Εχω ενα καναρινακι ειναι αρρωστο εχει ασθμα που να βρω εναν γιατρο; Του εδωσα καποια φαρμακα αλλα δεν του περασε τιποτα.
ilonakolodziejska, δεν χρειαζεσαι ουτε γιατρο ουτε τιποτε τετοιο. Το ασθμα θεραπευεται.Απλα χρειαζονται περιπου δεκα ημερες να γιατρευτη το πουλι. Πολλες φορες ομως το ασθμα, επιστρεφει. Το αντιμετοπιζουμε ξανα και τελος. Ποτε δεν χανουμε πουλι.Αν ελεγες τα φαρμακα που εδωσες,θα μπορουσα να βοηθησω. Και ποτε δυο φαρμακα συγχρονως. Περαστικα τουΕχω ενα καναρινακι ειναι αρρωστο εχει ασθμα που να βρω εναν γιατρο; Του εδωσα καποια φαρμακα αλλα δεν του περασε τιποτα.
ilonakolodziejska, δεν χρειαζεσαι ουτε γιατρο ουτε τιποτε τετοιο. Το ασθμα θεραπευεται.Απλα χρειαζονται περιπου δεκα ημερες να γιατρευτη το πουλι. Πολλες φορες ομως το ασθμα, επιστρεφει. Το αντιμετοπιζουμε ξανα και τελος. Ποτε δεν χανουμε πουλι.Αν ελεγες τα φαρμακα που εδωσες,θα μπορουσα να βοηθησω. Και ποτε δυο φαρμακα συγχρονως. Περαστικα του
ilonakolodziejska, δεν χρειαζεσαι ουτε γιατρο ουτε τιποτε τετοιο. Το ασθμα θεραπευεται.Απλα χρειαζονται περιπου δεκα ημερες να γιατρευτη το πουλι. Πολλες φορες ομως το ασθμα, επιστρεφει. Το αντιμετοπιζουμε ξανα και τελος. Ποτε δεν χανουμε πουλι.Αν ελεγες τα φαρμακα που εδωσες,θα μπορουσα να βοηθησω. Και ποτε δυο φαρμακα συγχρονως. Περαστικα του
Καλησπέρα σας, το καναρίνι μου το είδε ο γιατρός από το περιστέρι. Μου έδωσε ένα διάλυμα, και πάμε λίγο καλυτέρα, όχι τρέλες αλλαγές αλλά θα δούμε, αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν κάπου μπορώ να βρω ηχογραφημένο κελαίδημα σε μορφή μπ3
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας