Αναπαραγωγή Η κανάρα εδώ και μια ώρα δεν κάθεται στα αυγά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Simeon32
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τελικά μετα από 5 ώρες είδα την καναρα να κοιμάται στη φωλιά... Ελπίζω να μην έχουν. Θέμα τα αυγά μετά από τόσες ώρες μην κρυωσαν αν και τα έχω σε εσωτερικό χώρο
 
@Simeon32 καλησπέρα φίλε. Έχω την αίσθηση ότι της μεταδίδεις το άγχος σου. Άφησε την και ξέρει τι θα κάνει. Να πηγαινεις να ταιζεις να κάθεσαι λίγο και να φευγεις. Θα τον βρουνε τον δρόμο τους.
 
Για την ιστορία του πράγματος να συμπληρώσω ότι και στη δική μου περίπτωση μια φορά η κανάρα δεν καθόταν με τίποτα πάνω στον μοναδικό νεοσσό που είχε. Σουρούπωνε, έκανε κρύο, το πουλάκι δεν είχει "ντυθεί" και αυτή τίποτα. Φώτα άναβα, της μιλούσα, την ενοχλούσα, την άφηνα στην ησυχία της, πέρασε ένα τρίωρο και η λεγάμενη κοιμόταν του καλού καιρού εκτός φωλιάς. Έτσι λοιπόν είδα και αποείδα και την ώθησα μέσα στη φωλιά (εξωτερική φωλιά) και έχωσα ένα χαρτόνι στην είσοδό της, ώστε να την αναγκάσω να μείνει μέσα, όπως και έγινε. Κάθησε λοιπόν πάνω στο πουλάκι, βγήκε η νύχτα, ξύπνησα πριν το ξημέρωμα και έβγαλα το χαρτόνι, ώστε να μπορεί να βγει έξω να κουτσουλήσει και ευτυχώς τις επόμενες νύχτες δεν υπήρξε κάποιο ανάλογο πρόβλημα.
 
Back
Top