Γενικά Η Ζου-Ζού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης CLIT
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

CLIT

PB Member
Εγγραφή
29 Νοε 2008
Μηνύματα
294
Πόλη
Καλλιθέα
Καλησπέρα. Σήμερα θα σας παρουσιάσω τη Ζου-Ζού μου. Τη πήρα από εκτροφέα τη Πέμπτη. Είναι 55 ημερών περίπου. Είναι τόσο παιχνιδιάρα, χαδιάρα και γλυκιά που μού 'χει κλέψει τη καρδιά. Όποτε φεύγω από κοντά της φωνάζει. Μέ 'χει σκλαβώσει! Έχει μανία να μου τσιμπάει το σκελετό των γυαλιών μου. Κόλλημα! :D
 

Συνημμένα

  • DSC00439.webp
    DSC00439.webp
    41,2 KB · Προβολές: 99
  • DSC00440.webp
    DSC00440.webp
    40,4 KB · Προβολές: 96
  • DSC00441.webp
    DSC00441.webp
    43,3 KB · Προβολές: 93
  • DSC00443.webp
    DSC00443.webp
    61 KB · Προβολές: 75
  • DSC00444.webp
    DSC00444.webp
    55,1 KB · Προβολές: 87
Σωτήρη να σου ζήσει! Πανέμορφη! Να είναι πάντα γερή και να είσαι σίγουρος ότι θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές μαζί της!
 
Ευχαριστώ πολύ. Δε ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά μ' έχει ξετρελλάνει. Μέσα σε τρεις μέρες φιλάκια, χάδια κτλ. Είναι πολύ απαλή και καλούλα. Και την πήρα από εκτροφέα που ήταν πολύ εντάξει. Συνέχεια με ενημέρωνε. Τέτοιοι εκτροφείς αξίζουν να επιβραβεύονται.
 
Μωράκι και τώρα.
 

Συνημμένα

  • 15022009218.webp
    15022009218.webp
    51,8 KB · Προβολές: 82
  • 11.webp
    11.webp
    15,7 KB · Προβολές: 79
Δεν νομίζω να είσαι υπερβολικός, νομίζω ότι όλοι έτσι νοιώσαμε στην αρχή (και όχι μόνο)! 🙂 Θα χαρούμε να μας ενημερώνεις για την εξέλιξή της και βέβαια για τον τρόπο που θα δένεται σιγά σιγά μαζί σου!
 
να την χαιρεσαι σωτηρη ειναι τελεια! Συνωνοματη με την δικια μου! 😀
 
Σ' ευχαριστώ. Και συ να τη χαίρεσαι. Είναι ζουζουνιάρες. Σαν χαζομπαμπάς νοιώθω! Έχω πολλά πουλάκια αλλά είναι το μόνο που τό χω από μωρό. Συγχρόνως είναι και γλύκα. Ένα πλασματάκι τόσο δα!
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είναι ζουζουνιάρα! Ότι βλέπει θέλει να το δοκιμάσει. Αλλά με το σκελετό των γυαλιών μεγάλος έρωτας. Τα δαγκώνει, βάζει κόντρα και τραβάει! Απίστευτο σκηνικό. Τη βλέπω και πεθαίνω στα γέλια. Είναι απίστευτες φάτσες οι ψυχούλες. Πριν μια βδομάδα σχεδόν έκοψε τη κρέμα. Είναι φάτσα. Σήμερα με το που έφευγα απ' το δωμάτιο φώναζε. Με το που γύρναγα όλα ok. Αμέσως να βγει απ' το κλουβί της.
 
Πολύ γλύκα η Ζουζούκα! Προσπάθησες να της φορέσεις και harness ή αυτό το κόκκινο στις πρώτες φωτό είναι κορδόνι;
 
Το κόκκινο στις φωτό είναι ο σκελετός των γυαλιών μου που τον έχει άχτι κι όπου τα βρει τον δαγκώνει. Ακόμη κι όταν τα φοράω.
 
Κουκλιτσα η Ζουζου. Να την χαιρεσαι. Και να περασετε καλα μαζι. Παρε καμια δεκαρια σκελετους γυαλιων να τους εχεις για καλο και για κακο!:D
 
Όντως. Ευτυχώς έχω κι άλλα γυαλιά. Αυτό όμως που με ξετρελλαίνει είναι όταν της δίνω να φάει. Έρχεται και κάθεται στο δάχτυλό μου και τρώει ήσυχη. Παρότι καμιά φορά της χαϊδεύω το κεφαλάκι, δε φοβάται, συνεχίζει και τρώει. Είναι γλύκα!
 
Να το χαιρεσαι το καινουριο πουλακι! Ειναι πανεμορφο! :D

Ο σκελετος των γυαλιων ειναι και δικος μας ερωτας ομως... Παντα θα τα πειραξει οταν βρει ευκαιρια. :D
 
Ευχαριστώ.

Α, ωραία. Είμαστε δυο, είμαστε τρεις... Μόλις με πλησιάσει και τη φέρω σε απόσταση βολής με τα γυαλιά, αμέσως να τα δαγκώσει. Και πεθαίνω στα γέλια που βάζει και κόντρα όταν της τα τραβάω σιγά σιγά.
 
Back
Top