Γενικά Η προσπάθεια έφτασε στην κορυφή

misalouris

PB Supporter
Εγγραφή
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
19.254
Πόλη
Ν. Ιωνία Μαγνησίας
Πριν πέντε αναπαραγωγικές περιόδους ξεκίνησα την προσπάθεια να δημιουργήσω ή καλύτερα να περάσω το καπέλο (σκουφί) στη μετάλλαξη των φαιό καναρινιών ακολουθώντας τη δική μου "λογική" και αγνοώντας όσο γίνεται τις συστάσεις των "φωστήρων" της εκτροφής.

1c.webp

Δουλεύοντας παράλληλα φαιό ώστε να μην χαθούν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και τα λοφιοφόρα που επέλεγα ανά χρονιά έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και πέντε χρόνια αργότερα ένα φαιό λοφιοφόρο καναρίνι βραβεύτηκε ως πρώτο στα μελανινικά με 93 βαθμούς στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πτηνών συντροφιάς που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

1a.webp

Η ηθική ικανοποίηση είναι μεγάλη μια και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε αυτή η μετάλλαξη με καπέλο στην Ελλάδα και πρώτη φορά έφτασε σε τέτοιο επίπεδο. Έτσι μπορώ πλέον με πολύ υπερηφάνεια να παρουσιάσω στο πανελλήνιο τους κόπους αυτής της προσπάθειας σε πείσμα των κάθε είδους κακόβουλων αιχμών που εισέπραξα στη διάρκειά της. Μάλιστα θεωρώ πως αυτή η είναι η καλύτερη απάντηση στα φτωχά τους μυαλά.

Οι υπόλοιποι καμαρώστε το μαζί μου. Γιατί αντικειμενικά είναι υπέροχα και σίγουρα μοναδικά!

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Αυτό το αποτέλεσμα επισκίασε την 2η και 3η θέση που κατέλαβαν με 91 και 90 βαθμούς άλλα δύο δικά μου λοφιοφόρα καναρίνια στην ίδια κατηγορία.

2a.webp
3a.webp
 

Συνημμένα

  • 1b.webp
    1b.webp
    26,6 KB · Προβολές: 28
  • 2b.webp
    2b.webp
    37,3 KB · Προβολές: 29
  • 2c.webp
    2c.webp
    46,4 KB · Προβολές: 29
  • 3b.webp
    3b.webp
    49,1 KB · Προβολές: 28
Μπράβο Γιάννη, πολλά συγχαρητήρια!
Και για το αποτέλεσμα που σε δικαίωσε και για την επιμονή που προφανώς σε διακρίνει.
Όσον αφορά την μεθοδολογία ούτε την γνωρίζουμε ούτε προσωπικά θα μπορούσα να την κρίνω 😉

Αυτό που έχετε καταφέρει οι περισσότεροι από εδώ μέσα -για να μην πω όλοι- είναι να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες σας σαν πολύ δικών μας ανθρώπων δεν το λες και τυχαίο...

🏅🏆🎖🐤🐥
 
Αυτό που έχετε καταφέρει οι περισσότεροι από εδώ μέσα -για να μην πω όλοι- είναι να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες σας σαν πολύ δικών ανθρώπων δεν το λες και τυχαίο...

🏅🏆🎖🐤🐥

Κυριε Γιαννη συγχαρητήρια και παντα τετοια, δεν θα πω κατι παραπανω απο οτι εγραψε ο Σπυρος, συμφωνω απολυτα
 
Ευχαριστώ πολύ @ζιζι
Χαίρομαι που κι εσύ μαζί με τα άλλα παιδιά συμμερίζεσαι την χαρά μου.
Γιατί είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάς μόνος από το μηδέν... και να φτάνεις στο ψηλότερο σκαλοπάτι!
 
Πολλά μπράβο Γιάννη!

Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι το ότι τα κατάφερες όπως λες ακολουθώντας αυτό που πίστευες εσύ ότι είναι σωστό βάσει των γνώσεων και της λογικής σου και όχι τα όποια στερεότυπα.

Keep up the good work :)
 
Ναι Σταμάτη...
Οπαλ κίτρινα..
και αυτά πολύ ωραία! τα λιποχρωμικα δεν ανέβασες φώτο! Και εκεί πιστεύω ότι πήγες όπως κάθε χρόνο! (δεν μπορώ να δω αποτελέσματα γιατί δεν έχω FB)
 
Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη! Ο τρόπος με τον οποίο επάξια απέκτησες τους τίτλους σου είναι ο ορισμός του think out of the box. Και δυστυχώς αυτό το box είναι ακόμα ερμητικά κλειστό σε πολλούς τομείς εδώ στην Ελλάδα μας. Απέδειξες περιτρανα ότι με γνώση επίμονη και μέθοδο γίνονται τα πάντα! Είναι τιμή μας που σε έχουμε στο petbirds! Και πάλι χίλια εύγε!
 
Είναι τιμή μας που σε έχουμε στο petbirds!
Η τιμή είναι όλη δική μου...
Γιατί το petbirds είναι μια κοινωνία που ζυμώνει αλλά κυρίως βοηθά την κάθε προσπάθεια.
Είναι το καλοπροέραιτο χέρι που χτυπά στην πλάτη τον κάθε εκτροφέα και θεωρώ πως είτε μικρός είτε μεγάλος χρειάζεται το νταπ - νταπ στην πλάτη όταν στραβώνουν πράγματα στην προσπάθεια.
Προσωπικά κερδίζω πάρα πολλά από σας... και δε θεωρώ πως κάποιος από δω μέσα μου χρωστάει.
τα λιποχρωμικα δεν ανέβασες φώτο!
Υπήρχαν υπέροχα λιποχρωμικά λοφιοφόρα καναρίνια στην έκθεση που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν. Μπράβο στα παιδιά που τα εκτρέφουν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάει να δω την έκθεση κι όλα τα πουλιά.
Αύριο που θα πάω θα φέρω φωτογραφίες να ανεβάσω στο κεντρικό θέμα της έκθεσης γιατί όπως καταλαβαίνεις εδώ... καμαρώνω τους κόπους και τις προσπάθειες που έκανα μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια κανενός... ενώ σε κάποιες περιπτώσεις λοιδορήθηκε η προσπάθεια από διάττοντες "αστέρες" της εκτροφής.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συγχαρητήρια @misalouris !
Εκείνος που είναι τολμηρός, γενναίος, σταθερός, απλός, φυσικός και δεν βιάζεται, μπορεί να αγγίξει την τελειότητα.
Θα θυμάσαι αυτή τη 'μέρα' στο τέλος της οποίας ήσουν πολύ ικανοποιημένος. Δεν ήταν μια 'μέρα' που ξάπλωνες από εδώ κι από εκεί, χωρίς να κάνεις τίποτα, αλλά μια 'μέρα' που είχες να κάνεις τα πάντα και τα έβγαλες πέρα.
Συγχαρητήρια και πάλι είμαι πολύ περήφανος που σεχω φίλο έστω και διαδικτυακά...
 
Back
Top