Γενικά Θέλω να αποκτήσω ringneck αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dachli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dachli

PB New Member
Εγγραφή
8 Αυγ 2020
Μηνύματα
11
Πόλη
Κέρκυρα
Καλημέρα σε όλους τους φίλους παπαγάλων.

Πριν λίγο καιρό έχασα τον αγαπημένο μου μπελαφών ένας παπαγαλος μονκ και μετά από πολλές προσπάθειες δεν κατάφερα να τον βρω. Μετά από πολύ σκέψη και αφού ξεπέρασα σε ένα βαθμό τη λύπη μου για την απώλεια αυτή σκέφτομαι να αποκτήσω έναν ring neck. Έχω ενημερωθεί και έχω διαβάσει αρκετά άρθρα σχετικά για το χαρακτήρα των παπαγάλων αυτών, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Δεύτερον θα ήθελα να αποφύγω την αγορά του διότι δεν μου να εμπορευομαστε τα ζώα...Τρίτον θα ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει αν μπορώ να βρω με κάποιο τρόπο αυγό για να το μεγαλώσω ο ίδιος; Και τέλος θα με ενδιέφερε αν κάνεις θέλει να δώσει τον παπαγαλο του για οποιαδήποτε λόγο να ξέρει ότι με ενδιαφέρει πολύ η υιοθεσία του.

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα
Α. Ν.
 
Καλησπέρα,
Τα ringneck είναι απίστευτα και πανέξυπνα παπαγαλάκια αλλά θέλουν και αρκετή φροντίδα οπωτε για να πάρεις καλύτερα να έχεις ελεύθερο χρόνο.
Τώρα σε σχέση με το πως δεν θες να το αγοράσεις συμφωνώ ,και εγώ το ringneck μου δεν το αγόρασα, αλλά είναι πιστεύω δύσκολο να βρεις από κάπου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις είναι για αγγελίες που τα χαρίζουν ή αν κάποιος γνωστός σου ενδιαφέρεται να σου δώσει.
Τα παπαγαλάκια είναι καλύτερα να το παίρνεις από τριών μηνών και πάνω από κάποιον που είναι αρκετά εξειδικευμένος και έμπειρος και τα έχει μεγαλώσει ο ίδιος γιατί αν δεν το έχεις ξανακάνει είναι πολύ δύσκολο.
 
Καλησπέρα Σεμνα. Ευχαριστώ για τα σχόλια σου πάνω στο θέμα. Πριν ανεβάσω το συγκεκριμένο άρθρο το σκέφτηκα καλά και προσεκτικά και έλαβα υπόψιν τα παραπάνω... Ούτως ή άλλως δεν είναι και η πρώτη εμπειρία να συμβιωμω με ένα παπαγαλο χωρίς να τον φυλακιζω στο κλουβί του. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου που αφιερώσες και σχολίασες αν ακούσεις κάτι θα ήτανε χαρά μου να με ενημερώσεις 😊
 
Είναι φοβερό φοβερά πτηνά πολύ καλή χαρακτήρες για εμένα Μν το σκέφτεσαι καν.. και αν δεθεί και μαζί σου είναι άλλο πράγμα όσο αφορά το αυγό δν ξέρω που μπορείς να βρεις...
 
@Dachli Καλησπέρα,δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιστευω είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να σου χαρίσει ringneck μωρό, αν βρεις θα είναι σίγουρα μεγαλύτερης ηλικίας με αρκετά θέματα συμπεριφοράς.Τώρα για το αυγό διάβασε αυτό: https://e-papagaloi.gr/αγορά-αυγού-παπαγάλου-το-μεγάλο-παραμ/
 
@Vada ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω γνωρίζω τη δυσκολία αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως και καταφέρω κάτι...
[automerge]1613656128[/automerge]
@Vada πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το site; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι και απάτη πολλά από αυτά όσον αφορά τα αυγά;
 
@Vada πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το site; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι και απάτη πολλά από αυτά όσον αφορά τα αυγά;
Η σελίδα π αυτό ακριβώς περιγράφει, όχι ότι πολλά από αυτά είναι απάτη αλλά - ΟΛΕΣ οι αγγελίες με αυγά παπαγάλων είναι απάτες το οποίο και προσυπογράφω.

Ακόμα όμως και να σου χάριζε κάποιος αυγό, που και πως θα το εκκόλαπτες;

Ας είμαστε ρεαλιστές, αν ζητούσες να σου χαρίσουν ένα παπαγαλάκι ανεξαρτήτου ράτσας και ηλικίας επειδή σου αρέσουν οι παπαγάλοι θα υπήρχε μια ελπίδα κάποιος να το κάνει.

Λυπάμαι αλλά το να σου χαρίσει κάποιος ringneck και μάλιστα μωρό, το θεωρώ απίθανο.





 
Back
Top