Γενικά Η ηλιόλουστη (Sunny)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sunny
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
πολύ όμορφη είναι να σου ζήσει! Δεν φαίνεται βέβαια το φύλο σ' αυτή την φωτογραφία.
τα κοκατίλ θέλουν και λίγο μικρότερα σποράκια για τροφή
 
ναι το ξερω. εχω κι αλλο ενα μπωλ απο την αλλη μερια του κλουβιου με τα μικρα σπορακια.
 
Να τη χαίρεσαι! . 😀 Είναι φιλική; Έχεις σκοπό μόλις προσαρμοστεί με το περιβάλλον να την εξημερώσεις;
 
προς το παρον δεν ειναι φιλικη. Δαγκωνει και φωναζει. ειναι τρομαγμενη μαλλον. Απο κει και περα καθομαι διπλα στο κλουβι και της μιλαω ηρεμα. α και τραγουδαει οταν ακουει αυτο
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

ναι θα την εξημερωσω. Θα προσπαθησω δηλαδη.:)
 
Να σου ζήσει η ηλιόλουστη φτερωτή φιλενάδα σου! Να θυμάσαι πως η συμπεριφορά της θεωρείται φυσιολογική καθώς βιώνει μια περίοδο προσαρμογής. Σκέψου πόσες απανωτές αλλαγές συνέβησαν στην ζωή της τις τελευταίες μέρες... Η εξημέρωση χρειάζεται χρόνο και άπλετη υπομονή. Μην απογοητευτείς...
 
δεν εγκαταλείπω. εξαλλου εχουν περασει μονο 2 μερες. Θελει το χρονο της. σημερα ειχε πολυ καλο καιρο και ηλιο και εκανα κηπευτικες δραστηριοτητες και την εβγαλα εξω μαζι μου. το τι κελαηδημα εριξε δεν μπορω να περιγραψω. αφου ο σκυλος μου τα πηρε και αρχισε να της γαβγιζει. τον απομακρυνα ομως, μην τρομαξει κι αλλο το πουλακι:)
 
σε ευχαριστω πολυ!

παιδια ειδα ενα βιντεο στο YTube με εναν που εξημερωνε παπαγαλους και ειπα να δοκιμασω. την εβγαλα εξω απο το κλουβι και αρχισε να πεταει στο δωματιο. κλειστα παραθυρα κτλ. Ολο με δαγκωνε. μετα εκατσε στο θρανιο και κοιμηθηκε. (κουραστηκε)😕 την αφησα κανα δεκαλεπτο και μετα εκανα ξανα οτι ελεγε το βιντεο και απλα καθοταν στο χερι μου και ετρωγε. επισης με αφηνε να την χαιδευω χωρις να με δαγκωνει:D ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν περιμενα να γινει τοσο γρηγορα!
 
Δάμη είναι καταπληκτική η Sunny σου! Μόλις τώρα είδα την φωτό της! Είναι κοριτσάκι όντως;
 
καλησπερα και παλι φτερωτοι συντροφοι😛. με την κουκλα μου τα παμε τελεια. σημερα κοψαμε τα φτερακια μας και ηρεμησαμε για τα καλα. Παιζουμε με τα νεα μας παιχνιδια και πιο πολυ μας αρεσει να καθομαστε στα ποδια της μαμας(εγω ειμαι αυτη:D) και να παιζουμε με διαφορα πανακια, κοιμομαστε και πανω τους, βεβαια.
 
Ένα κουκλί με λαμπερά ματάκια να σου ζήσει!
 
ευχαριστω πολυ πολυ! Η αλλαγη της συμπεριφορας της ειναι θεαματικη!
 
Back
Top