Διατροφή Η άμμος στη διατροφή των παπαγάλων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης theo40gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αλήθεια; Δεν το ήξερα Ευχαριστώ! Εγώ παίρνω χύμα τροφή που μου τη βάζει μπροστά στα μάτια μου μέσα στο σακουλάκι. Έχει στο πετ σοπ του πολλές θήκες έτσι χύμα με διάφορες τροφές και βιταμίνες.
 
Ρισκάρεις αρκετά. Έτσι είναι το χύμα, μπροστά σου το βάζει. Τα υπόλοιπα ό,τι έχει γραφεί...
 
Σκορδόνερο από το βράδυ βάζεις μια σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη σε ένα ποτήρι νερό και το πρωί βάζεις αυτό το νερό στην ποτίστρα του πουλιού, βγάζοντας φυσικά την σκελίδα Για 3-4 μέρες κάθε μήνα.
Μηλόξυδο, ψάχνεις για μηλόξυδο βιολογικό, τέτοιο που να έχει ίζημα μέσα και ρίχνεις 2-3 σταγόνες στο νερό του πουλιού άλλες τόσες μέρες.
Αν κάνεις τσάι, προσοχή στην σωστή προετοιμασία. Βράζουμε το νερό, κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε το βότανο και σκεπάζουμε να μην φεύγουν οι υδρατμοί για 15 λεπτά, σουρώνουμε, κρυώνει το τσάι και το βάζουμε στην ποτίστρα αντί για νερό. Μπορείς αρκετές μέρες να το δίνεις άφοβα.
 
Ευχαριστώ πολύ! Θα βάλω ρίγανη, θυμάρι και βασιλικό! Ο βασιλικός πρέπει να είναι ξερός για το τσάι; Λες να μην το φάει επειδή θα έχει άλλη γεύση και μυρωδιά;
 
Δεν υπάρχει καθορισμένη δοσολογία ή τρόπος χορήγησης. Δεν μιλάμε για φάρμακα. Με όποιον τρόπο και να τα δώσεις, σημασία έχει να τα φάει. Εσύ ξέρεις το πουλάκι καλύτερα, εσύ μάλλον γνωρίζεις και τον καλύτερο τρόπο. Όχι υπερβολές στην ποσότητα μόνο.
 
Back
Top