Θα πρέπει να την βάλεις σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κλουβί για να αρχίσει να γυμνάζεται.οπότε ξεκινάμε δίαιτα και πτησεις!
Θα πρέπει να την βάλεις σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κλουβί για να αρχίσει να γυμνάζεται.οπότε ξεκινάμε δίαιτα και πτησεις!
Το δίνει έτσι και αλλιώς σε όλους προλοπτικα. Να φανταστώ σου είπε όχι λαχανικα φρούτα και τέτοια. Εγώ θεωρώ ότι καλό θα ήταν να πας και σε άλλον κτηνίατρο. Μια 60αρα ζευγαρωστρα θα είναι καλή για να γυμνάζεται για η διατροφή θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνει όπως σε ένα κανονικό πουλάκι ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο, και μόνο η γυμναστική θα βοηθήσει αμέσως αν όντως είναι χοντρό. Ναι βιταμίνες δεν θα παίρνεις από πουθενά άμα ακολουθήσεις αυτή την διατροφή και ένα πουλάκι με τέτοιο φτέρωμα θεωρώ ότι πρέπει να πάρει βιταμίνεςμου έδωσε και ultra levure- δεν το είπα αυτό
Κοίταξε έχω παρατηρήσει και από δικές μου επισκέψεις και από αρκετούς εδώ μέσα ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ξέρει να διαχειρίζεται μια δύο βασικές περιπτώσεις κάνει και τον έλεγχο κουτσουλιας αλλά από εκεί και πέρα ακουληθει ένα τροπάριο και δεν βοηθάει τελικά. Προβιοτικα και φάρμακα προλοπτικα, μηλοξυδο κάθε μήνα προλοπτικα, όχι λαχανικά, όχι πουλιά σε εξωτερικό χώρο δεν είναι ιατρικές συμβουλές. Επίσης το θέμα είναι τι έχει το φτέρωμα του πουλιού, εξήγηση δόθηκε;; Από το λίπος δεν έχει φτερά;; Και ποια είναι η θεραπεία για το ορμονικό πρόβλημα; Μόνο δίαιτα και άσκηση προτείνειΝαι πάρε και μια δεύτερη γνώμη γιατί δεν άρεσε στο φόρουμ η πρώτη
Εγώ μαζι σου είμαι και καλα κάνεις κι εκφράζεις τις ενστάσεις σου. Άλλωστε κι εγω όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν προτείνω ποτέ στον "αυτόματο" επίσκεψη σε κτηνίατρο κτλ και οταν σε κάποια περίπτωση έχω διαφωνιες για διάγνωση κτλ τις λέω.Κοίταξε έχω παρατηρήσει και από δικές μου επισκέψεις και από αρκετούς εδώ μέσα ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ξέρει να διαχειρίζεται μια δύο βασικές περιπτώσεις κάνει και τον έλεγχο κουτσουλιας αλλά από εκεί και πέρα ακουληθει ένα τροπάριο και δεν βοηθάει τελικά. Προβιοτικα και φάρμακα προλοπτικα, μηλοξυδο κάθε μήνα προλοπτικα, όχι λαχανικά, όχι πουλιά σε εξωτερικό χώρο δεν είναι ιατρικές συμβουλές. Επίσης το θέμα είναι τι έχει το φτέρωμα του πουλιού, εξήγηση δόθηκε;; Από το λίπος δεν έχει φτερά;; Και ποια είναι η θεραπεία για το ορμονικό πρόβλημα; Μόνο δίαιτα και άσκηση προτείνει
Για το συγκεκριμένο θέμα δεν ισχύουν αυτά που γράφειςΗ ένσταση μου (και γι'αυτο έκανα το ποστ) έχει να κάνει με την επαναλαμβανόμενη αντίφαση αρκετών μελων να προτείνουν σε χρόνο dt επίσκεψη σε πτηνιατρο και μετά σε χρόνο dt/2 να αμφισβητούν την οποία διάγνωση.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είδα πάλι να λέει τα βασικά να μην δίνει μια ουσιώδης απάντηση να επαναλαμβάνει πράγματα που έχει πει και σε άλλες περιπτώσεις και να μην δίνει πραγματική λύση για το υποτιθέμενο ορμονικό θέμα. Δικαίωμα μου να διαφωνήσω το ότι είπα εγώ να πάρει δεύτερη γνώμη δεν σημάνει ότι πρέπει να το κάνει όπως και το ότι είπες εσύ να μην πάρει πάλι δεν σημάνει ότι πρέπει να ακούσει εσέναξέρει να διαχειρίζεται μια δύο βασικές περιπτώσεις
Δίνε μόνο ασπούρι, δεν θα πάθει τίποτα, επίσης δίνε καλοπλυμμένο μπρόκολο και τριμμένο καρότο (ακόμα και καθημερινά, εγώ το δίνω χρόνια στα πουλιά και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα).και μου είπε να βάζω μόνο ασπουρι! και αναρωτιέμαι εγώ τώρα που τα ξανασκέφτομαι! βιταμίνες από πού θα παίρνει? μιλάμε για μήνες δίαιτας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας