Γενικά Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει γεμίσει παπαγάλους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dinita
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dinita

PB Member
Εγγραφή
6 Μαρ 2008
Μηνύματα
188
Πόλη
Αθήνα
Κι από το ένα θέμα στο άλλο. Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει γεμίσει παπαγάλους! Το ξέρατε; Είναι αλήθεια, βλέπεις κάτι μεγάλους παπαγάλους να πετούν, ελεύθεροι και ωραίοι. Κουφάθηκα όταν τους είδα. Τελικά πληροφορήθηκα από έναν παππού ότι κάποιος είχε ελευθερώσει τους παπαγάλους που είχε σε κλουβί σπίτι του, γιατί λόγω καλοκαιριού δεν είχε πού να τους αφήσει κατά την απουσία του. Οπότε προτίμησε να τα αφήσει ελεύθερα, στη φύση. Τώρα αυτά έχουν προσαρμοστεί για τα καλά, έχουν γεννήσει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Η φύση είναι ζωή. Η ζωή έχει τέτοιο δυναμισμό, που όταν θέλει να ριζώσει, τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί. Χαίρομαι που οι φτερωτοί φίλοι μας κατάφεραν να επιβιώσουν στο νέο τους περιβάλλον και δεν υπέκυψαν, γιατί δεν θα ήξεραν ασφαλώς πώς να βρουν την τροφή τους και πώς να ζήσουν σε τόσο διαφορετικές συνθήκες.
Αυτά προς το παρόν, σας χαιρετώ!
 
Αρα και στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το ίδιο. Το σημαντικό είναι ότι οι παπαγάλοι προσαρμόστηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!
 
Pou vriskete Ρεματιά Χαλανδρίου; Tha pao na ta do... :)
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Φτάνεις στο Χαλάνδρι με οποιοδήποτε μέσο και πας στην πλατεία Δούρου, συνεχίζεις να περπατάς προς την Λεωφόρο Πεντέλης και φτάνεις πολύ σύντομα στο ύψος του καταστήματος Ηondos ή του κτιρίου του ΟΤΕ. Περνάς το δρόμο απέναντι και μπαίνεις σε οποιαδήποτε κάθετη οδό. Μέσα σε λίγα λεπτά είσαι μπροστά στη Ρεματιά. Εχει ένα μονοπάτι άνετο για περπάτημα. Επίσης θα δεις σκαλάκια για να κατέβεις στην κοίτη, που είναι ξερή τέτοια εποχή. Είναι υπέροχη βόλτα! Τα βράδια όμως θέλει προσοχή, έτσι; Καλή διασκέδαση!
 
Back
Top