Αναπαραγωγή Ζευγάρι καρδερίνα με κανάρα αχάτης...

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης george38v
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

george38v

PB Member
Εγγραφή
2 Μαϊ 2007
Μηνύματα
52
Πόλη
Τρίκαλα
Λοιπον παιδια ακουστε και αυτο. Πρίν απο 1 μήνα περίπου εβαλα ενα ζευγάρι καρδερίνα με καναρά αχατης μπεζ χρώμα με λίγο πορτοκαλί! Στον ιδιο χώρο υπήρχε και μια καρδερίνα που ειχα απο μικρο πουλάκι αβαφο πιασμένο απο πέρυσι και ενα ζευγαρι καναρίνια.Λοιπόν οταν το αρσενικο καναρίνι εκανε προσπαθειες να βατεψη την θυλικιά στηνότανε και η θυλικιά που ητανε με την καρδερινα και η καρδερινα βατεψε και αυτή αλλα την στιγμη που πηγαινε να βατεψη εβλεπα μια περίεργη συμπεριφορα τησ θυλικιας καρδερινας. Τα εβαλα μαζι και αμεσως η θυλυκια στηθηκε 4 φορες. Εχουνε ομως τώρα δεκα μερες μαζι αλλα οποτε ο αρσενικος κανει προσπαθεια αυτη καταλαβαινει και φευγει. τι ακριβως γινεται τώρα μπορει να μου πει καποιος!
 
Απλα η καναρα σου δεν γουσταρει τον καρδερινο! Εχει ''καψες" για το διπλα καναρι! Κοιταξε να το εκμεταλευτεις... Βαλε σε διπλανο κλουβι το πυρωμενο αρσενικο καναρι (να τον βλεπει)... Ετσι καθε φορα που θα την "καλει" ερωτικα και αυτη θα "στηνεται" θα βρησκει ευκαιρια η καρδερινα σου να "βατεψει"! Βρωμικο σχεδιο δεν λεω αλλα στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεποντε!:D
 
βαλε σε διπλανο κλουβι το πυρωμενο αρσενικο καναρι (να τον βλεπει)... Ετσι καθε φορα που θα την "καλει" ερωτικα και αυτη θα "στηνεται" θα βρησκει ευκαιρια η καρδερινα σου να "βατεψει"!
Από τα λίγα που ξέρω για το θέμα, νομίζω πως αυτή τη μέθοδο τη χρησιμοποιούν αρκετοί από αυτούς που ασχολούνται με υβρίδια.
 
Back
Top