Για διαβασε αυτό.. Κανονικά όμως αναφέρεται για καναρίνια αλλά ισχύει για όλα τα πουλάκια.Εχετε καποιο αρθρο για ωοσκοπιση
https://community.petbirds.gr/threads/Ωοσκόπηση-Να-αφαιρέσω-τ-αυγά-από-τη-φωλιά.29642/
Για διαβασε αυτό.. Κανονικά όμως αναφέρεται για καναρίνια αλλά ισχύει για όλα τα πουλάκια.Εχετε καποιο αρθρο για ωοσκοπιση
Με τέτοιον αχταρμά σε ένα κλουβί ΚΑΜΙΑ φωλιά δεν έπρεπε να υπάρχει. Θυμίζει άνοιξη ο καιρός στην Κύπρο και σήμερα εδώ στην Ελλάδα σκάει ο τζίτζικας;Στο κλουβι εχω 1 ζευγαρι ζευρακια 2 θυλικα (το ενα το βρικα στο δρομο και του αλλου του πεθανε ο αρσενικος γιαυτο ειναι 2 θυλικα)και 2 ζευγαρια bengalese και 1 african silverbill αρσενικο οπωτε για αυτο εχω 3 φωλιες.
Μήπως μπήκε και κανένας κούκος στο κλουβί και στα άφησε;ΕΚΑΝΑ ΩΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΑΥΓΑ ΗΤΑΝ ΓΟΝΙΜΑ
Μήπως μπήκε και κανένας κούκος στο κλουβί και στα άφησε;
εγω παλι νομίζω οτι αν και τα δυο ειναι θηλυκα μόνα τους στο κλουβι... Και εχουν και
ένσπορα αυγα... Παιρνουν το εκατομμυριο που λεγαμε πιτσιρικαδες
Εσύ Προκόπη από όλα αυτά που ειπώθηκαν κατάλαβες ότι τραβάμε ζόρι για την κατηγορία που έπρεπε να μπει το θέμα σου;Εχεται δικεο μαλον επρεπε να μπει στο θεμα με τα υβριδια
Ακόμη άνοιξη έχετε στην Κύπρο;ο καιρος δεν ειναι κακος ηποτιθετε οτι πρεπει να κανει ζεστη αλλα δεν ειναι τοσο ζεστη. Ο καιρος θιμιζει ανιξη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας