Αναπαραγωγή Εχασα το πρωτο μου γκλοστερακι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jk21

PB Member
Πόλη
Περιστέρι
δυστυχως γυρνωντας σπιτι σημερα βρηκα εντος της φωλιας τον μοναδικο νεοσσο απο το ζευγαρι των γκλοστερ , νεκρο ☹. Δεν φαινοταν να εχει καποια σημαδια κακοποιησης. Ετσι κι αλλιως και μεχρι την ημερα της επωασης και μετα ο γκλοστερινος μου ηταν πολυ συντροφικος στην θηλυκια. Δεν ξερω τι εφταιξε...😕

Λυπαμαι για αυτο που επαθες. Κριμα.Απο εδω και περα σου ευχομαι μονο ευχαριστα.

κριμας.λυπαμαι πολυ. Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα☹

λυπαμαι για το ατυχο περιστατικο που σου ετυχε απο εδω και περα σου ευχομαι μονο ευχαριστα να εχεις.

παιδια σας ευχαριστω ολους για τα παρηγορητικα σας λογια.
σταυρο ηταν μονο δυο ημερων.φουσκωμενο το λαιμο δεν το ειδα (μαλλον) αλλα η κοιλιτσα φαινοταν στρουμπουλη και λευκη κατω απο το δερμα

Μην απογοητεύεσαι. Δυστυχώς υπάρχουν πάντα αυτές οι ατυχίες.
Υπάρχει ακόμη χρόνος για μια γέννα και νομίζω είναι και η
καταλληλότερη εποχή απο απόψεως θερμοκρασίας και φωτισμού.
Καλό καθάρισμα της περιοχής της φωλιάς και πάμε για την επόμενη.

δημητρη λυπαμαι πολλυ, οπως λεει και ο μακης προλαβενεις για αλλες δυο γεννες.
τα αρσενικα γκλοστερ ειναι πολλυ καλοι πατεραδες, απο ενα σταδιο και μετα ταιζουν αυτοι τους νεοσους χωρις να κουραζουν την μανα.
εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχη τα αρσενικα να ενοχλουν τα μωρα.
τωρα οπως σου ειπε και ο σταυρος μπορει το θυληκο να μην ταισε.
καλη επιτυχεια στοις επομενες.

ελπιζω ολα να πανε καλα στη συνεχεια.ηδη ερωτοτροπουσαν παλι το απογευμα. Απο τι ξερω και αυτο καταλαβαινω και απο το δημητρη βαζω καινουργιο υλικο, πεταω το παλιο και καθαριζω καλα τη φωλια ετσι δεν ειναι;

Λυπαμαι παρα πολυ σε νιωθω απολυτα (!) Για μενα το χτυπημα ηταν διπλο: εχασα στην πρωτη μου γεννα τον πρωτο νεοσσο που γεννηθηκε. Ευχομαι να μην σου ξανασυμβει μεσα απο την καρδια μου! Δεν υπαρχει χειροτερη αισθηση, το δικο μου ηταν μερικων ωρων... Ελπιζω να πανε σου ολα καλα απο εδω και στο εξης! 🙂

να σαι καλα φιλε! αν αγαπας τα πουλια οπως δειχνεις το μονο προβλημα που συντομα θα εχεις και σου το ευχομαι να μην... Εχεις χωρο νατα βαλεις 🙂

να σαι καλα φιλε! αν αγαπας τα πουλια οπως δειχνεις το μονο προβλημα που συντομα θα εχεις και σου το ευχομαι να μην... Εχεις χωρο νατα βαλεις 🙂
Δημητράκι μιλάς σε Κυρία και την λένε Μαρία! την έχω πατήσει και γω παλιότερα!

λυπαμαι φιλε, ευχομε να σου παν ολα καλα απο δω και περα.

τονι

Back