και προσπαθώ να είμαι "φιλικό" προς το περιβάλλον άτομο. Γι αυτό είπα να προστατεύουμε τα ζωντανά μας από την φυσιολογική επιθετικότητα κάποιων άλλων. όμως φυσική είναι και η οργή αν πάθουμε κάτι τέτοιο που έπαθε ο φίλος μας. και σαν άνθρωποι στις σχέσεις μας μπορεί να είμαστε ήπιοι αλλά δεν θα υπερασπιστούμε τα παιδιά μας με κάθε τρόπο και τον πιο ακραίο αν χρειαστεί; η φύση δεν είναι μαλακιά είναι άγρια αλλά ποτέ αναίτια μην το ξεχνάμε. τέλος πάντων όταν ο άλλος έχει τον πόνο του μην τον πιέζουμε θα οργανωθεί καλύτερα στο μέλλον ασφαλώς.
 
ευτιχος ηταν μονο αυτα οπος σας ειπα ετιμαζω κενουρια κλουβα αλεχισφερη χαριτολογω θα παρεχει την αναλογει προστασια απο κουκουβαγιες, φιδια, ποντικια ηδει εχω 15 ζευγαρια να ριξω μεσα.
ευχαριστο για τις σιμβουλεσας θα τις χρειαστω και στο μελων
 
Στις μεγάλες κλουβες συχνα παρατηρείται, απο μελη που εχουν φτιαξει παρόμοιες κατασκευές, μια δυσκολία στην διαχειρηση των πουλιών όταν καποιο απο αυτα ασθενήσει. Ειναι δυσκολο να παρατηρει κανεις 30 πουλιά μαζι και αν καποιο ασθενησει δυσκολευεται μετά να το απομονώσει, με αποτελεσμα την ευκολη μεταδοση της νόσσου σε ολα τα πουλιά του. Θα ηταν κριμα να τα γλυτωσεις απο αρπακτικά και να τα χασεις απο καποια ασθενεια. Σκεψου καλα πριν ξεκινησεις την κατασκευη σου για να μην μετανιωσεις μετα και παει χαμενος και ο κόπος σου!
 
κριμα... Το καινουριο κλουβι τωρα θελει προσοχη στο πως θα το φτιαξεις γιατι τωρα ξερεις οτι παραμονευουν αρπακτηκα
 
για μια ακομη φωρα εχω την υπομονη νατα ξανακανω πολλα τα πουλια αυτη τη φωρα με ποιο πολλη ζειλω
 
Back
Top