Αναπαραγωγή Η πρώτη τετράδα!

georgekouk

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
336
Πόλη
Κιάτο
Καλημέρα σας.
Από χθές το πρωί και μέχρι το απόγεμα, έσκασαν μύτη από το αυγό τους, οι πρώτοι τέσσερεις νεοσσοί, για την φετινή αναπαραγωγική περίοδο.
[x]

Ένα χνουδωτό κουβάρι, όλα μαζί. Τέσσερα στα τέσσερα!
Η μέχρι τώρα επιτυχία οφείλεται και στους δύο γονείς. Στην εμπειρία του πατέρα, (2006), αλλά και στην ικανότητα της μητέρας, (2007).
Από στρώσιμο φωλιάς δεν παίρνει και άριστα, αλλά όλα καλά μέχρι τώρα.
Εύχομαι να πάνε όλα τόσο καλά όσο δείχνει και η γενικότερη εικόνα της οικογένειας, δηλαδή και από το τάϊσμα μέχρι τον απογαλακτισμό τους.

Υ. Γ. : Αν και είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, η ζήλια με κατέβαλε και πρέπει να το ομολογήσω, γι αυτό πόσταρα το συγκεκριμμένο post.
 
Γιώργο να σου ζήσει η τετράδα! Μοιάζουν πολύ χαριτωμένα.:) Θα περιμένουμε να τα δούμε και λιγο πιό μεγαλωμένα! Να τα χαρείς και αυτά με απογόνους!

Δεν πειράζει που εισαι λίγο ζηλιάρης! Αμαρτία εξομολογουμένη δεν είναι αμαρτία. :DΑλλωστε και εγώ που είμαι πολύ ζηλιάρα φέτος δεν καταφερα να αντισταθώ και σε λίγες μέρες θα σας δείξω και εγώ τα μωρά μου!
 
Μπράβο Γιώργο. Να κλαρώσουν όλα υγειή.
Δεν γράφεις όμως τί είναι, να μη μας τρώει η περιέργεια.
 
Γιωργο δεν ειναι ζηλεια ειναι η χαρα των πρωτων μικρων, μετα γινεται συνηθεια!
Να τα δεις ολα υγιη να φτερουγιζουν, καλη συνεχεια.
 
Να τα χαίρεσαι Γιώργο, καλή συνέχεια να έχεις :)

georgekouk είπε:
Υ. Γ. : Αν και είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, η ζήλια με κατέβαλε και πρέπει να το ομολογήσω, γι αυτό πόσταρα το συγκεκριμμένο post.
Δεν λες τίποτα… πού θα πάει, θα έρθει και η σειρά μου ☹😛
 
Back
Top