Γενικά Ζάκο ή Μακάο χωρίς μεγάλο budget

σε πετ σοπ, συγουρα θα τους βρεις ποιο ακριβα. Δεν ξερω και δεν νομιζω οτι γινοντε δοσεις σε ακριβα πουλια. Δεν ειναι απολιτο αυτο. η γνωμη μου ειναι να ψαχτης και λιγο μονος σου. ευχομε καλη συνεχεια.
 
αφου το αποφασισες καλυτερα να ψαξεις απο εκτροφεα, δεν εχω κατι κακο με τα pet shops , απλα εχω την εντυπωση οτι τα φερνουν απο το εξωτερικο, και καταλαβαινεις τι ψυχολογικα θα εχουν αυτοι οι παπαγαλοι κατα την μεταφορα τους. Παντως οπου και να πας να κοιταξεις καλα το φτερωμα τους, το γνωριζεις οτι ο ζακο χρειαζεται ενα κλουβι που κοστιζζει πανω κατω 400 ευρω, εκτος αν εχου πεσει πολυ οι τιμες, επειδη ειμαι εκτος αγορας καιρο εγω.
 
Τα γνωριζω ολα αυτα αλλα εδω δεν υπάρχουν εκτροφεια κ πολλες επιλογες απο πετσοπ.. Π. χ. Πας σε ενα πετ το βλεπεις στο ίντερνετ δινεις προκαταβολή κ ερχεται τ πουλι..
 
καταλαβαινεις οτι μιλαμε για μια ζωη ετσι; κατα την γνωμη μου δεν μπορεις να δεχτεις κατι τετοιο, για να διαλεξεις να αγορασεις μια ζωη, δεν πας το βλεπεις στο τυλιγουν και το πας σπιτι, κι ολα καλα, εκει που θα βρεις το πουλι, τουλαχιστον πρεπει να πας 2-3 φορες. Μιλαμε για μια αγορα πανω απο 1000 ευρω ( πουλι - κλουβι - παιχνιδια- τροφες -συμπληρωματα) δεν νομιζω ο πετσοπας να σε παρεξηγησει, και αυτος το ιδιο θα εκανε, αποψη μου, πηγαινε και γυρω περιοχες και βρες πουλι που να υπαρχει, και οχι μεσω μιας οθονης.
 
αγορινα επειδη ο γραπτος λογος ειναι λιγο δυσκολοκαταβλητος, δε θελω να νομιζεις οτι μεσα απο τα ποστ μου σου κουναω καποιο δαχτυλο, ισα ισα προσπαθω να βοηθησω οσο καλυτερα μπορω, χωρις ομως να ειμαι ο ειδικος. Σου ευχομαι να βρεις συντομα το καλυτερο.
 
Καταλαβαινω απόλυτα κ ευχαριστώ πολύ αλλα προσπαθώ απλα να πω οτι δεν υπάρχουν επιλογές.. Δεν ειναι αθηνα εδω να παω σε δεκα μαγαζια να διαλεξω..
 
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.. Συγνωμη ξανα για την ενόχληση αλλα ο παππούς εχει φαγωθεί να πάρουμε ζακο αλλα οπως καταλαβαινετε ζει με 400€ συνταξη και εγω δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά.. Βρειτε σας παρακαλώ μια λυση και ας ειναι παπαγαλος απο το Βιετνάμ αρκει να ειναι ζακο δεν αντεχω να τον βλεπω χαλια..

Από τις λίγες φορές που δεν ξέρω απο που να το πιάσω το πράγμα και τι να πρωτοσχολιάσω. Προτιμώ το ενδεχόμενο του να δουλευόμαστε...
 
Εγω θα σου ελεγα να του το εξηγησεις με απλα και κατανοητα λογια! Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα πως θα παρετε ενα πουλι που κοστιζει αρκετα, που το κλουβι που χρειαζεται πρεπει να ειναι αρκετα ευρυχωρο και οχι φτηνο και πρπει να εχει και μια σωστη διατροφη! Ουτε το περα δοθε το βρισκω πολυ καλη λυση! Αλλο μια φορα στο τοσο κι αλλο να γινεται συνεχεια! Ειναι ενα ειδος που επηρεαζεται αρκτα ευκολα η ψυχολογια του και πολλες φορες υπαρχουν δυσαρεστες συνεπειες! Οποτε θα ελεγα η να αρκεστειτε σε ενα αλλο ειδος που μπορειτε η να μη προχωρησετε στην αγορα αλλου πουλιου!
 
Back
Top