Γενικά Η Ζουζού το lovebird μου

Κι εγώ ρινκνεκ ήθελα αλλά δε βρήκα πουθενά ήμερο. Το τηλ του εκτροφέα το έχω αλλά δεν ασχολείται καόλου με ρίνκνεκ
 
το περίμενα! από αθήνα ούτε εγώ βρίσκω.
αλλά έχω ήδη ένα θηλυκό και ψάχνω για αρσενικό.
ευχαριστώ πάντως!
 
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.Άγριο ρίνκνεκ έχω βρει και με 50 ευρώ να φανταστείς.Ήμερο πουθενά.
 
Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω άλλο θέμα αλλά πρίν από λίγο πήρα μια λαχτάρα...Ακόμα να συνέλθω...
Έβγαλα τη Ζουζού έξω και όπως συνήθως αφου περιπλανήθηκε λίγο, κάθησε στο χέρι μου να "περιποιηθεί" την κόμη της... Μέχρι εδώ όλα καλά.Αφού ασχολήθηκε για λίγο με τα φτερά της, άρχισε να κάνει κάτι παράξενο. Σήκωνε τα φτερά της και "ξάπλωνε" το κεφάλι της πάνω στο χέρι μου (σαν να ξάπλωνε σε μαξιλάρι ένα πράγμα...). Την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία. Το έκανε και δεύτερη. Τότε άρχισα να τρομοκρατούμαι. Τα χρειάστηκα.Λέω το πουλάκι κάτι έχει. Και είναι και Κυριακή σήμερα, που να την πάω..
Το έκανε καναδυο φορές ακόμα. Τότα τα'παιξα τελείως. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε και αποπειράθηκα να την χαϊδέψω στο κεφαλάκι (κάτι που δεν έκανα τόσες μέρες γιατί δεν το δεχόταν). Και τί βλέπω; Σκύβει το κεφάλι, κλείνει και τα μάτια και καθόταν μια χαρά. Μόνο που δεν κοιμήθηκε. Τότε κατάλαβα πως ήθελε χάδια η μπέμπα. Που να το ξέρω! Τέτοια τρομάρα που πήρα...Α.. Πα... Πα!
Η πλάκα είναι πως της αρέσει να τη χαϊδεύω μόνο πάνω στο κεφάλι, μέχρι τα μάγουλα. Πιο κάτω διαμαρτύρεται. Τράβηξα και βιντεάκι. Θα το ανεβάσω να το δείτε.
Ακόμα ταχυπαλμία έχω.. Πάω να φάω μια σοκολάτα να συνέλθω. Τώρα η Ζουζού είναι χωμένη μέσα στα μαλλιά μου! Ουφ!
... Η αγωνία της νέας μάνας είναι υποθέτω! Δεν πιστέυω όλο αυτό που περιέγραψα να είναι ανησυχητικό;
 
Σου έδωσε το οκ χάιδεψε με σε αποδέχομαι αλλά μην ξεθαρρέψεις όμως, μέχρι εκεί που θέλω μην παίρνουμε και αέρα.😛
 
Στην ουσία μόνη της το ζήτησε.Αλλά επειδή το έκανε πρώτη φορά τρόμαξα πάρα πολύ με τον τρόπο που το εκανε.
Πάντως όντως με μαλώνει όταν δε θέλει κάτι. Άσε που κάνει και κάτι καινούριο. Μόλις καταλαβάινει ότι ξυπνάω ή μόλις γυρίζω απ' τη δουλειά με φωνάζει.
 
Συμφωνω με τον Κωνσταντινο, απλα ζηταει χαδια, ετσι κανουν. :D Με τον καιρο θα σε αφησει και παραπανω πιστευω. Ειναι απιστευτο πως καταλαβαινουν οτι μπηκες στο σπιτι. Εμενα καταλαβαινει τον ηχο απο τα δικα μου κλειδια και φωναζει, με των αλλων δεν δινει σημασια.
 
Back
Top