Αλέξανδρε καλημέρα.
Έχω στην κατοχή μου αρκετά πουλιά και θα βάλω συνολικά γύρω στα 20 ζευγάρια, περίπου.
Το θέμα της προσοχής τώρα, που με συμβουλεύεις, θα σου πώ πως κάθε μέρα είμαι εδώ και δίπλα τους. (Επαναλαμβάνω τα έχω σε χώρο του γραφείου μου, αν δεν το γνωρίζεις).
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα παρακάμψω σε καμία των περιπτώσεων την δουλειά και την οικογένεια μου, για το χόμπυ μου. (Κι αυτό το έχω ξαναδηλώσει).
Από κεί και πέρα άν δεν πρόλαβα τον ένα νεοσσό που έπεσε από τη φωλιά, έγκαιρα, ή δεν τάισα εγώ τον άλλο, σε πληροφορώ πως αν και έχω τροφή, σύριγγες, κλπ, είμαι υπερ της βασικής αρχής που διέπει τη Φύση. Δηλαδή, του όλου ή του μηδενός!
Δεν θα ταίσω νεοσσό για να τον σώσω από τα αδέλφια του ή την μοίρα του, παρά μόνο όταν θα μπορώ. Ακούγεται σκληρό αλλά πιστέψτε με δεν είμαι σκληρός. Ίσα - ίσα, που τρελλάθηκα χθές το πρωί όταν τα αντίκρυσα.
Αλλά, έτσι είναι η ζωή!
Επίσης τα πήγα και τους έκανα νεκροψία με τον φίλο μου τον κτηνίατρο, τον Ερρίκο, και απεδείχθει ότι η πρόβλεψή μου ήταν σωστή.
Εξετάσαμε όλα τα όργανα!
Και μόνη διαφορά είχαν στον πρόλοβο, (γουσα), και μέχρι και το στομάχι.
Ο μέν μικρότερος ήταν νηστικός, ο δε δεύτερος και μεγαλύτερος, καλοταισμένος.
[x]
Οι πιό πάνω φωτογραφίες είναι από την αρχική τομή. Όπως προανέφερα, εξετάσαμε όλα τα όργανα, ένα πρός ένα.