Γενικά Η Πέπα, ο μεγάλος έρωτας

tasioskis

PB Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2018
Μηνύματα
901
Πόλη
Πάφος
Καλημερα στη παρεα, σημερα που βρηκα λιγο χρονο, σας παρουσιαζω τον μεγαλο μου ερωτα.
Ενας αφρικανικος γκριζος, το ονομα της ειναι Πεπα την εχω 16 χρονια και την πηρα απο μωρο πριν ακομα απογαλακτιστει. Μου εχει υπερβολικη θα ελεγα αδυναμια, ενω δειχνει μια αποστροφη στη γυναικα μου ( η οποια γυναικα μου για 8 χρονια την πλενει και ασχολειται με το κλουβι της Πεπας) γενικα η Πεπα στο μοναδικο θηλυκο που δειχνει αγαπη ειναι η μητερα μου. Μιλαει κανονικα, αν και ειναι καπως ντροπαλη, τραγουδαει πολυ τα παιδικα τραγουδακια ( πριν χρονια οταν ζουσα με τους γονεις μου, η μητερα μου κρατουσε το μωρο της αδερφης μου, και της τραγουδουσε οτι παιδικο τραγουδακι υπηρχε, απο την πεταλουδα μεχρι και το φεγγαρακι ) η Πεπα τα ξεπατικωσε ευκολα, το μονο προβλημα ειναι οτι εχει μιξαρει το κουνελακι με την πεταλουδα, μεχρι σημερα το εχει κανει ενα.
20180730_093810-490x851.webp 20180730_093723-514x494.webp
 

Συνημμένα

  • 20180730_093743-545x697.webp
    20180730_093743-545x697.webp
    32,2 KB · Προβολές: 14
  • 20180730_092209-756x1008.webp
    20180730_092209-756x1008.webp
    20 KB · Προβολές: 12
Ειναι πανεμορφη Τασο! Να την χαιρεσαι!

, το μονο προβλημα ειναι οτι εχει μιξαρει το κουνελακι με την πεταλουδα, μεχρι σημερα το εχει κανει ενα.
Θελω βιντεο!
 
Ειναι πανεμορφη Τασο! Να την χαιρεσαι!


Θελω βιντεο!


Λιγο δυσκολο, ειναι πολυ ντροπαλη, για να την πιασουμε να τραγουδαει, πρεπει η να μιλαμε ολοι μαζι στο σπιτι, η καθε πρωι οταν ξυπναει που δεν ειναι κανεις στο δωματιο της, κρχιζει να λεει τα τραγουδιακια (Μια ωραια πεταλουδα, τρυπες γιατι τρυπας, το τρυπας το σερνει κανονικα :D) οταν θα μας δει, περιοριζεται στον διαλογο, τα γνωστα, καλημερα αγαπη μου,θελέις φαγητο, μικι κατσε κατω(ο σκυλος μας) που ειναι ο φελιξ (ο γατος μας) και αλλα πολλα.
 
οταν θα μας δει, περιοριζεται στον διαλογο, τα γνωστα
😀 Εντάξει μπορώ να περιοριστώ σε αυτά😛

( Όπως κατάλαβες το βίντεο δεν το γλιτώνεις:D)
 
Καλησπέρα!
Είναι μια κούκλα, να την χαίρεστε :)
Πως είναι η καθημερινότητα σας;
Φαντάζομαι μετά απο τόσα χρόνια θα έχετε χτίσει μια πολύ όμορφη και ζηλευτεί σχέση!
 
Ηλεκτρα μου, μετα απο 16 χρονια, την εχω μαθει και με εχει μαθει, μιλαμε για κανονικη σχεση ερωτα πλεον, να τολμησω να μπω σπιτι και να μην της δωσω σημασια; χαλαει τον κοσμο, ουρλιαζει και τσιριζει λες και σφαζω ανθρωπο, αλλα και εγω δεν παω πισω, οταν μερικες φορες που ειναι ελευθερη και αντι να ερθει σε μενα (και τωρα που το γραφω με πιανει ζηλεια) παει στη γυναικα μου και καθεται και τις κανει της αγαπησιαρικες φωνουλες με πιανει τρελα, εκεινη την ωρα νιωθω προδωμενος και απατημενος ταυτοχρονα, φαντασου να δω και ταισμα (το ταισμα το κανει μονο σε μενα, παλι καλα).

Οφειλω να σημειωσω οτι το πτηνο μεγαλωσε λαθος απο δικη μου απειρια, μπορει για 16 χρονια να μη αρρωστησε, ουτε μελαγχολησε ουτε πτεροφαγια υπηρξε, αλλα μεγαλωσε σαν ανθρωπος, και πολλοι με καταλαβαινουν τι εννοω, για αυτο για καθε επιδοξο αγοραστη τετοιων πτηνων, καλο ειναι να ενημερωνομαστε πρωτα, εκεινη την εποχη εγω η μονη ενημερωση που ειχα ηταν κατι βιβλια στα αγγλικα, να φανταστειτε η συνδεσεις στο ιντερνετ γινοταν με dial up , και ουτε κοινωνικα δικτυα υπηρχαν ουτε φορουμς ελληνικα για ενημερωση.
 
