Ασθένειες Η κανάρα μου εχει διάρροια και αστάθεια

Anastasia 3

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Η καναρα μου έχει διάρροια, Αδιαθεσία και αστάθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω..

Η καναρα μου έχει διάρροια, Αδιαθεσία και αστάθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω..
Πτηνιατρο Αναστασία , τι άλλο; Η/και κτηνιατρικο κέντρο Κομοτηνής. Μέχρι τότε, καλύτερα είναι να την έχεις σε ζεστό περιβάλλον. Έχει κάνει αυγά; Ανέβασε καμμιά φωτογραφία με τις κουτσουλιές της, να τις δουν κ τα έμπειρα μέλη.
Η κανάρα σου ζούσε μαζί με το άλλο το θηλυκό καναρινάκι που πέθανε πρόσφατα; Αν ναι, να τους το θέσεις στο υπόψη τους.

• Συμφωνώ
Αντιδράσεις: ianos
Ηταν όλα μαζί τα θηλυκά.. τώρα την έχω μόνη της

IMG_7459.webp

Συνημμένα

• IMG_7458.webp
    IMG_7458.webp
    288 KB · Προβολές: 7
Έχει κάνει αυγά;
Από πότε είναι έτσι;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Από σήμερα. Έχει ευκοίλια Κ πριν έκανε ότι κλωτσάει. Όπως κάνουν κ τα άλλα θηλυκά. Είναι όλα πυρωμένα. Ακούνε το αρσενικό να κελαηδάει κ αυτά παίρνουν θέση κ κλωσσανε. Αυτό γίνεται εδώ κ ένα μήνα τώρα.

Κλωσσαει ήθελα να πω κ έγραψε κλωτσάει

Α κ πέρσι είχε κάνει αυγουλάκια τζούφια. Δεν έχει πάει με αρσενικό.

Αύριο θα της πάρω Αλμορα κ θα στείλω την κουτσουλια της για εξέταση στην Κομμωτηνη στην Κυρία Δραμπιδου και θα την παω σε κτηνίατρο τον Κύριο Βαλμά.

• Like
Πριν από αυτό δηλαδή προχτές έκοβε χαρτάκια και κλωσούσε

Διάβασα εδώ επίσης κ για την γιατρό την Κυρία Δουκάκη. Εκείνη Εξειδικεύεται στα πτηνά αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι μακρυά μου και δεν έχω μεταφορικό μέσων. Θα δω τι θα κάνω.. :( πολύ στεναχωριέμαι

Ηταν πάρα πολύ πυρωμένο και κελαηδούσε συνέχεια σαν αρσενικό, έκοβε χαρτάκια και μαδιόντανε πριν.

Καλημέρα.
Από σήμερα. Έχει ευκοίλια Κ πριν έκανε ότι κλωτσάει. Όπως κάνουν κ τα άλλα θηλυκά.
Μπορεί να μην ισχύει αλλά σκέφτηκα μην υπάρχει θέμα δυστοκίας.
Για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο δυστοκίας δες αυτό

• Χρήσιμο
Εστειλα την κουτσουλιά της στην γιατρό Κυρία Δουκάκη και θα μου πει αύριο τα αποτελέσματα. Σας παρακαλώ κάντε την προσευχή σας…

Με πήρε η Κυρία Δουκάκη σήμερα το πρωί και μου είπε ότι έχει Μύκητες και να της δώσω Nystamysyn για 28 μέρες και 1ml σε 100ml νερό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι ακριβώς αυτό μου είπε

@Anastasia 3 σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση Αναστασία. Μετά τις 28 ημέρες, απαιτείται επανεξέταση;
Περαστικά της εύχομαι.
Ναι μετά από 28 μέρες να εξετάσει την κουτσουλιά της

Τώρα βλέπω και η μικρή μου 1 χρονών (άλλο πουλάκι) έχει αυγό μέσα του κ Κλωσσαει. Εχω πελαγωσει..

Εάν είναι κοντά με τα αρσενικά κ ακούν το τραγούδι τους, θα κάνουν αυγά. Χώρισε τα σε άλλους χώρους αν μπορείς κ να τους βάζεις για ύπνο όταν σουρουπωσει. Αναγκαστικά στο κορίτσι έχεις πάντα σουπιοκόκκαλο για ασβέστιο.

Ναι ακριβώς αυτό μου είπε
Με συγχωρείς που σε ρώτησα αλλά επειδή διάβαζα για άλλες περιπτώσεις να χορηγείται με μεγαλύτερη αραίωση σε νερό, γι'αυτό κ ρώτησα. Μάλλον εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο.
Σου είπε για την διατροφή της;
Συνήθως όταν δίνουμε φάρμακα στο νερό, δεν δίνουμε λαχανικά ή φρούτα έτσι ώστε η μόνη πηγή νερού να είναι το νερό με το φάρμακο.

Με συγχωρείς που σε ρώτησα αλλά επειδή διάβαζα για άλλες περιπτώσεις να χορηγείται με μεγαλύτερη αραίωση σε νερό, γι'αυτό κ ρώτησα. Μάλλον εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο.
Σου είπε για την διατροφή της;
Συνήθως όταν δίνουμε φάρμακα στο νερό, δεν δίνουμε λαχανικά ή φρούτα έτσι ώστε η μόνη πηγή νερού να είναι το νερό με το φάρμακο.
σπορακια ή φαγάκι για Νεοσσούς.

Εάν είναι κοντά με τα αρσενικά κ ακούν το τραγούδι τους, θα κάνουν αυγά. Χώρισε τα σε άλλους χώρους αν μπορείς κ να τους βάζεις για ύπνο όταν σουρουπωσει. Αναγκαστικά στο κορίτσι έχεις πάντα σουπιοκόκκαλο για ασβέστιο.
Της εχω. Το έβαλα σε άλλο δωμάτιο αλλά τον ακούει. Το αρσενικό μου ακούγεται μέχρι την είσοδο τις πολυκατοικίας

Σήμερα κάνει και ήχο στο αναπνευστικό της.. Αύριο θα πάω στον κτηνίατρο τον Κύριο Βαλμά. Θα πάω εκείνη και το μικρό με το αυγό στην κοιλιά.
Τώρα έχει γίνει μπάλα στο κλουβί της και αναπνέει βαριά. Πολύ στεναχωριέμαι…

να τους βάζεις για ύπνο όταν σουρουπωσει.
Η διάρκεια του ημερήσιου φωτός τα επηρεάζει, για αυτό πρέπει να τηρείται αυστηρά το πρόγραμμα Ανατολής - Δύσης.
Η λιτή δίαιτα επίσης βοηθάει να ηρεμήσουν τα θηλυκά.

@IOANNIS@
Η διάρκεια του ημερήσιου φωτός τα επηρεάζει, για αυτό πρέπει να τηρείται αυστηρά το πρόγραμμα Ανατολής - Δύσης.
Ν συμφωνώ. Είναι βασικό να τηρούμε το προγραμμα Ανατολής Δύσης. Κ αυτό εννοούσα, καθώς το καναρίνι μου όταν σουρουπώνει παίρνει θέση για ύπνο.

Back