Γενικά Η Ζου-Ζού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης CLIT
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Να τη χαίρεσαι! Είναι η τρίτη Ζουζού μέσα στο φόρουμ νομίζω!Άντε να κάνουμε και σύλλογο Ζουζούδων!
 
Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι τόσο γλυκές και ναζιάρες που δε μπορείς να μη τις αποκαλέσεις Ζου-ζού!
 
Εμένα μου λες Σωτήρη... Και εκτός αυτού είναι μαφίες τα θυληκά, αν κρίνω από τη δικιά μου. Τα αρσενικά νομίζω είναι πιο "αγαθά"
 
Να την χαιρεσαι την Ζουζου.

Εισαι σιγουρος οτι την κρεμα την εκοψε μια βδομαδα;Γιατι το δαχτυλιδακι της ειναι μπλε αρα γεννηθηκε το 2008.Αρα ετρωγε μεχρι τωρα κρεμα; Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι γεννηθηκε Δεκεμβριο.. Μαλλον ο εκτοφεας που την πηρες κατι δεν υπολογισε σωστα η εβαλε δαχτυλιδι του 2008 επειδη δεν προμηθευτηκε του 2009.
 
Ακριβώς! Εμένα η μικρή έρχεται σκύβει να πάρει φιλάκι και με το που σκύψω να τη φιλήσω, ορμάει στο σκελετό των γυαλιών μου και δαγκώνει. Κι όταν τα τραβάω βάζει και κόντρα για να μείνουν δικά της!
Αλλά για να πω την αλήθεια μου, προτιμώ τα θηλυκά, γιατί έχω και άλλα κοκατίλ, όχι ήμερα, και τ' αρσενικά μ' έχουν ζαλίσει! Όλο σφυρίζουν!
 
Το δαχτυλίδι της γράφει 09. Τα μεγάλα σπόρια ακόμη δε μπορεί να τα σπάσει. Μόνο τα μικρά.
 
Είναι πολύ όμορφη η ΖουΖού και χαριτωμένη! Να σου ζήσει, να απολαμβάνετε την παρέα σας! Ελπίζω να σου αφήνει χρόνο να παίζεις και με τα ringneck, Lovebirds κ.ά. Που έχεις! Να τα χαίρεσαι!
 
Το καθένα έχει το δικό του χρόνο. Βέβαια το ringneck δεν είναι για πολλά πολλά παιχνίδια, ιδιαίτερα μέσα στο κλουβί του, γιατί είναι σαν τη ταινία τα Σαγόνια του καρχαρία! Αν δε προκύψει κάποιο πρόβλημα, σε λίγες μέρες θά ΄χω και ένα μωράκι που έψαξα πάρα πολύ για να το βρω και δυσκολεύτηκα. Ένα αρσενικό eclectus.
 
Back
Top