Αναπαραγωγή Η κατά λάθος επιτυχημένη αναπαραγωγή της θηλυκής καρδερίνας μου με καναρίνι

Φιφίκα

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
2
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Είμαι πολύ τυχερή που πέτυχε αυτή η διασταύρωση της θηλυκής καρδερίνας μου με καναρίνι...η αλήθεια είναι πως δεν την επιδίωξα, απλά έτυχε ή φταίει η καρδερίνα μου που είναι πολύ ερωτιάρα! 😛 Διαβάστε την ιστορία να γέλασετε!
Αυτή λοιπόν την καρδερίνα, μας την έδωσαν για αρσενική! Σαν το πρώτο πουλί που είχαμε στο σπίτι, δεν γνωρίζαμε πολλά... Κι έτσι απλά το ονομάσαμε Μπιμπίκο και το καμαρώναμε! Μετά από ένα χρόνο περίπου, ένας γείτονας μας χάρισε ένα αρσενικό σκαρθί, τον Μπίμπι (έτσι το ονόμασα...όπως βλέπετε η παραλλακτικότητα στα όνοματα που δίνω είναι μεγάλη). Μια μέρα... Μου 'ρθε να τα βάλω στο ίδιο κλουβί για να κόψω αντιδράσεις! Αυτά άρχισαν να ερωτοτροπούν και τότε ψιλιάστικα ότι η καρδερίνα είναι κοριτσάκι... Το είπα στον fathera μου...άλλα αυτός ούτε κουβέντα δεν άκουγε..."Τι λες καλέ;"... Μου είπε..."Αφού κελαηδάει!". Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα πουλιά μου ήταν gay! Μετά από ένα - δυο μήνες, το σκαρθάκι ψόφησε από εντερικά, αν κι εγώ νομίζω ότι πήγε από τον καημό του που δεν κουτούπωσε την Μπιμπίκα. Εμ τι; Ξέρεις τι είναι να φτάνεις την πηγή και να μην πίνεις; Μαρτύριο! ΧαΧα! Αστειεύομαι! Μεσα στην λύπη μας, τελικά αγοράσαμε τον καναρίνο μας τον Biily, τον οποίο έμαθα να βγαίνει έξω από το κλουβί του, να κάθεται πάνω μου, να το φωνάζω και να έρχεται. Για τέτοια εξοικίωση μιλάμε...ώσπου κούνισε η Μπιμπίκα την ουρά της και αυτό ήτανε... Ο Billys την δάγκωσε την λαμαρίνα! Μόλις έβλεπε την καρδερίνα έκανε σαν παλαβό... Πετούσε πάνω - κάτω... Τσίριζε.. Έκανε μπάμ πλέον, άλλα ο fatheras επέμενε ότι η καρδερίνα έιναι αρσενικιά! Έτσι λοιπόν μια μέρα που είχα το καναρίνι έξω από το κλουβί, στο σαλόνι, αποφάσισα να βγάλω και την καρδερίνα... Δεν πρόλαβε να βγεί η καυμένη, την αρπάξε στον αέρα ο άλλος και της πέταξε τα μάτια έξω! Η πλάκα είναι ότι παράλληλα με την πράξη... Κελαηδούσε το τερατάκι! Ο father έπαθε πλάκα 😱! Τα βάλαμε σε ένα κλουβί, τοποθετήσαμε και την φωλιά με τα σχετικά (νήματα... Κλπ.)και το όλο πράγμα εξελίχθηκε μόνο του!
Η όλη διαδικασία έγινε το καλοκαίρι! Γέννησε 7 αυγά συνολικά σε δύο δόσεις... (πρώτα 4 και μετά από λίγες μέρες τα υπόλοιπα 3). Λόγω της υπερβολικής ζέστης πολλά κλούβιασαν και από αυτά τα 7 αυγά βγήκε μόνο ένα, αλλά αρσενικό! :D
Ο father μου συνεχίζει να πιστεύει ότι η καρδερίνα μας είναι αρσενική! Μου😀... Πλακίτσα!
 
Τα μάτια σου 14 στη Μπιμπίκα... Ξέρεις πόσοι ακόμη θα την "ποθούσαν" εκτός από τον Billy? :D
 
Back
Top