Γενικά Σημερα εχασα το πρωτο μου πουλακι

Μα τόσο σφιχτά βρε Δημήτρη και εσύ το έπιασες; Δεν πειράζει κρίμα σε πολλούς έχει τύχει να μας φύγουν ή να μας τα φάνε αρπακτικά.Χίλιες φορές να έβγαζες κάποιο κλουβάκι ανοιχτό μπας και έμπαινε μέσα μόνο του αφού γύρισε.
Γιάννη τί εννοείς με τα άγρια; Αν είναι άγριο θα κοιτάξει να φύγει ενώ ήρεμο θα κάτσει; Αν βρούνε ευκαιρία μάλλον θα φύγουνε.Βέβαια συνήθως όταν βάζουμε το χέρι μας μέσα αυτά πάνε στην άλλη μεριά. Μου έχει τύχει όμως να έρθει με τόση φόρα και να περάσει ξυστά από το χέρι μου και την πόρτα σαν να το ετοίμαζε καιρό το κόλπο και έφυγε. Ευτηχώς το πρόλαβα. Μάλλον θα ήταν πιο έξυπνο από τα άλλα :)
 
Μα τόσο σφιχτά βρε Δημήτρη και εσύ το έπιασες;
Αφού το κυνηγούσε ωρα, κι αυτο δεν θα καθόταν να το πιάσει, όπως καταλαβαίνεις η κίνησης του θα ήταν αποφασιστική κι αστραπιαία, το οποίο σημαίνει οτι αν εκείνη την ωρα δεν το καλοσκεφτείς, που δεν εχεις χρόνο να το κανεις, απλά αρπάζεις το πουλί. Με αλλα λογια δεν ειναι απίθανο αυτό που συνέβη.
Επισης να πω οτι, αν και δεν ήμουν εκεί, μηπως το πουλακι που ήδη θα ήταν τρομαγμένο και ταραγμένο απο το πέταγμα, το άγνωστο περιβάλλον, το ύψος κλπ, μηπως ξαναλέω, πέθανε απο το φόβο του; Με αλλα λογια, η καρδιά του θα είχε ανεβάσει οπωσδήποτε παλμούς, μήπως λοιπόν δεν άντεξε;
 
Back
Top