Πάντως δεν είσαι εντάξει. Η γυναίκα σου την φροντίζει και λες ότι η μικρή δεν την πολυθελει, και όταν τελικα πάει κοντά της ζηλεύεις! 😳:D

και φυσικα δεν ειμαι ενταξει αυτο αντε να γινει 2 φορες το μηνα, για φαντασου να γινει περισοοτερο, δε θα την παλευα, τις αλλες 28 μερες του μηνα οταν το πουλι ειναι ελευθερο κανει λες και δεν υπαρχει η γυναικα μου στο σπιτι, αν γινοταν να πεταξει προς τα πανω της, και να της πει "α δε σε ειδα, τοσο γραμμενη σε εχω) και ειδικα οταν καθαριζει το κλουβι της, η προειδοποιητικές τσιμπιες πεφτουν συννεφο.
 
Πάντως εσύ ζεις με το άγχος των 2 φορων :D σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τον χειμώνα ήρθαν οι δικοί μου για 5 μέρες και η σκυλίτσα μου που είχε να τους δει 2 χρόνια δεν ξεκολλουσε από την αγκαλιά τους. Κόντεψα να αρρωστήσω από τον καημό μου!meh
 
τασο υπερωχη η πεπα. μια κουκλιτσα. απο τις φωτο, φαινεται πολη σωστα προσεγμενη. ειναι ενα υγιεστατο ζακο. Θα συμφωνησω μαζι σου οτι σημερα λογο διαδικτιου τα πραγματα ειναι ποιο ξεκαθαρα και ενημερα για τις αναγκες του, τοσο σε θεματα διατροφης αλλα και για τις συνθηκες διαβιωσης.
 
Είναι πλάσματα αυτά τα θηλυκά, πραγματικά :)
Να πας φιλε να της πεις της Πέπας ομωσ ότι δε φαίνεται για 16 χρόνων! αλλά για αρκετά νεότερη :). Δε θα τη νοιάξει ιδιαίτερα μια κ δεν έχει μυαλό για κάτι αλλο πέραν από το ταίρι της, αλλά αυτή είναι η αλήθεια :) μικρόφέρνει το μωρό σ :)
Να τη χαίρεσαι, ένα πανέμορφο λουλούδι είναι :)
 
Καλημέρα Τάσο! Εξαιρετικό πτηνό η Πέπα σου! Πράγματι πληρεί τις προϋποθέσεις για έναν λάτρη των παπαγάλων! Να σου ζήσει μέχρι τα βαθιά της γεράματα και να την χαίρεσαι με την ευχάριστη και ιδιαίτερη συμπεριφορά της! Να είστε πάντα δεμένοι, αγαπημένοι και με τόσο καλή σχέση και συνεργασία μεταξύ σας! Μπράβο για όλα όσα της έχεις και εξακολουθείς να της προσφέρεις! Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας τις εμπειρίες σας! 🙂
 
Διστυχως τα ξυλινα τα καταστρεφει πολυ γρηγορα( που σημαινει οτι ασχολειται) αλλα λατρευει τις "κοτσιδες" δεν ξερω ακριβως πως το λενε αυτο το παιχνιδι ειναι ενα μακρυ πολυχρωμο με πολλες κλωστες πιασμενες. Οταν το χαλαει τελειως και τις βαζουμε νεο, ουτε απο το κλουβι της δε θελει να βγει.
 
*Διστυχως τα ξυλινα τα καταστρεφει πολυ γρηγορα( που σημαινει οτι ασχολειται) αλλα λατρευει τις "κοτσιδες" δεν ξερω ακριβως πως το λενε αυτο το παιχνιδι ειναι ενα μακρυ πολυχρωμο με **πολλες κλωστες πιασμενες. Οταν το χαλαει τελειως και τις βαζουμε νεο, ουτε απο το κλουβι της δε θελει να βγει.
*Ευτυχώς να λες! Και για να μην σας γίνεται ''πολυέξοδη'' υπάρχουν και τα κλαδιά-κουκουνάρια... Είναι πολύ καλή αυτή η συνήθεια να ροκανίζει-χαλάει-καταστρέφει, ασχολείται με ξύλινα αντικείμενα!
** Κλωστές ή ψάθα; (οι κλωστές μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνες):)
 
Ωραίο πουλάκι, να το χαίρεσαι!

Όπως είπε και η Σίσσυ να προτιμάς τα ξύλινα παιχνίδια και τα κουκουνάρια και καλύτερα να αποφεύγεις τις κλωστές. Έχει αρκετά περιστατικά το διαδίκτυο με χειρουργεία για να αφαιρέσουν κλωστές που με τον καιρό μαζεύτηκαν σε προλόβους και έντερα κι έφραζαν τη δίοδο.
 
Back
Top