Αγορά Θέλω δυο καναρίνια από εκτροφέα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης descrok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
προτων δεν είμαι τετιος γιατι εχω 2 υγιεστατους παπαγαλους και ένα υγιεστατο χαμστερ πιο παλια ειχα ένα καναρηνι που πεθανε από γερατια και λιγο πιο παλια ένα κουνελι που το εδοσα σε εκτροφεα για α ζευγαροσει οποτε ας μην αρχισουμε να καταγηρομε ο ενας τον άλλο ουτε να ψονιζομαστε αυτό θα βγαλει σε ναν τεραστιο καβγα
 
Μιλησα γενικαν δεν κατηγορησα εσενα! Ν ψωνιστουμε με τι με τα καναρινια εε δεν παιζει ειπαμε Ειμαστε λογικοι απλα εχουμε σε εκτιμησειμτα πουλακια που κοπιασαμε και ξοδεψαμε χρονο κ χρημα για ν τα εχουμε σημερα καλα και ομορφα! Αλλο το ψωνιο αλλο αυτο! Κανενας καβγας απλα διαλογο κανουμε!
 
Μ ολο το θαρρος ππυ σας εχω κ τον σεβασμο το πρωσοπο σας θ πω οτι αυτες οι αγγελειες ειναι κακη εικονα για το νεο μελος που θ μπει κανενας προσδιορισμος τιποτα που ν διευκρινιζει! Οι αγγελειες εχουν καποια στανταρ πραγματα! Κ ας καταλαβουμε οτι καναρινι 5 ευρω δεν υπαρχει ουτε λαικη,τι ειναι τα καναρινια φασολιαν ααα βαλε ενα 10ευρω! Με συγχωρειτε αλλα αυτο δεν ειναι αγγελια ειναι ψσρευω καναρινια!
 
αυτες οι αγγελειες ειναι κακη εικονα για το νεο μελος που θ μπει
Παναγιώτη, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει και για την εικόνα που δημιουργεί για τον εαυτό του μέσα από αυτά που γράφει. Δεν γίνεται να πούμε σε κάποιον ποια εικόνα πρέπει να έχει, από τη στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν συνομιλητή του. Αφήνουμε απλώς τον αναγνώστη να διαμορφωσει την εικόνα που θέλει για κάθε έναν που συμμετέχει σε μια συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν πάρει μια εικόνα και από αυτή τη συζήτηση.
 
Back
Top