Anastasia 3 PB New Member Εγγραφή 13 Μαϊ 2021 Μηνύματα 141 Πόλη Αθήνα 29 Δεκ 2024 #21 Η μικρή είναι καλά. Η μεγάλη με τους μύκητες τα ίδια.. έχει μάλλον και ποδάγρα στα ποδαράκια της. Της πήρα epithol.
Η μικρή είναι καλά. Η μεγάλη με τους μύκητες τα ίδια.. έχει μάλλον και ποδάγρα στα ποδαράκια της. Της πήρα epithol.
MARY58 Εγγραφή 29 Αυγ 2021 Μηνύματα 3.985 29 Δεκ 2024 #22 @Anastasia 3 Περαστικά της Αναστασία. Η μικρή είχε θέμα με τη γέννηση του αυγού;
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 30 Δεκ 2024 #23 Anastasia 3 είπε: έχει μάλλον και ποδάγρα στα ποδαράκια της. Της πήρα epithol. Δείτε το υπόλοιπο... Τι εννοείς μάλλον?Δεν την είδε ο γιατρός?
Anastasia 3 είπε: έχει μάλλον και ποδάγρα στα ποδαράκια της. Της πήρα epithol. Δείτε το υπόλοιπο... Τι εννοείς μάλλον?Δεν την είδε ο γιατρός?
Anastasia 3 PB New Member Εγγραφή 13 Μαϊ 2021 Μηνύματα 141 Πόλη Αθήνα 31 Δεκ 2024 #24 Tony Forpus είπε: Τι εννοείς μάλλον?Δεν την είδε ο γιατρός? Δείτε το υπόλοιπο... Την είδε γιατρός. Μου έδωσε αγωγή και μετά παρουσιάστηκε αυτό στα ποδαράκια. Πέταξα της πατήστρες και πήρα άλλες. MARY58 είπε: @Anastasia 3 Περαστικά της Αναστασία. Η μικρή είχε θέμα με τη γέννηση του αυγού; Δείτε το υπόλοιπο... Οχι είναι καλά ευτυχώς. Και ο γιατρός όταν το έπιασε δεν είδε κάτι.
Tony Forpus είπε: Τι εννοείς μάλλον?Δεν την είδε ο γιατρός? Δείτε το υπόλοιπο... Την είδε γιατρός. Μου έδωσε αγωγή και μετά παρουσιάστηκε αυτό στα ποδαράκια. Πέταξα της πατήστρες και πήρα άλλες. MARY58 είπε: @Anastasia 3 Περαστικά της Αναστασία. Η μικρή είχε θέμα με τη γέννηση του αυγού; Δείτε το υπόλοιπο... Οχι είναι καλά ευτυχώς. Και ο γιατρός όταν το έπιασε δεν είδε κάτι.
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 1 Ιαν 2025 #25 @Anastasia 3 Οι πατηθρες χρειάζονται καλή καθαριότητα όταν υπάρχουν ακάρεα στα ποδια
Anastasia 3 PB New Member Εγγραφή 13 Μαϊ 2021 Μηνύματα 141 Πόλη Αθήνα 1 Ιαν 2025 #26 Τα πέταξα και πήρα αλλά. Τα έχω όλα πολύ καθαρά. Το καλοκαίρι καθόμουν στο μπαλκόνι και είδα ένα σπουργίτι να να φιλάει το θηλυκό μου πουλάκι.
Τα πέταξα και πήρα αλλά. Τα έχω όλα πολύ καθαρά. Το καλοκαίρι καθόμουν στο μπαλκόνι και είδα ένα σπουργίτι να να φιλάει το θηλυκό μου πουλάκι.
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 1 Ιαν 2025 #27 @Anastasia 3 Ναι κατάλαβα αλλά και τις καινούργιες που πήρες θα πρέπει να τις πλένεις καθημερινά αν μπορείς για να μην έχεις επαναμολυνσεις. Όσο για τα σπουργίτια θα πρέπει να υπάρχει προστασία στα κλουβιά γιατί μεταφέρουν ασθένειες και παράσιτα
@Anastasia 3 Ναι κατάλαβα αλλά και τις καινούργιες που πήρες θα πρέπει να τις πλένεις καθημερινά αν μπορείς για να μην έχεις επαναμολυνσεις. Όσο για τα σπουργίτια θα πρέπει να υπάρχει προστασία στα κλουβιά γιατί μεταφέρουν ασθένειες και παράσιτα