Είναι θαυμάσιο που παίρνετε περίθαλψη της γκρίζας άγγελος. Έχω ακούσει για άτομα που φροντίζουν για παπαγάλους που είναι τυφλοί και σκέφτηκα ότι ίσως βρείτε μερικές από αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες.
Υπάρχει μια ιστορία για έναν τυφλό παπαγάλος Sterling κατονομάζονται στο κάτω μέρος της σελίδας:
HolisticBird and HolisticBirds
Ορισμένες σημαντικές πληροφορίες:
Τα παιχνίδια θα πρέπει να παρέχονται στους τυφλούς πτηνών, που έχουν την ίδια ανάγκη να διασκεδάζουν οι ίδιοι ότι πτηνών εντοπίστηκε να κάνουμε. Βρήκα ότι οι καλές επιλογές για Sterling περιλαμβάνονται αυτές που έγιναν το θόρυβο, όπως είναι η διαφόρων τύπων καμπάνες, και εκείνων που είχαν την υφή του, όπως σφιχτά πλεκτά υλικών (δέρμα ή οι λωρίδες από μαλακό υλικό) σε παιχνίδι που διαφορετικά μέρη είχαν πλεκτά, κομμάτια όπως το ξύλο, δέρμα, και σφαιρίδια.
"Επέλεξα να μπάνιο του με σπρέι μπουκάλι, ενώ στάθηκε στο πάτωμα σε μια πετσέτα.
Μερικές από τις δικές μου σκέψεις:
Κατά την προσέγγιση του κλωβού, να του μιλήσω, πριν να περπατήσετε μέχρι το κλουβί. Αυτό θα γνωστοποιήσει σ 'αυτόν που έρχονται σε αυτόν. Ρώτα όλα τα μέλη της οικογένειάς σας να το κάνετε αυτό. Επίσης, να του επιτρέψουν να γίνει άνετα με την αφή. Αυτός θα είναι ένας σημαντικός τρόπος για να επικοινωνούν με τον ίδιο.
Βεβαιωθείτε ότι έχει κάποια υγιή γύρω του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον να ακούσετε ραδιόφωνο ή την τηλεόραση, ενώ είστε μακριά από το σπίτι. Θα μάθουν να είναι πιο άνετα με το θόρυβο.
Θα κομμένα τα φτερά που χρησιμοποιεί για την πτήση. Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να του επιτρέψει να πετάξουν.
Θα ήθελα να χρησιμοποιούν κούρνιες με μεγαλύτερη διάμετρο. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για αυτόν να βρει τη θέση του στο κλουβί. Μπορείτε επίσης να κάνετε επίπεδη κούρνιες ασφαλής από ξύλο από την αποθήκη υλικού. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι απαραίτητο. Από τα πόδια του είναι φυσιολογικά.
Θα ήθελα επίσης να διατηρήσει την τροφή και το νερό πιάτα στο ίδιο μέρος. Θέλει να μάθει πού βρίσκονται.
Κατά την εισαγωγή ενός νέου παιχνιδιού, να μιλήσετε με τον ίδιο και απαλά στην αφή το σώμα του. Αφήστε τον να εξερευνήσει το παιχνίδι με το ράμφος ενώ είστε εκμετάλλευση των παιχνιδιών. Επίσης "κολλάει" στο κλουβί, ενώ είναι συγκινητικό αυτό. Έτσι, θα μάθει όπου είναι εγκατεστημένη.
Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιες ιδέες από έναν τυφλό άνθρωπο.