Ασθένειες Εχω ενα καναρινι ειναι αρρωστο

Πόλη
Αθήνα
Εχω ενα καναρινακι ειναι αρρωστο εχει ασθμα που να βρω εναν γιατρο; Του εδωσα καποια φαρμακα αλλα δεν του περασε τιποτα.

Εχω ενα καναρινακι ειναι αρρωστο εχει ασθμα που να βρω εναν γιατρο; Του εδωσα καποια φαρμακα αλλα δεν του περασε τιποτα.
ilonakolodziejska, δεν χρειαζεσαι ουτε γιατρο ουτε τιποτε τετοιο. Το ασθμα θεραπευεται.Απλα χρειαζονται περιπου δεκα ημερες να γιατρευτη το πουλι. Πολλες φορες ομως το ασθμα, επιστρεφει. Το αντιμετοπιζουμε ξανα και τελος. Ποτε δεν χανουμε πουλι.Αν ελεγες τα φαρμακα που εδωσες,θα μπορουσα να βοηθησω. Και ποτε δυο φαρμακα συγχρονως. Περαστικα του

Βαγγέλη αν μπορούσες να μας πεις την θεραπεία γιατί έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Εγω της είχα δώσει Aviomycine διότι είχε κάποια αρρώστεια ήκανάρα μου άλλα συνεχίζει μερικές φορές όταν στρεσσάρετε ή το βράδυ όταν κοιμάται να αναπνέει με συριγμούς. Για λεπτομέρειες δες γρήγορη αναπνοή κανάρας.

ilonakolodziejska, δεν χρειαζεσαι ουτε γιατρο ουτε τιποτε τετοιο. Το ασθμα θεραπευεται.Απλα χρειαζονται περιπου δεκα ημερες να γιατρευτη το πουλι. Πολλες φορες ομως το ασθμα, επιστρεφει. Το αντιμετοπιζουμε ξανα και τελος. Ποτε δεν χανουμε πουλι.Αν ελεγες τα φαρμακα που εδωσες,θα μπορουσα να βοηθησω. Και ποτε δυο φαρμακα συγχρονως. Περαστικα του

μακαρι να μη χανεται ποτε πουλακι απο ασθμα... αλλα αν χαθει αναλαμβανεις εσυ την ευθυνη; φαντασου κατι να παει στραβα η να μην ειναι τελικα ασθμα...

Βαγγέλη είσαι κτηνίατρος;
Είσαι σίγουρος ότι είναι άσθμα;
Έχεις εξετάσει το πουλί;

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω πως δίνεις συμβουλή να μη πάει στον κτηνίατρο.
Θεωρώ απαράδεκτη μια τέτοια προτροπή. Κάνεις εδώ δεν είναι ειδικός για να δώσει μια τέτοια συμβουλή και να πάρει στο λαιμό του τον άλλο.

Θα παρακαλούσα να είμαστε όλοι ποιο προσεκτικοί.

Αν έχει κάποιος τη δυνατότητα να πάει το πουλί σε κτηνίατρο σαφώς και πρέπει να το κάνει και σε καμιά περίπτωση να μην ακολουθεί αυτά που λέει ο καθένας μας που προέρχονται καθαρά από εμπειρικό τρόπο.
Δεν είμαστε γιατροί εδώ. Απλά τις εμπειρίες μας καταθέτουμε.

Φίλε ilonakolodziejska να πας σε κτηνίατρο το πουλάκι για να βεβαιωθείς για το τί έχει και για να κάνει μια σωστή αγωγή με τις οδηγίες του γιατρού.

Συμφωνώ πως το πουλάκι θα πρέπει να το δει κάποιος κτηνίατρος πρώτα ώστε να σε καθοδηγήσει σωστά (αν ξέρει :) ) κάπου πάντως είχα ακούσει πως το άσθμα δεν γιατρεύεται απλώς βελτιώνετε η κατάσταση του πουλιού αλλα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή παραμύθι!
Όπως και να έχει περαστικά !

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.
1η περίπτωση. Η αντιμετωπίζουμε την κατάσταση τελείως εμπειρικά όπως τις περισσότερες φορές και το πουλάκι ή σώνεται ή το χάνουμε.
2η περίπτωση. Το πηγαίνουμε στον κτηνίατρο που πρώτα έχουμε τσεκάρει ότι είναι καλός και μας δίνει μία πιο τεκμηριωμένη άποψη και έτσι μαθαίνουμε και εμείς.

