Γενικά Η πρώτη πτήση του macaw μου

AVIATOR HARNESS & LEASH BIRD HARNESS και ταισμα

Εχω παραγγηλει απο το e -bay το AVIATOR HARNESS & LEASH BIRD HARNESS και λογικά θα το εχω το αργότερο σε δέκα μέρες,Ελπίζω μονο να πανε ολα καλα γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κατι απο το νετ και εχω κάποια ανησυχια,Θα δείξει. Οσο για το φαγητό. Τι να πω.Αντι να τρελαινεται για φρούτα, του αρέσει πολυ το ρύζι και τα μακαρόνια. Γιαυτό και γω κάνω τη φοβερή συνταγή Μπανανομακάρονα η ροδακινομακάρονα η πεπονομακάρονα. Καταλάβατε. Μακαρόνια με αλλο φρούτο και λαχανικο καθε φορά μπας και τα φάει. Γιατί οταν τον ταιζω εγω τρώει τα πάντα,Μόνος του μου κανει τα σχέδια.Α τσακίζει και τα παστέλια μου. Τι ανωμαλια με αυτό το ζώο, αλλά είναι αξιολάτρευτος. Εσείς τι τους δίνεται;
 

Συνημμένα

  • Diafores 089.webp
    Diafores 089.webp
    68,7 KB · Προβολές: 84
  • Diafores 087.webp
    Diafores 087.webp
    67,6 KB · Προβολές: 81
Εμεις;Εμεις δεν εχουμε! Αλλα με τις φωτογραφίες σου θέλουμε να αποκτησουμε! ΚΑταπληκτος για ακομα μια φορα! Προσοχη ομως μεχρι να παρεις το harness μη τον πολυβγαζεις εξω!
 
Τα παστελια δεν εχουν ζαχαρη;
Δες κ εδω αν δεν το εχεις ηδη κανει:)
https://community.petbirds.gr/threads/Τι-διατροφή-ακολουθούν-οι-παπαγάλοι-μας.4000/

Αν το παστέλι είναι απο αγνά υλικά και όχι τυποποιημένο δεν περιέχει τίποτα άλλο απο μέλι, σουσάμι και ανθόνερο. Είναι μια τροφή πλούσια σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο και Ω3 και Ω9 λιπαρά. Αν λοιπόν η ημερήσια κατανάλωση είναι μικρή τα ωφέλη είναι τεράστια.
 
ειναι πανεμορφο πλασματακι! Να το χαιρεσαι και να το προσεχεις! Εκπληκτικο το φτερωμα του και μαγευτικο πουλι!
 
Μη φανταστειτε οτι του δίνω ολοκληρο παστέλι. Ενα κομματι και αυτο καθε 2 μερες περίπου. Του το βάζω το βραδυ για να έχει κάτι μεχρι να του βαλω φαι την επομενη μέρα. Σήμερα δοκίμασε και νερόβραστες φακές,Ευτυχώς του αρεσανε, οποτε αυριο το μενού εχει ενα μπολ φακές. Προς το παρόν του βάζω ενα λουράκι απο σκύλο. Μπορώ να σας πω οτι ταιριάζει τέλεια και αν δεν ειχα παραγγείλει το harmess , θα του κράταγα αυτό. Εκανε και κούνια σήμερα και το τραβηξα βίντεο αλλα ειναι μεγάλο αρχειο και δεν ανεβαίνει εδω.
 
Τί φοβερά χρώματα! Αχ Ζηλεύουμε(με την καλή έννοια πάντα)! Να σου ζήσει ο υπερμεγέθης μπέμπης!
 
Αν το παστέλι είναι απο αγνά υλικά και όχι τυποποιημένο δεν περιέχει τίποτα άλλο απο μέλι, σουσάμι και ανθόνερο. Είναι μια τροφή πλούσια σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο και Ω3 και Ω9 λιπαρά. Αν λοιπόν η ημερήσια κατανάλωση είναι μικρή τα ωφέλη είναι τεράστια.

Σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ κ βρεθηκα τυχαια μπροστα απο το ραφι που ειχε κ παστελια, διαβασα τη συσκευασια, υπαρχουν κ παστελια που εχουν και ζαχαρη, θα ηθελα απλα να θυμισω οτι πρεπει παντα να διαβαζουμε τα συστατικα πριν αγορασουμε οτιδηποτε που προοριζεται για καταναλωση τοσο απο εμας οσο κ για τους φτερωτους μας φιλους φυσικα!
Εγω πηρα χωρις ζαχαρη μονο με μελι!

κ κατι σχετικο https://community.petbirds.gr/threads/Επιτρέπετε-τα-καναρίνια-να-τρωνε-παστέλι-για-ανθρώπους.11899/
σορι για το οφ
 
Back
Top