Γενικά Θέλω να βγάλω τα καναρίνια στο μπαλκόνι αλλά έρχονται δεκαοχτούρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
αλλα να ρωτησω παλι το γαλβανιζε πλεγμα με την σητα δεν θα φερνει ζεστη;θα αναπνεουν το καλοκαρι τα πουλακια με αυτο; Με τις μεγαλες ζεστες εννοω!
Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, δες την δική μου κατασκευή
100_1895.webp
 
και βαλω το πλαστικο πλεγμα ξερεις ποιο λεω με σητα πειραζει;
Καθόλου, θα γίνει και πιο ελαφριά η κατασκευή.
Εσυ τωρα εχεις και σητα;
Ομολογώ την ενοχή μου 😁, όχι δεν έχω βάλει ακόμα αλλά θα βάλω σίγουρα γιατί είναι κρίμα από ένα κουνούπι να αρρωστήσουν.
 
πως να την ζητησω; Σητα ψιλη να τους πω;
Θα ζητήσεις σήτα, μπορεί να πουλάνε στα μαγαζιά με τα χρώματα και σίγουρα στα πολυκαταστήματα
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ :) Να σε ξαναρωτησω ακομα μια φορα :) σιγουρα με τις μεγαλες ζεστες θα αναπνεουν με το πλαστικο πλεγμα και την σητα; :) συγνωμη αλλα αγχωνομαι ευκολα μην κανω το νυχτοπουλι για να τα επιβλεπω :)
 
σιγουρα με τις μεγαλες ζεστες θα αναπνεουν με το πλαστικο πλεγμα και την σητα;
Σίγουρα!
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις με τις μεγάλες ζέστες είναι η στάση των πουλιών στο κλουβί.
Μου έτυχε μια χρονιά με παρατεταμένο καύσωνα, όπου έβαζα φρέσκο δροσερό νερό στις ποτίστρες και σε 30 λεπτά το νερό είχε ζεσταθεί.
Ο ήλιος δεν βλέπει απ ευθείας τον χώρο.
Τα πουλιά κάποια στιγμή καθόντουσαν στις πατήθρες σαν γεροντάκια τελείως σκυφτά, τα μετέφερα άμεσα σε άλλο πιο δροσερό χώρο και πολύ γρήγορα συνήλθαν.
Γενικά όταν τα πουλιά βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται παρακολούθηση ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ ναι το ξερω ουτως ή αλλως θα πηγαινω καθε λιγο και λιγακι και θα τα βλεπω εγω λεω για το βραδυ αν θα αναπνεουν με το πλαστικο και την σητα που το βραδυ δεν θα μπορω να ειμαι εξω στο μπαλκονι συνεχεια :)
 
αν θα αναπνεουν με το πλαστικο και την σητα
Θα αναπνέουν κανονικότατα και θα είναι ασφαλή !
Το πλαστικό θα είναι κάτι σαν το παρακάτω
πλεγμα.webp
 
Το σιγουρο ειναι πως οταν αποφασισεις να το κανεις αυτο,θα πρεπει να εχουν περασει τα πουλακια την πτερορροια στο εξωτερικο χωρο στον οποιο θα μεταφερθουν κιολας.
 
@Elli

Για ολα τα πουλακια που θα μεταφερθουν!
Οταν γινεται μεταφορα απο εσωτερικη σε εξωτερικη εκτροφη,θα πρεπει να περασουν την πτερορροια στον εξωτερικο χωρο ωστε να "χτισουν" και το αναλογο πτερωμα :)
 
Back
Top