Διατροφή Η μόνη αυγοτροφή που πουλάνε τα πετ σοπ της Λάρισας είναι η Raff

:)σταυρο συγνωμη αν καταλαβες λαθος, δεν μπηκα στο φορουμ για να κανω δουλειες, μπηκα επειδη κουβαλαω μια τρελλα με τα πουλια, τιποτα αλλο

Κανοντας μια ερευνα αγορας σε διαφορα πετ της Λαρισας διαπιστωσα οτι η μονη αυγοτροφη που πουλανε συσκευασμενη ειναι της Ραφ. Γραφω το ονομα της με ελληνικους χαρακτηρες γιατι δε γνωριζω πως γραφεται στα αγγλικα. Ενω ζητουσα αυγοτροφες πατε της ORLUX ή CEDE μου δειχναν αυτην λεγοντας οτι ειναι η μονη που τους ζητανε και οτι ειναι καλυτερη απο αυτες που ζηταω εγω. Την εχει χρησιμοποιησει κανεις; Ειναι η μονη που μπορω να βρω στην πολη μου
Ση πολη μου απο συσκευασμένες αυγοτροφες βρηκα τη CEDE . Τι λεει. Αξίζει;

Είναι καλή. Βέβαια αυτό είναι σχετικό από τη στιγμή που ο καθένας θεωρεί καλύτερη αυτή που χρησιμοποιεί, αλλά η άποψή μου είναι ότι ανήκει στην κατηγορία των καλών αβγοτροφών.

Παντως Αλεξη, μπραβο σου, λιγοι πετσοπαδες ενδιαφερονται να ενημερωθουν λιγο παραπάνω για τα πουλια και την "ψαχνουν" περισσοτερο...

katerina σε ευχαριστω πολυ,το χομπι μου και η ειδικοτητα μου με εμπειρια στην Ολλανδια ειναι οι ομιλουντες παπαγαλοι και η εκτροφη τους, ηδη βρισκομαι σε συνομηλια για την δημιουργια στην Ελλαδα εκτροφειου καναρινιων και τροπικων-παραδεισιων πτηνων,το πρωτο στην Ελλαδα με προδιαγραφες Βελγιου-Ολλανδιας,το μαγαζι ειναι το χομπι μου, δεν ζω απο το μαγαζι γιατι εχω αλλες οικογενειακες επιχειρησεις που δεν εχουν σχεση με το μαγαζι, ο πατερας μου εχει την τρελλα στις Γαλιαντρες, παιρνει και τις βαζει σε δασκαλους και καταλαβαινεις τι γινεται:)

Back