Γενικά Εχασα τη Λαμπρη μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης joanna
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

joanna

PB New Member
Εγγραφή
12 Ιαν 2009
Μηνύματα
71
Πόλη
Αυλώνας
Δυστυχως παλευα να σωσω την Λαμπρουλα μου! Ημουν πολυ στεναχωρημενη γιατι ειχαμε γριπη κι εγω κι η μαμα μου και κολλησε το κακομοιρο αν και ειχα παρει ολες τις προφυλαξεις, αλλα ποιος αλλος θα το προσεχε γιατι ειμαι εγω κι η μαμα μου! Το Λαμπρουλακι μου ομως αντεχε ορθιο μεχρι την τελευταια στιγμη πανω στο κλαδακι του και μεχρι να παθει ανακοπη ζηταγε τα χαδια μου! Δεν προκειται να την ξεχασω ποτε και το κενο ειναι δυσαναπληρωτο αν και πηρα μια ροζελα και θα την χαρω και θα την εχω σαν τα ματια μου το κενο της Λαμπρης δεν θα καλυφθει ποτε!
 
Λυπαμαι πολυ Ιωαννα για την απωλεια σας! ☹

Εχω ομως την εντυπωση οτι δεν μεταφερονται τοσο ευκολα ανθρωπινες ασθενειες στα πουλια. Πως ξερεις οτι κολλησε απο εσας; Τα αλλα πουλια πως και δεν κολλησαν;
 
Λυπάμαι Ιωάννα για τη Λαμπρούλα σου! Ευτυχώς ήσουν κοντά της μέχρι το τέλος και απολάμβανε τα χάδια σου! Σίγουρα θα τη θυμάσαι με αγάπη!
 
Λυπαμαι πολυ για την Λαμπρουλα σας Ιωαννα☹ Την φροντισατε με αγαπη και τρυφεροτητα, τυχερο το πουλακι που εζησε κοντα σας!
 
Λυπάμαι.. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολα περνάς.. ☹
 
Πολυ κριμα...☹

Τι πουλακι ηταν η Λαμπρη;

Ανεστη ο πτηνιατρος μου χε πει οτι οταν εμεις εχουμε μια απλη ιωση μπορουν να κολλησουν τα πουλια και πολλες φορες ο μικρος οργανισμος τους δεν μπορει να αντεξει.

*διορθωστε με αν κανω λαθος.
 
Πολυ κριμα...☹

Τι πουλακι ηταν η Λαμπρη;

Ανεστη ο πτηνιατρος μου χε πει οτι οταν εμεις εχουμε μια απλη ιωση μπορουν να κολλησουν τα πουλια και πολλες φορες ο μικρος οργανισμος τους δεν μπορει να αντεξει.

*διορθωστε με αν κανω λαθος.

Δεν το ηξερα Φωτη. 😕

Η Λαμπρη ηταν African Grey, ειχε αρρωστησει και στο παρελθον και ηταν τυφλη.
 
Ποπο τι κριμα ρε Ιωαννα! Πρεπει να ειχες δεθει πολυ συναισθηματικα μαζι της! Καλο κουραγιο και να την εχεις παντοτε στην καρδια σου!Φυσικα και δεν ειναι δυνατον να αναπληρωθει το κενο απο τον χαμο της Λαμπρης σου με την ροσελα!Ηταν για εσενα μια ξεχωριστη προσωπικοτητα που την αγαπαγες και ειχατε περασει μαζι και χαρες και λυπες! Ειναι μεγαλη απωλεια και σου ευχομαι να το ξεπερασεις!
 
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! Η Λαμπρούλα ήταν πολύ δεμένη μαζί μου κι εγώ μ'εκείνη από την αρχή της αγοράς, της αρρώστειας της μετά από ένα χρόνο, της νεκρανάστασής της, πάλι μιας μικρής διάρκειας αρρώστειας που πέρασε και με ένεση του γιατρού αυτή τη φορά έγινε καλά. Θα έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις με βιντεάκια, φωτογραφίες πριν και μετά την αρρώστια της. Αυτήν τη φορά δεν τα καταφέραμε. Εμένα μου φάνηκε πως έφυγε ένας άνθρωπος από την οικογένειά μας! Και έφυγε πάνω στο κλαδί αυτή τη φορά είμαι ευγνώμων στον άγιο Μόδεστο που μου την χάρισε τόσο καιρό, αλλά φαίνεται πως όλα στη ζωή έχουν την ημερομηνία λήξεώς τους. είναι πολύ θλιβερό να σκέφτομαι πως έσκυβε το κεφάλι να την χαϊδεύω μέχρι την τελευταία μέρα! Μου φαινόταν πως πάλευε για μένα. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα ζωάκια σας κάθε στιγμή που περνά!
 
Λυπάμαι βρε Ιωάννα. Τουλάχιστον τις έδωσες την ευκαιρία για μια καλή ζωή κοντά σας.Λαμπρή πέτα ελεύθερη τώρα στον ουρανό.
 
☹Λυπάμαι ειλικρινά και δεν έχω λόγια να πω. Υπομονή ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
 
Back
Top