Γενικά Ηρθε ενας Ολλανδος στο μπαλκονι (Lovebird)

Fotis_K

PB Known Member
Εγγραφή
5 Ιουν 2008
Μηνύματα
3.116
Πόλη
Αθήνα
Eβλεπα τηλεοραση και τα μικρα μου φωναζαν. Μεχρι να τελειωσει το εργο πoυ εβλεπα αυτα φωναζαν. Οταν τελειωσε το εργο πηγα να τα δω και ειδα πανω στα καγκελα ενα peach face Lovebird ιδιο ο Κικικης. Στην αρχη τρομαξα οτι ηταν ο Κικικης.😱Αλλα ειδα οτι ο Κικικης ηταν στο κλουβι του. Μολις το πλησιασα πηγε στο απο πανω μπαλκονι και δεν το βλεπα.

Μετα απο 10 λεπτα ξαναβγαινω στο μπαλκονι (ειχα απομακρυνθει μηπως φοβαται) και το ειδα στο πεζουλι της απο πανω να κοιταει τα δικα μου. Τελικα ριχνει μια και πηγε στο κλουβι του Κικικη και της Πακιτας. Πηρα το κλουβι και σιγα σιγα το βαζα στο δωματιο.Αυτο ηταν. Το πιασα!:D

Ο καημενουλης ειναι χαλια. Εχει κατι γρατζουνιες στο κεφαλι (μαλλον του επιτεθηκε καποια γατα). Ειναι και λιγο αδυνατο. Πρεπει να χει φυγει πολλες μα πολλες μερες απο το κλουβι. Μολις του βαλα σπορια στο πατωμα(δεν εχω κλουβι να το βαλω) πηγε και τα κατασπαραξε. Ετρωγε περιπου 15 λεπτα συνεχομενα. Του βαλα και νερο αλλα μαλλον δεν το πηρε χαμπαρι. Σε λιγο θα σας το δειξω και με φωτογραφιες.
 
Φωτη καλοριζικος ο μικρος επισκεπτης! Πω πω φανταζομαι την εκπληξη σου! Και φυσικα την εκπληξη των αλλων love... Καλυτερα να μην το εχεις κοντα με τα αλλα γιατι δεν ξερεις τι θα κουβαλαει απο ασθενειες. Τα ξερεις εσυ αυτα! Που θα το βαλεις τωρα;Να τον χαιρεσαι τον μικρο.Φοραει δαχτυλιδι; Μεσα στην ατυχια του ειναι τυχερο. Διαλεξε τον καλυτερο μπαμπα και το καλυτερο σπιτι.
 
ελα βρε τυχερουλη! ρε παιδια ακου ακουω ολους να πιανουν καναρινακια πουλακια να βλεπουν να περνουν παπαγαλοι απο την γειτονια τους παραπονο το εχω μαλλον δεν ειμαι παρατηρητικη τι να πω; Μονο κατι σπουργιτια βλεπω να περνουν😱σορυ βρηκα ευκαιρια να γκρινιαξω . Μπραβο φωτη ειμαι σιγουρη οτι με την φροντιδα σου θα συνελθει γρηγορα.
 
Ειμαι οντως λιγο τυχερος σε κατι τετοια:DΦαινεται πανω στην στανχωρια μου για την snowpearl ηρθε κι ενα καλο.

Ειπα Ολλανδος γιατι φοραει δαχτυλιδακι. Ειναι γεννημενος το 2009 απο Ολλανδια. Μαρια εννοιειται οτι δεν το χω με τα αλλα. Μπορει να ναι και αρρωστο. Θα δειξει.

Ιωαννα δεν ξερω αν θα το κρατησω. Θα δω...Αν δεν το κρατησω θα το δωσω σε καποιο παλιο μελος απο εδω που θα ξερω οτι θα το φροντιζει. Μην γελασετε για το σπορια και το νερο στο πατωμα αλλα πανω στην λαχταρα μου τα κανα ολα βιαστηκα.

Ακολουθουν και μερικες φωτογραφιες...

