Anastasia 3
PB New Member
Η καναρα μου έχει διάρροια, Αδιαθεσία και αστάθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω..
Πτηνιατρο Αναστασία , τι άλλο; Η/και κτηνιατρικο κέντρο Κομοτηνής. Μέχρι τότε, καλύτερα είναι να την έχεις σε ζεστό περιβάλλον. Έχει κάνει αυγά; Ανέβασε καμμιά φωτογραφία με τις κουτσουλιές της, να τις δουν κ τα έμπειρα μέλη.Η καναρα μου έχει διάρροια, Αδιαθεσία και αστάθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω..
Μπορεί να μην ισχύει αλλά σκέφτηκα μην υπάρχει θέμα δυστοκίας.Από σήμερα. Έχει ευκοίλια Κ πριν έκανε ότι κλωτσάει. Όπως κάνουν κ τα άλλα θηλυκά.
Είσαι σίγουρη για την δοσολογία;,1ml σε 100ml νερό
Ναι μετά από 28 μέρες να εξετάσει την κουτσουλιά της@Anastasia 3 σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση Αναστασία. Μετά τις 28 ημέρες, απαιτείται επανεξέταση;
Περαστικά της εύχομαι.
Με συγχωρείς που σε ρώτησα αλλά επειδή διάβαζα για άλλες περιπτώσεις να χορηγείται με μεγαλύτερη αραίωση σε νερό, γι'αυτό κ ρώτησα. Μάλλον εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο.Ναι ακριβώς αυτό μου είπε
σπορακια ή φαγάκι για Νεοσσούς.Με συγχωρείς που σε ρώτησα αλλά επειδή διάβαζα για άλλες περιπτώσεις να χορηγείται με μεγαλύτερη αραίωση σε νερό, γι'αυτό κ ρώτησα. Μάλλον εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο.
Σου είπε για την διατροφή της;
Συνήθως όταν δίνουμε φάρμακα στο νερό, δεν δίνουμε λαχανικά ή φρούτα έτσι ώστε η μόνη πηγή νερού να είναι το νερό με το φάρμακο.
Της εχω. Το έβαλα σε άλλο δωμάτιο αλλά τον ακούει. Το αρσενικό μου ακούγεται μέχρι την είσοδο τις πολυκατοικίαςΕάν είναι κοντά με τα αρσενικά κ ακούν το τραγούδι τους, θα κάνουν αυγά. Χώρισε τα σε άλλους χώρους αν μπορείς κ να τους βάζεις για ύπνο όταν σουρουπωσει. Αναγκαστικά στο κορίτσι έχεις πάντα σουπιοκόκκαλο για ασβέστιο.
Η διάρκεια του ημερήσιου φωτός τα επηρεάζει, για αυτό πρέπει να τηρείται αυστηρά το πρόγραμμα Ανατολής - Δύσης.να τους βάζεις για ύπνο όταν σουρουπωσει.
Ν συμφωνώ. Είναι βασικό να τηρούμε το προγραμμα Ανατολής Δύσης. Κ αυτό εννοούσα, καθώς το καναρίνι μου όταν σουρουπώνει παίρνει θέση για ύπνο.Η διάρκεια του ημερήσιου φωτός τα επηρεάζει, για αυτό πρέπει να τηρείται αυστηρά το πρόγραμμα Ανατολής - Δύσης.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας