Ασθένειες Εχει δει κανείς αυτά τα συμπτώματα σε καναρίνι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vkr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@patrickios Πρώτες 2 γραμμές στην σύριγγα της ινσουλίνης (0.2cc) στα 100 ml. Η σωστή δοσολογία όπως μου είπε ο δεύτερος κτηνίατρος που επισκέφθηκα το Σάββατο, είναι 1ml για το σκεύασμα των 250.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Ναι, ακολουθείς τις οδηγίες και κάνεις διάλυμα με τη σκόνη και από αυτό παίρνεις 1ml και το διαλύεις σε 100ml νερό.
 
@Vkr Λυπάμαι πολύ, τουλάχιστον δεν υποφέρει πια.

Σχετικά με το augmentin, δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, απλώς από προσωπική εμπειρία, μπορεί να προκαλέσει άσχημες παρενέργειες, είχα καταλήξει στο νοσοκομείο όταν ήμουν 4 λόγω του συγκεκριμένου φαρμάκου. Αποτι φαινεται ειναι αρκετοι εκείνοι που έχουν τόσο βίαιη αντιδραση στο συγκεκριμένο σκεύασμα. Ίσως ο κτηνίατρος ήταν συντηρητικός ώστε το πουλάκι να μην πεθάνει από αφυδάτωση από τον πολλή εμετό με τη μία. Βεβαια θα υπεθετε κανεις ότι εφόσον δεν εμφανισε σχετικο προβλημα στην χαμηλή δόση, θα μπορούσε να την αυξήσει, αλλα δεν είμαι ειδικός.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vkr
@patrickios ειναι έτοιμο διάλυμα.
Το σιρόπι έδωσες;
Γιατί το άλλο που είναι "σκόνη για ποσιμο εναιώρημα" εσύ το κάνεις ανασύσταση (εντάξει έτοιμα είναι όλα βέβαια).

Όπως και να'χει η δεύτερη δοσολογία που σου είπαν είναι η σωστή για πτηνά, όπως τουλάχιστον αναφέρεται σε διάφορα εγχειρίδια.
 
Κρίμα το πουλάκι! Δυστηχώς είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο αναπνευστηκό του σύστημα.😔
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vkr
Ίδια συμπτώματα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στο παρελθόν με το καναρινάκι μου. Πήγα σε γιατρούς, έστειλα δείγματα αλλά στο τέλος η κατάληξη ήταν η ίδια. Πραγματικά λυπάμαι
 
@Nausicaa τα πουλιά δεν έχουν ίδιο ανοσοποιητικό με μας και δεν έχουν αυτά τα συμπτώματα στις αντιβιώσεις. Τουλάχιστον απ'ότι μου είπε o γιατρός που επισκέφθηκα το Σάββατο.
 
@Vkr Πράγματι, αλλά η λειτουργία των αντιβιωτικών είναι όμοια, απλώς ο δικός μας οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
 
Back
Top