• Like
Αντιδράσεις: lee
γεια σας και εγω ειχα ενα καναρινι που ειχε ασθμα και του εβαζα καποιες σταγονες και δεν του εκαναν τιποτα και το καναρινακι μου πεθανε. Νομιζω πως το καλυτερο ειναι να το πας σε κτηνιατρο για να σου πει ο ιδιος τι πρεπει να κανεις.

Να συμπληρώσω ότι μπορεί το άσθμα να οδηγήσει σε θάνατο σε πολύ προχωρημένο στάδιο, να αφήσει το πτηνό άφωνο ή σε αρχικό στάδιο με πολύ προσοχή +σωστή αντιμετώπιση και κατάλληλα φάρμακα να γιατρευτεί. Πάντως από ότιξέρω πτηνό με άσθμα είναι επιρεπές σε κρυολογήματα ή αναπνευστικά προβλήματα. Γιαυτό συστήνεται έξοδο του πτηνού από το σπίτι όταν η θερμοκρασία ανεβεί σταθερά στους 18ο C.

Πάντως για εμμένα μια επίσκεψη σε γιατρό θα αποκλείσει και άλλες πιθανές αρρώστειες και επιβάλλεται

to onoma mou einai Ilona , sas euxaristw olus gia ta minimata sas , einai to proto mou kanarinaki ,einai doro . tis protes hmerew itane kala meta exase tin fonula tou kai ksekinise na ksinatai . rotisa kapoious kai eipane pos den eiparxoune ptinigiatroi . Se ena pet shop mou eipane pos exei malon akarea sto lemo tou , agorasa Pulmosan tou to ebaza opos egrafe to kutaki , ala den eida diafora eginai xirotera, anapnoi tou xalia den kimotane tin nixta oute ego , piga se alo pet mou dosane asminine exoune perasi 7 imeres to stamatisa ala o mkrulis den einai kai kala otan fowatai tote akugietai poli i anapnoi tou , tou dino kai witamines combivit exei pteroma edo kai ena mina , to mono pou kani einai tsiu tsiu pou kai pou. troi kala oreksi den tou lipi trelenatai gia to banio tou kai tin ora pou ton bgazo stin weranda , den pawi omos na alazi kati me tin ugeia tou . Sas ta egrapsa ola , pali euxaristo ilona☹

Υπάρχουν πτηνίατροι και ειδικά στην Αθήνα. Ο Λευτέρης στην πρώτη απάντηση σου έδωσε ένα link που αναγράφονται πολύ. Διάλεξε κάποιον από όλους και πήγαινε το καναρίνι σου.

Μη το αφήνεις και μη πειραματίζεσαι με ότι σου λένε σε pet-shop.
Μπορεί να είναι και κάτι τελείως απλό και τσάμπα τα τόσα φάρμακα.

Πήγαινε το σε γιατρό και ενημέρωσε μας.

Καλησπέρα σας, το καναρίνι μου το είδε ο γιατρός από το περιστέρι. Μου έδωσε ένα διάλυμα, και πάμε λίγο καλυτέρα, όχι τρέλες αλλαγές αλλά θα δούμε, αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν κάπου μπορώ να βρω ηχογραφημένο κελαίδημα σε μορφή μπ3

Καλησπέρα σας, το καναρίνι μου το είδε ο γιατρός από το περιστέρι. Μου έδωσε ένα διάλυμα, και πάμε λίγο καλυτέρα, όχι τρέλες αλλαγές αλλά θα δούμε, αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν κάπου μπορώ να βρω ηχογραφημένο κελαίδημα σε μορφή μπ3

Το σημαντικό για όλους μας τώρα είναι να μας πεις ποια ήταν η διάγνωση του γιατρού και ποια θεραπεία σου συνέστησε.
Επίσης, θα θέλαμε να μας πεις για τη βελτίωση που είδες.

Θα ήταν καλό όταν απασχολούμε το φόρουμ με ένα πρόβλημα μας, να ενημερώνουμε μετά για την εξέλιξη του ή τη λύση του ώστε να προσφέρουμε και εμείς στα υπόλοιπα μέλη...

Επειδή το ηχογραφημένο κελάηδημα είναι άλλο θέμα, καλύτερα να ανοίξεις νέο και να κάνεις εκεί την ερώτηση σου, ώστε αν και κάποιος άλλος θέλει να βρει αυτό που ψάχνεις εσύ, να δει τις απαντήσεις στην ερώτηση σου και να του φανούν χρήσιμες.

poli kalitera eno nomizame pos exei alla tou edina ta panda ola ta farmaka exei parei , den boryse na anapneusi to stoma eitanie anixto kai ekane sirigmus tora einai kala doksa ton theo , ton agapao moy kanei parea .

Back