*Το ψεκασα και για ψειρες
**Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχει υπερβολικα μεγαλο ραμφος. Συγκεκριμενα χροντρο.. Και επισης εφοσον ειναι του 2009 πως γινεται να χει τοσο εντονα χρωματα;
 

Συνημμένα

  • P6190786.webp
    P6190786.webp
    40,3 KB · Προβολές: 170
  • P6190787.webp
    P6190787.webp
    38,3 KB · Προβολές: 148
  • P6190788.webp
    P6190788.webp
    38,3 KB · Προβολές: 144
  • Like
Αντιδράσεις: Yasmin
Φωτη μου ειναι πανεμορφοο!
Μπραβο σου, ειναι τυχερο και αυτο που βρηκε εσενα!
 
Ελα ρε Φωτη! Μπραβο, αχ να τανε masked! Χαχα! Αστειευομαι αλλα ξερεις γιατι το λεω! Μπραβο παντως για το μικρουλι! Σταθηκες πολυ τυχερος!
 
Φωτη ειναι γλυκας ο μικρος!φτου φτου, να το χαιρεσαι! Πω πω ποσο πειναει!Λογικο ειναι βεβαια! Που το εβαλες τωρα να κοιμηθει;
 
Φωτη ειναι γλυκας ο μικρος!φτου φτου, να το χαιρεσαι! Πω πω ποσο πειναει!Λογικο ειναι βεβαια! Που το εβαλες τωρα να κοιμηθει;

Στο δωματιο κοιμαται. Σε λιγο θα παω στην αποθηκη να του φερω ενα μικρο κλουβακι που χω μεχρι να παω αυριο να οτυ παρω ενα αλλο παλι προσωρινο.
 
Τυχερο το μικρουλι! 🙂
Μπραβο Φωτη, ευχομαι να ειναι γερο κ να σου ζησει! 🙂
 
μπραβο φωτη! το τυχερο σου πουλακι οπως μου ελεγε η νικη για την σουζη οταν ειχε ερθει στο μπαλκονι μου!:D
 
Μπράβο Φώτη! Είσαι πολύ τυχερός! Και το πουλάκι το ίδιο! Να σου ζήσει!
 
Τι "φάτσας" που είναι! Μακάρι να μπορούσες να τον κρατήσεις, το θεωρώ γούρι να έρθει να σε βρει πουλάκι! Έτσι είχε έρθει στο γραφείο (!) μου πριν χρόνια το καναρίνι μου(ανάμεσα σε τόσες πολυκατοικίες με κλουβιά αυτό μπήκε σε γραφείο!). Ο Αρχηγός μου είναι το γουράκι μου! Πάντως, να σου ζήσει! 🙂
 
Ιπτάμενος Ολλανδός έ; Τυχεροι αμφότεροι! Να σου ζησει!

Να λοιπόν που όταν δίνεις κάτι με πολύ αγάπη, σου επιστρεφεται στο πολλαπλάσιο!
 
Πολυ ομορφουλι ειναι!
Μοιαζει πολυ με τον Κικικι οντως!
Καλοριζικο!
Φωτη αμα εχει γεννηθει Ιανουαριο09 η και Φλεβαρη09 θα ειναι 5-6 μηνων!
Τα χρωματα εχουν δημιουργηθει...
 
μπραβο που τον επιασες!φενετε αρκετα ταλαιπωριμενο το καϊενο.. Δυναμοσε το λιγο και μετα βλεπεις τι θα κανει!
 
αχ φωτη μπραβο! Και μπραβο σου που το νοιαζεσαι και το φροντιζεισ! Και γω συμφωνω με τη βασιλικη ομως.. Τι κανετε και τα βρισκετε βρε παιδια; Μηπως ν αρχισω να ριχνω σπορακια στο μπαλκονι;θελω κ γω να με βρει1παπαγαλακι☹ και γω θα σου λεγα να το κρατησεις παντως. Για καποιο λογο το βρηκες εσυκαι ειναι και μωρακι το γλυκο μου,θα το εξημερωσεις ευκολοτερα:)
 
.. Τι κανετε και τα βρισκετε βρε παιδια;


Οταν υπαρχουν κλουβια σε εξωτερικο χωρο, αυτα που εχουν φυγει/διωξει ψαχνουν για τροφη και το κυριοτερο ακουνε τις φωνες!
 
Back
Top