Αναπαραγωγή Θάνατος νεοσσών κοκατιλ 5 ημερών

ok, σε ευχαριστω φωτη! Να περιμενετε και φωτογραφιες μου λοιπον!
και παλι σας ευχαριστω πολυ! :D
 
Μπραβο mpampiko!Ωραάια νέα! Να τα χαιρεσαι τα μικρα! Εκανες καμια κινηση να τα πιασεις; Σε γνωρίζουν καθόλου;
 
ευχαριστω πολυ! Κοιτα.. Οι γονεις ειναι αγριοι δεν με πλησιαζουν! αλλα τα μικρα δεν με φοβουνται... Τα χαιδευω και δεν φευγουν! Τωρα θα δειξει... Θα δουμε πως θα εξελιχθουν οι σχεσεις...
 
Καθε μερα να τα πιανεις για να σε συνηθήσουν! Μην τα αφησεις και θα δεις που θα εξικοιωθουν μαζί σου!Φωτογραφιες δε μας εδειξες ομως... Τι πρέπει να παρακαλαμέ?μιλα ρε φωτη..😀!
 
ok.. Και φωτογραφιες θα βαλω.. Απλα υπήρχε σημερα ενα προβληματακι με την ψηφιακή! Αυριο θα βγαλω και θα σας δειξω! αληθεια πως ανεβαζουμε φωτογραφιες; Χεχε..
 
Εδω περιγραφεται με λεπτομέρεια ο τρόπος petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ Περιμενουμε να δουμε τις φωτογραφίες!
 
φωτογραφίες

καλημέρα. 🙂 οπως σας ειπα να και καποιες φωτογραφίες!:D
 

Συνημμένα

  • PICT1276.webp
    PICT1276.webp
    60,5 KB · Προβολές: 117
  • PICT1277.webp
    PICT1277.webp
    33,5 KB · Προβολές: 105
  • PICT1278.webp
    PICT1278.webp
    61,9 KB · Προβολές: 106
  • PICT1279.webp
    PICT1279.webp
    45,3 KB · Προβολές: 108
στην πρώτη ειναι ενα απο τα μικρα, το τριτο που γεννήθηκε! Στην δεύτερη ειναι ο πιπικος ο μπαμπάς, στην τρίτη πισω ειναι ο πιπικος στην μέση η φιφίτσα η μαμά και μπροστά ειναι ένα αλλο απο τα μικρά το δεύτερο που γεννήθηκε και τελευτάια ειναι το πρώτο μικρό που βγήκε απο το αυγο! 😛 αυτές για τώρα...
 
AAAA εδω εχουμε ωραια πραγματα.. Μπραβο μπαμπινο! Να τα χαιρεσαι τα μωρα! Σε γνωριζουν καθόλου η σε φοβουνται;
 
το μικρό της πρώτης φωτογραφίας το κιτρινο φοβάται ακομα και την σκιά του! Δεν ξέρω γιατι... Ενώ τα άλλα 2 ειναι πολύ ήμερα, δεν εχουν πρόβλημα με το χέρι μου... Και είναι στην φωλιά μέσα ακομα 3 που θα ωγούν απο στιγμή σε στιγμή... 😀
 
αχουτα! Να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου! Ειναι γλυκες και ολα τους τοσο διαφορετικα!
 
Αυτα τα τρια προσπαθησε να τα χαιδεψεις λιγο, δεν αρκει μονο να μη φοβουνται τοχερι σου αλλα να μπορεις και να τα ακουμπησεις... Ειναι ευκαιρια... Οσο ειναι μικρα να τα πιανεις για να σε συνηθίζουν!
 
ναι... Ολη την ώρα αυτα τα δύο τα χαιδέυω! Και το ένα νομιζω οτι το ευχαριστιέται! τωρα για το αλλο το κίτρινο το αφίνω στην ησυχία του για να μην αγριέψει κ αλλο! Οταν βγουν και τα αλλα απο την φωλία θα βάλω και αλλες φωτογραφίες!



ευχαριστώ πολύ μαριλενακι...
 
Back
Top