ianos
PB Supporter
Τα θηλυκά καρδερινοκάναρα, δεν κελαιδούν, νομίζω ούτε και οι καρδερίνες οι θηλυκές.εχεις ενα δικαιο.. Τα θυλικα κελαηδανε;
Τα θηλυκά καρδερινοκάναρα, δεν κελαιδούν, νομίζω ούτε και οι καρδερίνες οι θηλυκές.εχεις ενα δικαιο.. Τα θυλικα κελαηδανε;
αν παρω καρδερινα απο τον εκτρωφεα κλουβατη θα κατσει στον καρδερινο μιου η και αυτο λαχειο ειναι;Τα θηλυκά καρδερινοκάναρα, δεν κελαιδούν, νομίζω ούτε και οι καρδερίνες οι θηλυκές.
Θα κάτσει. Αλλά διάβασε τα άρθρα που σου έστειλαναν παρω καρδερινα απο τον εκτρωφεα κλουβατη θα κατσει στον καρδερινο μιου η και αυτο λαχειο ειναι;
εχεις δικαιο ολοι εχετε δικαιο και εγω φταιω που ακουω τους γυρω γυρω δεν θα τον χαραμισω θα τον βαλω με καρδερινα απλα θελω να μου δωσεται σωστες οδηγιες τι να κανω ακριβω βημα προς βημα γιατι ειμαι απειρος... και της καναρας θα της βαλω καναρο.. κριμα να τα μπασταρδεψω το καθε ενα με το ειδος τουΠάντως είναι κρίμα πουλι εκτροφής να το χαραμίσεις για καρδερινοκαναρα! Η καρδερινα κελαιδα πιο ομορφα...
Άνοιξε θέμα στα "καναρίνια γενικά" σ' αυτή την περίπτωση, βάλε φωτογραφίες καθαρές κεφαλιού και πλάτης, να σου κάνουν αναγνώριση του είδους και να σου πουν τι αρσενικό να ψάξεις να της βρεις. Και για καναρίνια προλαβαίνεις αν θέλεις.και της καναρας θα της βαλω καναρο.. κριμα να τα μπασταρδεψω το καθε ενα με το ειδος του
οτι και να σου πω ψεμα θα ειναι απο ρατσες δεν σκαμπαζω βασικα απο τιποτα δεν σκαμπαζω γιαυτο μπηκα εδω για να με διαφωτισεται εσεις εχετε καιποια Α εμπειριαΗ κανάρα είναι mosaic; Σαν αρσενικό μου φαίνεται...
το κλουβι τις ποιο πολλες ωρες το εχω μεσα στο σπιτι απλα το πρωι μολις βγει ο ηλιος τα βγαζω 1-2 ωριτσες στον ηλιο και τοτε ειναι που κελαηδαει και η καρδερινα μονο στον ηλιο...
Θα συμφωνήσω! Πριν πάρεις άλλο ένα καναρινι και καρδερινα βρες καλύτερο μέρος να τα βάλεις. :)Εκει εξω το κλουβί δεν ειναι πολυ εκτεθειμένο για αρπακτικά πουλια; Μήπως να σκεφτείς κατι για προστασία; Τα κάγκελα του μπαλκονιού δεν προστατεύουν.
...και προσαρμόσεις ειδικά τις εποχές - περιόδους κλπ στο μικροκλίμα της Κύπρου. Γιατί φαντάζομαι ότι η περισσότερη ζέστη και ξηρασία θα μεταβάλλουν ελαφρά και τη χρονική φάση στην οποία τα πουλιά θα ζευγαρώνουν και ίσως μάλιστα να μειώνουν και τη διάρκεια της δύσκολης εποχής της καρδερίνας λόγω πτερόρροιας και υγρασίας.Δύσκολο εγχείρημα αλλά θα τα καταφέρεις αν ακούς τους έμπειρους που έχουμε εδώ μέσα! ...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας