Γενικά Η συμμορία των cockatiels μου - θα χρειαστώ την βοήθειά σας

Κριμα @Νανούκα αν ειχα δει την αγγελια σου λιγες μερες πριν παρω το 2ο θα ερχομουν να παρω ενα αρσενικο.. Οσο για φιλοζωικη @maria p δεν εχουν καμια σχεση με της Ελλαδας. Πηγα σε ενα καταφυγιο ζωον το οποιο ηταν σε αψογη κατασταση με πολλες ανεσεις για τα ζωα (αν ξαναπαω θα σηκωσω φωτο). Ειμαστε πολυ πισω στο θεμα τον ζωων δυστυχως..
 
Εχω βάλει αγγελία σε 4 γερμανικά σάιτκαι προς το παρόν βρέθηκε οπως σας είπα ατομο να παρει το θηλυκό!
Μαρία, την φιλοζωική την σκέφτηκα σε περιπτωση που περάσουν αρκετές μέρες και δεν βρω ατομο να τα δώσω. Εχω φτάσει στο σημείο να μην μπαίνω καν στο σαλόνι πια, για να αποφυγω δύσπνοιες. Στον αλλεργιολόγο μου θα παω μεσα στον Απρίλη, γιατι κάτι παει στραβά, δεν γίνεται να εχω φτάσει στο σημειο να μην μπορώ να βρεθώ στο ίδιο δωμάτιο με αυτά. Δουλευα σε Pet Shop και ειχα τόσα πτηνά τριγυρω μου.. Απιστευτο. Oσον αφορά την φιλοζωική, αν και με κάλυψε ο @k0uLiS .. Εδώ ειναι διαφορετικές οι συνθήκες που κρατάνε τα ζωάκια..Αψογοι χώροι, πάντα καθαρό φαγητό/νερό οπως επισης θα δεις πάντα καθαρό το μερος που ζει το κάθε ζωάκι. Αυτό δε που μού προκαλει την πιο μεγαλη εντυπωση, ειναι οτι ΔΕΝ χαρίζουν κανένα ζώο (!), πληρώνεις.
Kouli, κρίμααα που δεν το είδες! 😳 19 του μηνός τα πήρα, εσύ πότε πήρες τον δικό σου;

παιδιά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω για τα φρούτα. Τα έβαλα αλεσμένα, τα εκοψα σε μικρά κυβάκια, σε πιο μεγάλα, μέσα σε τροφή (undercover κι έτσι..) τι-πο-τα! Ενώ το σπανάκι δεν προλαβαίνω να το βάλω στο κλουβί... Εξαφανίζεται!
 
Έχετε δίκιο δεν θυμόμουν ότι είσαι στην Γερμανία.
 
Καλημέρα!
Ευχάριστα νέα! Καταρχήν τελικά ο τύπος που ήταν να έρθει να πάρει το θηλυκό δεν ήρθε ποτέ 😵 Ολα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά.. Επικοινώνησε μαζί μας ένα ζευγάρι, που είχε για χρόνια κοκατίλ και ενδιαφέρεται να πάρει τον μικρό και το θηλυκό, άρα δεν θα χωριστούν κιόλας! 🙂 Θα πάρουν και το κλουβίκαι ο Ζακ θα μείνει με ένα πιο μικρό.
Οταν τα δώσω με το καλό,θα οργανώσω το καινουριο κλουβι του Ζακ με καινουριες πατήθρες και τα απαραίτητα... Θα σας βγαλω φωτο να μου πείτε γνώμες, ελπιζω να μην παραείναι μικρό το καινουριο του σπιτι!
Ευχομαι να μην έχω προβλημα με τον Ζακ.. Δεν θα αντέξω να τον δώσω κι αυτόν..😳
 
Back
Top