Ασθένειες Η κανάρα μου παρουσιάζει δυστοκία

Έχει παρουσιάσει δυστοκία η μικρή μου καναρα. Παρόλο που της είχα τα πάντα στο κλουβάκι της. Τι να κάνω;;;
πώς το έχεις αντιμετωπίσει μέχρι τώρα; πώς είναι το πουλάκι;

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@ianos χθες το βράδυ παρατήρησα ότι είχε αυγό και δεν της έβγαινε. Την έβαλα στο μπάνιο στα ζεστά, έβαλα λαδακι στην αμαρα, της έβαλα υγρό ασβέστιο αλλά τίποτα δεν έγινε :(. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το έβλεπα να σφίγγεται. Παίρνω τηλέφωνο τους γιατρούς από Κομμοτινη και μου είπαν τι να κάνω αλλά τίποτα δεν γινόταν. Περίμενα μόλις ξημερώσει να δω μήπως το βγάλει αλλά πάλι τίποτα και το έβλεπα να ταλαιπωρείται. Εγώ εντωμεταξύ είμαι άρρωστη με γρίπη και νιώθω τρομερή αδυναμία. Είμαι στην δεύτερη μέρα αντιβίωσης και γενικά σέρνομαι. Πήρα τηλέφωνο ταξί και πήγα στην κλινική στο Περιστέρι του γιατρού Αχιλλέα Ακριβό. Της έβγαλε το αυγό το οποίο ήταν τεράστιο και της το αφαίρεσε σιγά σιγά σπάζοντας το. Της έδωσε παυσίπονο και αντιφλεγμονώδη. Μου είπε για τρεις μέρες κάθε πρωί να της δίνω μια σταγόνα meloxicam στο στόμα με σύριγγα. Κάθεται τώρα στην ταιστρα της. Δεν τρώει αλλά νεράκι πίνει. Στεναχωριέμαι πολύ.

Τι σου είπε ο πτηνίατρος για το θέμα του φαγητού; Σου είπε να της δίνεις καμμία λιχουδιά;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
@Anastasia 3 πριν κάποια χρόνια είχε πάθει η Λίνα ταλαιπωρηθηκε πολύ μου είχαν πει ότι θέλει πολύ ζέστη για μέρες είχα τυλίξει το κλουβί με ηλεκτρική κουβέρτα κ κάπως έτσι μαζί κ με βιταμίνες το ξεπεράσαμε εύχομαι να πάνε όλα καλά κ στην μικρή σας

@lina της τύλιξα το κλουβί με κουβέρτα και της έβαλα βιταμίνες και ασβέστιο στο νερό. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ 😢😢😢😢 το είδα τώρα το βράδυ και κοιμάται στο πάτο του κλουβιού.

• Like
Αντιδράσεις: lina
Ήταν τεράστιο το αυγό. Υπερφυσικό. Ίσα με όλο της το σώμα. Δικροκο 😢😭. Το έβλεπα κατά την διάρκεια της νύχτας. Σε μια φάση κοιμήθηκε και έτσι πήγα και εγώ για ύπνο. Με το που ξύπνησα να της βάλω φάρμακο, την βρήκα νεκρή…. 😭😭😭😭😭 είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη…..

Συνημμένα

• IMG_6770.webp
    IMG_6770.webp
    1,8 MB · Προβολές: 13
@Anastasia 3 λυπάμαι πολύ Αναστασία για την απώλεια σου. Κρίμα η κουκλίτσα. Να θυμάσαι ότι έκανες ότι μπορούσες κ την φρόντιζες πολύ. Έχεις μικρά από εκείνη;

Back